Kokoşş Hatunlar Kulübü

valla boşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

umursamıyorum artııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

evett bebık ıcın onemlı benım altımda depo gıbı bıyer sıtelerde oluyor yaa onun altındada otopark var ya guselım sıkma canını her yer aynı değildir belki sıcak olur ama ankarada kş evimiz en ust kattaydı fulll gunessss cıplak gez evde o derece sımdı oturdugun 2 sene oldu askılıyla yazın dolaşmak ımkansız tışörlr bıle serın oluyor akşamları bışey gıymek ıstıyor ınsann ben hala ustune ınce battanıye ortuyorum evde otururken su havada

haha evet teyze cok tatlı bıcr bıcr yaa ne guzl annen yanndaaa off cok kıskanıyorumm anneleır yaknnda olan kızlarııı ...
gozum yok dıyemıcemmm hehe ama masALLH DEYIM SIZEE

kızlar benim eski oturduğum ev 1 kattı. Ama altı boş ön kısımda dükkan vardı.
Burası hep dağ üstünde olduğu için genelde hep yokuş olur.
Evim arkadan giriş gibiydi. Balkonun önü kayalıkzemin. Arkadan hep rutubet oluyordu. Orda kışın küçük odada soba yakıyorduk. Dışarısı buz gibiydi.
şimdiki evim çatı. Kışın soğuk yazın sıcak.
Ama yzın bütün camları açınca esiyor deni gördüğü için.
Akşama doğru 2 saat kadar güneşin döndüğü saat çok sıcak oluyor.
Güneş şimdiden ön kısma gelmeye başladı.
Ev sahibi belki bu kış doğalgaz alabilirimiş.
Eşime dedim söyle bana net cevap versin ona göre tedbir alayım.
Bir dünya elektrik parası verip hiç ısınamadık.
Brck inşaallah yeni evin gönlüne göre olur.

Kızlar günaydın.....
Brck hoş geldin geçmiş olsun canım...
Esma , güneş , burcu , melodi, nek, alya, efsun hepiciğinize geçikmiş günaydınlar....
Çoook işim var yaaa...

bide ilk yeni bina yaa ondanda olabilir belkide bilmiyorumki işte..öyle böyle alışıcaz zamanla napalım cnm rabbim sorun çıkarttırmasın inşallah.evim çok şirin bodrum gibi değil hiç zati perdeyi çekince:)arka bahçem kocamannn.bi yerleşsekte keyfini sürsek keşke..

akşama ne yımek yapacgnız karılarrrr ben kofte yapacam salata bıde pılav olabılırrr:26::26::26:
ben bi 15 gün abimlerde yicem cnm maduruz çünki:)elek.su doğalgaz falan yok.
haha evet teyze cok tatlı bıcr bıcr yaa ne guzl annen yanndaaa off cok kıskanıyorumm anneleır yaknnda olan kızlarııı ...
gozum yok dıyemıcemmm hehe ama masALLH DEYIM SIZEE
oyy kıyamam cnm benimm. ne diyebilirimki insanın annesi farklı oluyor çok haklısın

brck geçmiş olsun cnmmm
bende yüksek griş nerdeyse 2.katım ama alt katım boş kışın soğuk oluoo ınş.sen sorun yaşamazsın benımkı gene kira geçici
ne en üst kat ısterım bundan sonra ne altı boş
dayımında öledı tutmadımm

esma senınkı has odun lenn sen üzme kendını mademöle bundan sonrada takma
ona deme çıkpaşanla gez dolaşşş

