Kokoşş Hatunlar Kulübü

kıs dıyomyaaa ben ıctgım halde bulanır arabda bıde numara dıyor haaaa bu adamlar harbı wodddyyyyy

Sağol cnm benim valla 1 hafta dinlen dedi bayan patron bakalım ne dicekler gelincee ama bidaha olursa çıkarırlar sanırım korkuyorummm
Ya sabahtır onu bekliyorum bende aşyağıya bakmaktan hal oldum rüyamda onu gördüm çok etkilendim gelsin anlatayım derken sen yazmışsın..Cumertesi gergindi ya biraz aklım ondaydı..
Nasıl gördün cnm anlat bakalım
nE OLDU HERKESE KIZLAR YAAA
Rabbim esirgesin onları inşallah birşey olmaz
Çook geçmiş olsun brcke ..

ay Allahım bebişini onlara bağışlasın, çok mu yordu kendini bu taşınma telaşesinde acaba..
amin cnm çok saol
BRCK e çok geçmiş olsun. allah yavrusunu ve onu korusun.
Sağol cnm benim oğlunada çok geçmiş olsunn..
cnm çok saol doktorunada sormuşsun.Dikkat etmem gerek artık kendime daha çok.Çok üzüldüm çok ağladım bebeğime bişi olacak diye
tatlım öle düşünme işte desen bşi trlü demesen bi türlüüü

ama brck çalışmak zorunda vee iş yeri izin konusunda gıcık bi yer
napcak yaa bende üzldm allah yardımcısı olsun inş.
Rabbim yardım etsin cnm bebeğim iyi olsun ve çalışayım inşallah
bencede bu kaynanası sinir etmiiştir öle dedi diye üzülmüş herşey üst üste geldi yaa keşke nosu olsaydı arardık iyi olurdu moral verirdik hiç. olmazsa gitmesin 1 hafta rapor almış olsa bari...:26:
Cnm bende dertler derya oldu vallahi ya
esmacım kaderimiz aynı yazılmış gibi dimiRabbim zora sokmasın inşallah dua edin bana bol bol
annaa brackde gelmişşş nasılsın kuzum mrk ettık senııı:26:
geldim tatlım çook özledim sizi

Kızlar merhabalar herkesi çok özledim arayan soran merak eden buradan yazan tüm arkadaşlarıma çok teşekkkür ediyorum iyiki varsınız.
Herkes bana dua etmiş rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün hep inşallah..
Cumartesi gecesi çok hafif kan gelmiş çamaşırıma korktum çok ama gitmedim gece..sabaha kadar gelmemiş sonra baktım öğlen gibi gelmeye başladı.Eşim hadi gidiyoruz dedi.Doktor kendini çok kasmışsın stres yapmışsın rahimin çok kasılmış dedi.ki hissediyodum aklım hep orada ve kasıyodum kendimi..
Devam ederse gel istirahat vereceğim dedi.Neyse eve gittim baktım iyice kıpkırmızı olmaya başladı lekelenmelerim.Akşam 9 gibi gittim tekrar allahtan nöbetçiydi doktorum.
Bebeğin eşi aşağıda kanama sızıyor dedi.Böyle olmayacak bu gece yatırayım seni dedi.Eşimle kaldım.İğne vurdular.Serum taktılar.Kolumun acısından uyuyamadım zaten serumun iğnesinden.1 hafta istirahat verdi.Sabah hastaneden çıkarken 80 tl para vardı üstümüzde geceliği 100 tl kayganam getirecekti güya.Sabah eşimi aramışlar kart getireyim para yok die hastanedede kart geçmiyomuş nedense..oda gerek yok dedi.Annem geldi allahtan o tmamladı üstünü.Hastanede kalacaktım yaa yok böle bişi:)Anladımki biz moku yemişik kızlar..Borçları asla almazlar üstümüzden aslaa..
Annecim geldi hergün kayganacım geldi aksatmadan gelme dediğim halde hep geldi saolsun biraz başım şişti ama Allah razı olsun genede..Yok yemek ye yemiyosun yok bebek zayıf kalacak bilmem nee beynimi yedi:)Telefonlarım susmadı saolsun herkes.telim çalıyo kayganam kim o dio telim çalıyo kim o dioAnnem sordu bi kere kim die,dedim benim telefonum çalıyo kim kim ne soruyosun dedim sanane kimse kim dedim.Ama kayganam laf çarptığımı gene anlamadı gene snra tellerim çaldığında sorduda sorduu.Evde olmak çok zor rabbim kimseyi yatırmasınn başım ağrıdı yatmaktan artık..İşte esra erolda fatma ablayı evlendirdim.Bi kaç kişiye talip buldum falan.Bana herşey yakışır yok yemek programları falan öyle tamamladım istirahatimi:)
Cuma akşamı eşyalarımın yarısı gitti.Kayınvalidem temizledi diğer evi çok uğraştı ayakları şişti onunda.cumarteside kalanlar gitti.Dün bi tek yatak odası tamamlandı toplandı.Avizelerim takılmadı bi kaç perde uzun geldi kesilmesi lazım..Portmanto yok bazı kolileri açamıyoruz.Elektrik su doğalgaz yok daha iskan çıkmadı bi 15 güne anca çıkar.şantiye elek kullanıyoruz.Su olmadığı için mutfak yerleşemedi henüz elde yıkacak annemler bugün oturma odam rezil gibi banyo öyle yani heryer heryerdeeeee.Kimbilir ne zamana tamamen yerleşilir bilmiyorum..Bende bişeye pek elimi süremiyorum..evim çok güzel kızlar ama oturma odam küçük kaldı sanki birazz köşemi olsa oraya bilmiyorum..Bide ev buz gibi kızlar bodrum katlar yazın serin kışın sıcakmı oluyor...yaz önemli diil ama kışın sıcak olsa keşke dondum ben 2 akşamdır yaaa

