Kokoşş Hatunlar Kulübü

ne zmn sünnet
şimdıden recım yap senn
kabarık yanıı oo prenses oğlun yerıne sana gelmesın len altınlar paralar
valla merak ettım hee

benım eşim cok der şunu kızı bunu etmış dıye sus derım
kardeşi sankı cok düzgun derım yanı konuşma öle derım
kızıımz olur yavrumuz olur senın kardesın var Allah şaşırtmasın kımsenın dedıkodusu edılmez bu konuda
ben eşimin halasına gttm evlenmeden tanışma maksatı ıle
annemlerınde haberı vardı ve ıst daydı zaten sorun olmadı
bu normal gelıo bana ama başka şehre gıder mıydım sanmam babam fururdu la benı

heee oda aslında öyle dedi eğer senle herşeyi yaşmış olsaydık içimde herşey zmanla ölürdü dedi yani aslında belki geri bulabilirler düşüncesini ama işte kütahyalı böyle adam değişmez valla farklı gözle bakıyor olaya diğer kızlara kullanılmış gözüyle bakyo onun kişiliği bu değişmez ...

anneler günü gelıy ne etcksınız bakemm
bu hafta sonu muyduuu
ben anneme gıderken aldım 2 bady

nan cıdden gormedım bende ızmırdeyım o acıdan sasrdımmmm ...

kac sunnet dugununee gıttysem garulra rengarenkk tı hemn hemenn ..

hayr varsa ole bişi bende yapayım hehehe ama ben zaten kara oldugum için acık tonlar tercıh etmek zorunda kalırım ozamndaaa:d

ama sonucta bır nevı bu ış 2 kışıyle yapıldıgından dığer tarafta onun vucudunu kullanıyor karsılıklı bu mesele tek tarflı değil

bu hafta sonu muyduuu

Biz valla bu konuda çok şeffaf olduk herkes aynı miktarı hesabına yatırıyor annem canı ne isterse alıyor...İsterse yastık altını yapıyo bunu çok sevdi önce benim aldığım rondoyu ablama ablamın aldığı eşarbı kardeşime felan veriyodu hediye olduğunu unuttup.. yada ayak yapıyo bilmiyorum..

ben eşimle cıkarken ve nişanlyken istanbula geliyoordum gunu bırlık oda geliyordu bız uzatmalı oldugumuzdan ve en önemlisi annem benı tanıdığından dolayı kısmıyordu ama eşimin evine adım bıle atmadım halaa

bende bazen hedıye alır bazende para verırım ıhtıyacı ne ıse onu alsın dıye

ben ona kütahya kafası diyorum bacıcığım malesef öleee beni belki yine sevcekti ama saygısı azalacaktı aslında onu demeeye getirdi ....

valla mırosum ben senı cıdden cok sevıyorummm kısss herturlu sakamı nazımı cekıyon ama senı daha ıyıleıne layık goruyorum sevgımden kaynaklanıyor galıba ve cıdden senı cok oslıycem nannn

ben henuz anneme bısı almadım canta ıstyrdu en bavulndn hahaha ondn baktım bulamadım malum buaralrrr onlrrrın modasıı gectı gıbıı.. kocemde bulamamısss.. artık ank dan bkrm bişilerrr

kayganayADA BURDAN ALICAM ELBİSE FALANNN...

5-7 yaşında düşünüyorum. Rabbim annelerimizin görmesini nasip etsin inşallah. Recim yapıyorum zaten.
Valla kimseden bişey beklemiyorum kimse bişey takmaz bize.
Anane babane biz takarız hepsi bu.

Ben yalnız gitmedim çünkü biz ist. Gittik.
Kv. Bizi evine kabul etmedi. Kendileri geldiler kuzenimin evine bizi istemediler.
Annem ailesini tanımıyor girip çıkmadılar hiç.
Ben 1 kere babasına gittim ve gittiğime de pişman oldum.
üvey anne bizi resmen kovdu.
Ta nerden gelmişim kadın ne hazırlık ne temzilik yapmış.
Hazır kek ve tuzlu kurabiye koymuş.
Akşam bi, yemeğe alın demi.
2 saat oturduk ve üvey annesi
kocasına döndü hayatım akşam için geç kalmayalım gazinoya gidicez dedi. Biz saf sanıyoruz ki hep beraber gidicez.
Bunu 1-2 kere söyledi kadın.
Hemen kalktık ama çok bozulduk kuzanimle.
Allahtan eniştem gelmedi, kendi adıma çok mahçup olurdum.

bu hafta sonu muyduuu

ben sihirli kupa yaptırıcam.
Oğlumun resmi olur üzerinde.

kızlar ben kaçıyore hepinizi öptüm yarın biara gelir bakarım yine seviyorum sizi hade bana şans dileyin şu leptopu vercem çocuğada ondan çıkyom artık

burcuu kaldıkmı basbasa akokette gıdyr sımdu hehehe

adetler mi değişti yaw benim haberim yok. :26:
Ama ben giyerim çok istiyorum senide çağırırım tabi.

koket güle güle kuzum gel yine olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…