ay kızlar özür dilerim neysee..kafınızı patlattım
bişe demiyorum zaman göstericek
senınnkı bırıkım cnm ınan haklsın sende ama erkekler anlmıyor kazmlr cık ısten otur evdede calısmayıı ozamn gorsun tobe tobeeee
ya hıc mola vermedıkk vermk ıstemedı odaa arabadada fenalastı krızı tuttuuu uykusuda gelıyorya asıgara ıcıcem dedııı neyse ıc deıdmc amı actı ben mola verıck ıcecck sandım sokkkk wcyede gıtmem lazım
dedımmm arabadamı bnde wcye gıtcm allerjımde azdı ankdan ılaclr aldm bılıyorr yaaa sonra mıdemmmde fena bulndı arka camı actım numara yapıyorsn sırf ınat sennkı dedı mıdm bulnmıyormus yanı cam dumanı alıyormuss cocukda var arabadaa neyseee surt astm otrdm sıgarayı annda attı ama dedgı laf yettı ınadmdnn bulanıyorms mdem numarayms ..
ztn sonrada eve kadr duzlmeıd mıdem yoldada kustum gordu numaramı gerckmıı:26:
Sağol cnm benim valla 1 hafta dinlen dedi bayan patron bakalım ne dicekler gelincee ama bidaha olursa çıkarırlar sanırım korkuyorummmKızlarrrr brckin kanaması olmuş dün hastaneye gitmiş 1 gece kalmışşşş
dr 1 hafta istirahat vermiş
rabbim şifasını versin yavrusunu ona bağışlasın inş.
Ayhh onun işyer izin konusunda sıkıntılı napcak yaaaa
Nasıl gördün cnm anlat bakalımYa sabahtır onu bekliyorum bende aşyağıya bakmaktan hal oldum rüyamda onu gördüm çok etkilendim gelsin anlatayım derken sen yazmışsın..Cumertesi gergindi ya biraz aklım ondaydı..
nE OLDU HERKESE KIZLAR YAAA
Rabbim esirgesin onları inşallah birşey olmaz
Çook geçmiş olsun brcke ..
amin cnm çok saolay Allahım bebişini onlara bağışlasın, çok mu yordu kendini bu taşınma telaşesinde acaba..
Sağol cnm benim oğlunada çok geçmiş olsunn..BRCK e çok geçmiş olsun. allah yavrusunu ve onu korusun.
yaa alya numarası armı arayalım benim doktor yemin ederim iyi şler sölemedi telaş etmemek için yazmadım keşke kızla cmtesi konuşsaydım geldiğimde ama üzmek istemedim ne bilemm yaaa off bana numarasını bulsana merak ettim BRCK i sor demişti şu rahim olayını sordum..
cnm çok saol doktorunada sormuşsun.Dikkat etmem gerek artık kendime daha çok.Çok üzüldüm çok ağladım bebeğime bişi olacak diye:26::26::26::26::26::26:
doktorum çalışmasın bir süre dinlensin dedi rapor alsın dedi...kalkmıcak hiç dedi :26::26::26: hatta doğuma 2 ay kalada rapora çıksın rahim kanalı kısalığı ilerde kanama gibi durumlar yaratabilir dikkat edecek dedi hep dinlencek iş güç yok dedi rahim kanalı kısalığı erken doğuma sebebiyet verebilir bazı yerlerde dikiş atılıyor dedi çok dikkat edicek dedi ben sölemicektim aslında hem burda tepki toplarım gibi düşündüm üzülür ama bunu söyliyince ben bunları söyleyimde kendisi dinlensin yani yine doktoruna sorsun belki rapor verir biraz dinlenir düşüncesindeyim anlatmadan da olmazki... ben kendimi kötü hissettim şimdi belki deseydim kendini yormazdı taşıncaktı
Rabbim yardım etsin cnm bebeğim iyi olsun ve çalışayım inşallahtatlım öle düşünme işte desen bşi trlü demesen bi türlüüü
ama brck çalışmak zorunda vee iş yeri izin konusunda gıcık bi yer
napcak yaa bende üzldm allah yardımcısı olsun inş.
Cnm bende dertler derya oldu vallahi yabencede bu kaynanası sinir etmiiştir öle dedi diye üzülmüş herşey üst üste geldi yaa keşke nosu olsaydı arardık iyi olurdu moral verirdik hiç. olmazsa gitmesin 1 hafta rapor almış olsa bari...:26:
esmacım kaderimiz aynı yazılmış gibi dimiannem mecburen işim bu..
brc için çok üzüldüm..
özel sektörde çalışmanın zararları..
ama rabbim yardımcısı olur..
bu dar boğazda..
tekrar işe başlar ama dinlenir sanırım..