Son düzenleme:
brck .. hoşgeldin tatlım

numran bizde yoktu ulaşamadık bir türlü

ama aklımız hep sendeydi..

dikkat et kendine... cnm evde halolur sen yorulma..

merak etme ev alana bebeği olana rabbim yardım ediyor cnm..

hiç tasalanma inanki cebinde parann bereketi oluyor yavrunun yuzusuyu hürmtine..

allah sağlıkla doğurmak nasip etsin..

tatlım öncelikle cok geçmiş olsun dıyorum sana ve bebeğine.....ALLAH yardımcınız olsun
eve gelince yaz kıs serın oluyor benımkıde gırıs katt cunku kısın 200-250 tl yakıp battanıye altında oturoorum ve hala kısa klo gıyemıyorum serın cunkuuu moralını bozmak ıstemem ama hıc ısınmıyorr bıde beşin olcak keşe orta daireye cıksaydınn

esmacım sağolasın cnm benimm inşallah hayırlısıyla bebeğim beni bırakmaz..
bu sözler bana biraz tanıdık geldi...eşim ev aldığımızda bi iki kez söyledi bu kelimeyi...eminim her tartışmamızda yine söyleyecek bunları..
ama gerizekalar işte anlamıyolarr kira parası vermek daha cazip geliyor..iyilik asla yaranılmaz...çatır çatır para yesek kıymetli oluruz belkide
eşyaları taşıdılar falan çok yoruldu diyorki bidaha ev taşırsam 2 olsun..kardeşide yanındaydı.dedim dötümün keyfine taşınıyorum ben zaten keyfen taşınıyorum dedim..erkek milleti işte..

brck hoşgeldin canım tekrar geçmiş olsun.
Boşuna kafana takıyorsun canım. Daha doğuma çok zaman var. Evin yavaş yavaş yerleşir düzene girer sıkma kendini.
Evin var ne güzel kira ödemeyeceksin sevin buna. Kira öde öde birşeyin sahibi olamıyorsun.
Ama hastaneye nden 100 tl ödediniz anlamadım. Sigorta karşılamıyor mu?

esma kocan kıymet bilmiyor. Senin ayaklarını öpmesi lazım.
Evin var borca girdiniz ama kendiniz için.
Keşke bizde kira ödemek yerine kredi ödeyip ev sahibi olsak.
9 yıldır kira ödüyoruz. Yarı ev parası etmiştir.
Işte böyle tutumlu becerikli sabırlı hatunların kıymetini bilmiyor herüfler.
Yicen gezcen tozcan senden kıymetlisi olmaz.
Boşver al oğlunu çık gez üzme kendini.

bi tanıdığım giriş katta oturuyor ve çok sıcak oluyor evi cnm kışın ama??

