offff offf erkek mılletı dıycem ama o erkekler varkı karısnı cocugunu eğlendırmekten gezdırmekten zevk alan bu sadece madıyat meselesı değil esmammm ınsanın içinde olacak gezmek tozmak benım adamın ıcınde temel bır woddyy var napsakk boşşş
banada diyor seni biri arada ben güneşim dedi diyor bi an kim acaba dedim sonra jeton düştüolsun cnm ha annem ha ben muhabbet ettiniz yani
tanıdığı arkadaşlarımdan biri sanmıştır büyük ihtimalle:)
altım boş cnm toprak var altta oyy oyy neyse alışıcam artık yapacak bişi yok..
yazın gene önemli diil ama kışın çok önemli tabi.
banada diyor seni biri arada ben güneşim dedi diyor bi an kim acaba dedim sonra jeton düştüolsun cnm ha annem ha ben muhabbet ettiniz yani
tanıdığı arkadaşlarımdan biri sanmıştır büyük ihtimalle:)
altım boş cnm toprak var altta oyy oyy neyse alışıcam artık yapacak bişi yok..
yazın gene önemli diil ama kışın çok önemli tabi.
bide ilk yeni bina yaa ondanda olabilir belkide bilmiyorumki işte..öyle böyle alışıcaz zamanla napalım cnm rabbim sorun çıkarttırmasın inşallah.evim çok şirin bodrum gibi değil hiç zati perdeyi çekince:)arka bahçem kocamannn.bi yerleşsekte keyfini sürsek keşke..evett bebık ıcın onemlı benım altımda depo gıbı bıyer sıtelerde oluyor yaa onun altındada otopark var ya guselım sıkma canını her yer aynı değildir belki sıcak olur ama ankarada kş evimiz en ust kattaydı fulll gunessss cıplak gez evde o derece sımdı oturdugun 2 sene oldu askılıyla yazın dolaşmak ımkansız tışörlr bıle serın oluyor akşamları bışey gıymek ıstıyor ınsann ben hala ustune ınce battanıye ortuyorum evde otururken su havada
ben bi 15 gün abimlerde yicem cnm maduruz çünki:)elek.su doğalgaz falan yok.akşama ne yımek yapacgnız karılarrrr ben kofte yapacam salata bıde pılav olabılırrr:26::26::26:
oyy kıyamam cnm benimm. ne diyebilirimki insanın annesi farklı oluyor çok haklısınhaha evet teyze cok tatlı bıcr bıcr yaa ne guzl annen yanndaaa off cok kıskanıyorumm anneleır yaknnda olan kızlarııı ...
gozum yok dıyemıcemmm hehe ama masALLH DEYIM SIZEE
Kızlar günaydın.....
Brck hoş geldin geçmiş olsun canım...
Esma , güneş , burcu , melodi, nek, alya, efsun hepiciğinize geçikmiş günaydınlar....
Çoook işim var yaaa...
böcük sağol cnm benimm
bakalım inşallah memnun kalırız yazın serin olması güzelde benim için kış önemlii tabi..
bende annem yaprk sarması lahana sarması yapmış kocemeeee onların yanına salata vs yaprımmm bırde corba tamammdrr yahuuu ege ryemk yapsm onlr kalır cope gıder allh korusun hehehe anamın sarmalarıda bır baska olur haneeee
len banada yolla nasıl cnm cektıı
meloş ıyı mısn len çatı katta oturulur mu
yazın sıcak kışın buz olur:26:
len banada yolla nasıl cnm cektıı
meloş ıyı mısn len çatı katta oturulur mu
yazın sıcak kışın buz olur:26:
brck evınde yalıtım varmı yokmu o önemli yenı bınlrda yalıtım mutlaka oluyor sanırmm yalıtım varsa korkmaaa derım bennn...
bızde yıllrca alt katta otrduk zor oluyorduuusımdı annemlerde guzl bır vee tasndılr budefada sıcak onlrı zorluyor heheheh alısk deılya bunyee
benm burdakı evımde ara kat ama klımaaa kısın nekdr ıstrsa okdr ısndık ıann klımadaa ole guzl ıstmıyor tabıkı ama ıdare edıyrrr.. yaznda sıcak oluyor tabı baya malum ızmır sıcagıı kllımaaa ozmn guzl iştee
brck geçmiş olsun cnmmm
bende yüksek griş nerdeyse 2.katım ama alt katım boş kışın soğuk oluoo ınş.sen sorun yaşamazsın benımkı gene kira geçici
ne en üst kat ısterım bundan sonra ne altı boş
dayımında öledı tutmadımm
esma senınkı has odun lenn sen üzme kendını mademöle bundan sonrada takma
ona deme çıkpaşanla gez dolaşşş
burcu bende nohut pılav corba var senın menünde süperr
nek smoker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?