çok dua edicem.. inşallah... sıkıntı olmadan atlarır..
bende yeni hamişken ev aldım..
rsikli işe geldim hep..
brcle kaderimiz benzior... oda yni ev aldı ve gebeşiği tehlikede..
hep dua edicem..... sizde edin kızlar bol bol... rabbim ödeme kolaylığı nasip etsin..ve sağlıklı doğum tabikide..
beni darda bırakmadı.. brck de bırakmaz inşallah...
geldim tatlım çook özledim siziannaa brackde gelmişşş nasılsın kuzum mrk ettık senııı:26:
Sağol cnm benim valla 1 hafta dinlen dedi bayan patron bakalım ne dicekler gelincee ama bidaha olursa çıkarırlar sanırım korkuyorummm
Nasıl gördün cnm anlat bakalım
amin cnm çok saol
Sağol cnm benim oğlunada çok geçmiş olsunn..
cnm çok saol doktorunada sormuşsun.Dikkat etmem gerek artık kendime daha çok.Çok üzüldüm çok ağladım bebeğime bişi olacak diye
Rabbim yardım etsin cnm bebeğim iyi olsun ve çalışayım inşallah
Cnm bende dertler derya oldu vallahi ya
esmacım kaderimiz aynı yazılmış gibi dimiRabbim zora sokmasın inşallah dua edin bana bol bol
geldim tatlım çook özledim sizi
Kızlar merhabalar herkesi çok özledim arayan soran merak eden buradan yazan tüm arkadaşlarıma çok teşekkkür ediyorum iyiki varsınız.
Herkes bana dua etmiş rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün hep inşallah..
Cumartesi gecesi çok hafif kan gelmiş çamaşırıma korktum çok ama gitmedim gece..sabaha kadar gelmemiş sonra baktım öğlen gibi gelmeye başladı.Eşim hadi gidiyoruz dedi.Doktor kendini çok kasmışsın stres yapmışsın rahimin çok kasılmış dedi.ki hissediyodum aklım hep orada ve kasıyodum kendimi..
Devam ederse gel istirahat vereceğim dedi.Neyse eve gittim baktım iyice kıpkırmızı olmaya başladı lekelenmelerim.Akşam 9 gibi gittim tekrar allahtan nöbetçiydi doktorum.
Bebeğin eşi aşağıda kanama sızıyor dedi.Böyle olmayacak bu gece yatırayım seni dedi.Eşimle kaldım.İğne vurdular.Serum taktılar.Kolumun acısından uyuyamadım zaten serumun iğnesinden.1 hafta istirahat verdi.Sabah hastaneden çıkarken 80 tl para vardı üstümüzde geceliği 100 tl kayganam getirecekti güya.Sabah eşimi aramışlar kart getireyim para yok die hastanedede kart geçmiyomuş nedense..oda gerek yok dedi.Annem geldi allahtan o tmamladı üstünü.Hastanede kalacaktım yaa yok böle bişi:)Anladımki biz moku yemişik kızlar..Borçları asla almazlar üstümüzden aslaa..
Annecim geldi hergün kayganacım geldi aksatmadan gelme dediğim halde hep geldi saolsun biraz başım şişti ama Allah razı olsun genede..Yok yemek ye yemiyosun yok bebek zayıf kalacak bilmem nee beynimi yedi:)Telefonlarım susmadı saolsun herkes.telim çalıyo kayganam kim o dio telim çalıyo kim o dioAnnem sordu bi kere kim die,dedim benim telefonum çalıyo kim kim ne soruyosun dedim sanane kimse kim dedim.Ama kayganam laf çarptığımı gene anlamadı gene snra tellerim çaldığında sorduda sorduu.Evde olmak çok zor rabbim kimseyi yatırmasınn başım ağrıdı yatmaktan artık..İşte esra erolda fatma ablayı evlendirdim.Bi kaç kişiye talip buldum falan.Bana herşey yakışır yok yemek programları falan öyle tamamladım istirahatimi:)
Cuma akşamı eşyalarımın yarısı gitti.Kayınvalidem temizledi diğer evi çok uğraştı ayakları şişti onunda.cumarteside kalanlar gitti.Dün bi tek yatak odası tamamlandı toplandı.Avizelerim takılmadı bi kaç perde uzun geldi kesilmesi lazım..Portmanto yok bazı kolileri açamıyoruz.Elektrik su doğalgaz yok daha iskan çıkmadı bi 15 güne anca çıkar.şantiye elek kullanıyoruz.Su olmadığı için mutfak yerleşemedi henüz elde yıkacak annemler bugün oturma odam rezil gibi banyo öyle yani heryer heryerdeeeee.Kimbilir ne zamana tamamen yerleşilir bilmiyorum..Bende bişeye pek elimi süremiyorum..evim çok güzel kızlar ama oturma odam küçük kaldı sanki birazz köşemi olsa oraya bilmiyorum..Bide ev buz gibi kızlar bodrum katlar yazın serin kışın sıcakmı oluyor...yaz önemli diil ama kışın sıcak olsa keşke dondum ben 2 akşamdır yaaa
sorun bu işte canm
butun kavgam kırgınlığım bu..