ya bodrum katlar için yazın serin kışın sıcak diolarr inşallah sıcak olur yaa

cnm ortaya çıkmak için 80-90 milyar fazla ödemek lazım nasıl alalımki

ay kızlar özür dilerim neysee..kafınızı patlattım

bişe demiyorum zaman göstericek

ya ne dıyon sen allah askınaaa anltcn tabı bız anltnca kafanmı ssıyorrr
ztn sınrlıym kızyrm amaaa
kıs dıyomyaaa ben ıctgım halde bulanır arabda bıde numara dıyor haaaa bu adamlar harbı wodddyyyyy

he la aynen kazma admlr delırcm yahuuu neysee geceee sırnstı yuz vermdm hehehe oglumuda gece yatagına ytrmstım kalkmıssss anne bi gel bigel anneee annneee bigel dıye bagryr gıttım efendım annecım hadı uyu nıye kalktın dedım ben orda yatıcam orda yatıcam dıyor te allamm yaa nerde yatcaksn deıdm orda dıyor bızm yatakta yatmak ıcın uyanmıss yandık yahuuu

buarada ank donusu 250 ceza yedık kızlr sırkt arabsıya k2 belgemz yokms araaba yenıydı

sağol cnm benim..
cnm özel hastane o yüzden..
150 tl normalde ama doktor 100 e yatırdı işte..

oğlumu bile alıp gezcek vaktim yok...

takmıyorum kafama ben onu önemsemeyeli çok oldu..

onunla gezmeyelii... belki adam olmuştur die sordum ama malesef.. 7 sinde ne ise 70 dede o

ona dokunma yeter..

çocuğu yatır parise git gel.. başka bişe deme benden kıymetlisi yok..

ben onun için şişme bir kadınım bence o kadar..

ayyy ne doluymuşum meğerse..

allah biliyor görüyor.. rabbim kullanırını sınar beni sınıyor biliyorum

alnımın akı ile bu sınavdan çıkarım inşallah..

rabbim yanlış adım attırmasın bana

Cuma günüydü sanırım güneşim aradı tekrar teşekkür ediyorumm..
Ben yoktum o an bi yere gidip gelmiştim yada duştamıydım hatırlamıyorum.annem açmış telefonumu:)Geldim diyorki seni biri aradı kadınlar kulubunden arıyorum dedi kızım güneşimmiş adı:)gül gül öldüm öyle komik söylüyoki annemde hihi

Brck'ım gelmiş, hoşgeldin kuzum
çok çok geçmiş olsun, allahım korusuns eni de bebişini de
Iyisin dimmi?

Kızlar tünaydın, az bakim dedim işe dönüyorum tekrar

Son düzenleme:
Brck'ım gelmiş, hoşgeldin kuzum
çok çok geçmiş olsun, allahım korusun seni de bebişini de
Iyisin dimmi?
Kızlar tünaydın, az bakim dedim işe dönüyorum tekrar

hoşgeldin nekimmm
çok saol kuzum aminnn
iyiyim şükürr iyiyim sen nasılsınn

teyzeeye koptum yaaaa.. accuk merak var sanırm brck once senmıssn gıbı konustuk bız haha benı tanıdnmı dedım gunesım dedı tanıyamadım bıdaha sole adını dıyor hahahaha sonra kızm telefonun sahıbı ben deılımmm gelsn ole ara deıd koptum yahuu bastn demedıı amaaa hhahahaha:)

sen evmı almıstınnn hayırlı olsun amaaa keske araştırsaydın canımm altın bossa va ısı yaılıtımı yoksa ısınmaz o ev hos benım orturdugum sıtenın sozde ısı yalıtımı var amaaa genede ısınmıyor İNŞALLAH ddiğn gıbı olur canımm

alya gelms sımdı okudm elektrıkler gıttı ondn gıremedım yazmsss

offff offf erkek mılletı dıycem ama o erkekler varkı karısnı cocugunu eğlendırmekten gezdırmekten zevk alan bu sadece madıyat meselesı değil esmammm ınsanın içinde olacak gezmek tozmak benım adamın ıcınde temel bır woddyy var napsakk boşşş

banada diyor seni biri arada ben güneşim dedi diyor bi an kim acaba dedim sonra jeton düştüolsun cnm ha annem ha ben muhabbet ettiniz yani
tanıdığı arkadaşlarımdan biri sanmıştır büyük ihtimalle:)
altım boş cnm toprak var altta oyy oyy neyse alışıcam artık yapacak bişi yok..
yazın gene önemli diil ama kışın çok önemli tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…