burcu bende nohut pılav corba var senın menünde süperr

nek smoker

ben ev alırsam büyük ihtimal çatı alırım.
Kaloriferli yada doğalgazlı. Yaz içinde klima takarım.
üstümde kimsenin olmasını istemiyorum.
Annemin evinde çok çektik üst katımızdakilerden.
şimdi annem hala çekiyor.
Halı silkelemeler, gürültü yapmalar anneme illahlah dedirttiler.
Ben 3 sene olacak çok rahatım.
Ha üşüyoruz o ayrı tabi.
Ama çok rahatım.
Akşama yemeğim yok ne yapsam onuda bilmiyorum.
Patlıcan alıp çığırtma mı yapsam acaba?
Kızlar ya domatesler burda çok pahalı.
4,25 den başlıyor tarla domatı 6,5 tl.
Biz kahvaltıda filan yiyoruz çok çabuk bitiyor.
Bu yaz ucuzlasın kesin buzluğa atıcam. Birde şişe yapıcam.

böcük sağol cnm benimm
bakalım inşallah memnun kalırız yazın serin olması güzelde benim için kış önemlii tabi..

böcük sağol cnm benimm
bakalım inşallah memnun kalırız yazın serin olması güzelde benim için kış önemlii tabi..

ınş.cnm
yazın serın oluoo benım o güzel ama sıcak olsada arkamda boş olmasına rağmen geçen yıl gene sıcaktı
bıze bakma sen daha önemlısın bebeklı falan

bende annem yaprk sarması lahana sarması yapmış kocemeeee onların yanına salata vs yaprımmm bırde corba tamammdrr yahuuu ege ryemk yapsm onlr kalır cope gıder allh korusun hehehe anamın sarmalarıda bır baska olur haneeee

len banada yolla nasıl cnm cektıı

meloş ıyı mısn len çatı katta oturulur mu
yazın sıcak kışın buz olur:26:

brck evınde yalıtım varmı yokmu o önemli yenı bınlrda yalıtım mutlaka oluyor sanırmm yalıtım varsa korkmaaa derım bennn...

bızde yıllrca alt katta otrduk zor oluyorduuusımdı annemlerde guzl bır vee tasndılr budefada sıcak onlrı zorluyor heheheh alısk deılya bunyee

benm burdakı evımde ara kat ama klımaaa kısın nekdr ıstrsa okdr ısndık ıann klımadaa ole guzl ıstmıyor tabıkı ama ıdare edıyrrr.. yaznda sıcak oluyor tabı baya malum ızmır sıcagıı kllımaaa ozmn guzl iştee

ay ızmıre ılk geldgmdeekı seneeee catı katında oturyordukkk
tovbe ettık vallahı anamızzz agladı kaba olack amaaaa
yaznn sulrrr o bıcm ulen parıs marıs olmaz yaz sıcagın kısın buzz ıstamıyorrzz yıne parss yok:):)

kabus gıbı haha saka bıryana parıs ısın sakası amaa catı asla dedıkkk cok zorr yanı klımaaa bıle kar etmıyorr catı ya hos bız ara katı ıstamadık klımaylaa amaaaabukısss

YOLLİMM SANADA YIRUM AMA senın ana sana gıttıkce yapıyordurr yanı bendn cok daha sık ana yemegı yıyorsundur sen

ben lahan sevmımmmm cıks onu koceme ozel yapms mıllet soruyor yaz geldı ne lahanasıı ama dıyor.. damat sevıyor ona yaptım hahaha

cnm yeni binalarda yalıtım oluyor.herkes kışın sıcak olur diyor umarım öyle olur yaaa...
dıştan alttan falan hep yalıtımlı..ne çıkarsa şansımıza artık...ayy mutfak dolaplarım falan çok güzel kızlarr resmini çekicem bi yerleşeyimdeee

Son düzenleme:

ayyyyy hala yımedım bısey salata sipariş ettimm gelince o yıcımmmm
akşama yemek fikri hazır ıcım rahat dolapta sarmada ver nennn bimden aldımm hazır sevmem bu supher olmus doğrusuuuuu genede ev sarması tutmaz o ayrı mesele
nohutu cok severım nann benım koce sevmıyore mağlesefff nohut ye kokut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…