örümcek beyınlı bunu kavrayamaıor..
karım yatırım yaptı evimiz oldu demior...
takdir yok
nankörlük ... ev aldırdın onun borcunu odemek için çalışıorum.. ben çalışmıyorum sanki..
eee esman haklar bitti ev alındı kocadan vazgeçç
gezme tozma .. avmye bile gitme neden evin var
tatlım öncelikle cok geçmiş olsun dıyorum sana ve bebeğine.....ALLAH yardımcınız olsun
eve gelince yaz kıs serın oluyor benımkıde gırıs katt cunku kısın 200-250 tl yakıp battanıye altında oturoorum ve hala kısa klo gıyemıyorum serın cunkuuu moralını bozmak ıstemem ama hıc ısınmıyorr bıde beşin olcak keşe orta daireye cıksaydınn
ay kızlar özür dilerim neysee..kafınızı patlattım
bişe demiyorum zaman göstericek
kıs dıyomyaaa ben ıctgım halde bulanır arabda bıde numara dıyor haaaa bu adamlar harbı wodddyyyyy
brck hoşgeldin canım tekrar geçmiş olsun.
Boşuna kafana takıyorsun canım. Daha doğuma çok zaman var. Evin yavaş yavaş yerleşir düzene girer sıkma kendini.
Evin var ne güzel kira ödemeyeceksin sevin buna. Kira öde öde birşeyin sahibi olamıyorsun.
Ama hastaneye nden 100 tl ödediniz anlamadım. Sigorta karşılamıyor mu?
brck hoşgeldin canım tekrar geçmiş olsun.
Boşuna kafana takıyorsun canım. Daha doğuma çok zaman var. Evin yavaş yavaş yerleşir düzene girer sıkma kendini.
Evin var ne güzel kira ödemeyeceksin sevin buna. Kira öde öde birşeyin sahibi olamıyorsun.
Ama hastaneye nden 100 tl ödediniz anlamadım. Sigorta karşılamıyor mu?
esma kocan kıymet bilmiyor. Senin ayaklarını öpmesi lazım.
Evin var borca girdiniz ama kendiniz için.
Keşke bizde kira ödemek yerine kredi ödeyip ev sahibi olsak.
9 yıldır kira ödüyoruz. Yarı ev parası etmiştir.
Işte böyle tutumlu becerikli sabırlı hatunların kıymetini bilmiyor herüfler.
Yicen gezcen tozcan senden kıymetlisi olmaz.
Boşver al oğlunu çık gez üzme kendini.
Brck'ım gelmiş, hoşgeldin kuzum
çok çok geçmiş olsun, allahım korusun seni de bebişini de
Iyisin dimmi?
Kızlar tünaydın, az bakim dedim işe dönüyorum tekrar
Cuma günüydü sanırım güneşim aradı tekrar teşekkür ediyorumm..
Ben yoktum o an bi yere gidip gelmiştim yada duştamıydım hatırlamıyorum.annem açmış telefonumu:)Geldim diyorki seni biri aradı kadınlar kulubunden arıyorum dedi kızım güneşimmiş adı:)gül gül öldüm öyle komik söylüyoki annemde hihi
bi tanıdığım giriş katta oturuyor ve çok sıcak oluyor evi cnm kışın ama??
ya bodrum katlar için yazın serin kışın sıcak diolarr inşallah sıcak olur yaa
cnm ortaya çıkmak için 80-90 milyar fazla ödemek lazım nasıl alalımki
oğlumu bile alıp gezcek vaktim yok...
takmıyorum kafama ben onu önemsemeyeli çok oldu..
onunla gezmeyelii... belki adam olmuştur die sordum ama malesef.. 7 sinde ne ise 70 dede o
ona dokunma yeter..
çocuğu yatır parise git gel.. başka bişe deme benden kıymetlisi yok..
ben onun için şişme bir kadınım bence o kadar..
ayyy ne doluymuşum meğerse..
allah biliyor görüyor.. rabbim kullanırını sınar beni sınıyor biliyorum
alnımın akı ile bu sınavdan çıkarım inşallah..
rabbim yanlış adım attırmasın bana
teyzeeye koptum yaaaa.. accuk merak var sanırm brck once senmıssn gıbı konustuk bız haha benı tanıdnmı dedım gunesım dedı tanıyamadım bıdaha sole adını dıyor hahahaha sonra kızm telefonun sahıbı ben deılımmm gelsn ole ara deıd koptum yahuu bastn demedıı amaaa hhahahaha:)
altım boş cnm toprak var altta oyy oyy neyse alışıcam artık yapacak bişi yok..sen evmı almıstınnn hayırlı olsun amaaa keske araştırsaydın canımm altın bossa va ısı yaılıtımı yoksa ısınmaz o ev hos benım orturdugum sıtenın sozde ısı yalıtımı var amaaa genede ısınmıyor İNŞALLAH ddiğn gıbı olur canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?