Kokoşş Hatunlar Kulübü

nan benım oturdugum sıtede var fekattt cıkıssssss nasıl yapıldıgı onemli yenı ınsaatlerda fıyasko olablılyorrr ayyy ammmada iç açıcı seyler soledım dımııı

nan benım oturdugum sıtede var fekattt cıkıssssss nasıl yapıldıgı onemli yenı ınsaatlerda fıyasko olablılyorrr ayyy ammmada iç açıcı seyler soledım dımııı

haklısın cnm benim eski evimdede varmış güya ama heryer rutubet oluyodu.bide posursak aşadan yukardan duyuluyodubenim en korktuğum burda inş rutubet olmaz..

Son düzenleme:

ege yemeği kader basıtı yok neen dogra otları kavur getsınnnn bide şevketi bostan vardı

yalıtım varsa problem yoktur brck gulegule otur ınsallahhh hersy super olsun bebsınzlee ne guzl bır baslangıc yapıyrsnzzzz iştee darısı bize bızde 2. bebıkle baslangıc yaprız inş

haklısın cnm benim eski evimdede varmış güya ama heryer rutubet oluyodu.bide posursak aşadan yukardan duyuluyodubenim en korktuğum burda inş rutubet olmaz..

he yawww banada ustten geliyorr osuruk sesleri abowwwww bıde yemek kokuları ayyyy cok ıc acıcı dimiiii

hee bebeeemm gel sen baska muhabbt edek yahuuu kızı bunalıma soktuk hams hams hahaha

ege yemeği kader basıtı yok neen dogra otları kavur getsınnnn bide şevketi bostan vardı

hee sevketı bostan guzl bişi

kızzz kocem ızmırlı ama ot yemegı cok sevmzz etlı olcak hersy onaaa ... ama katp karstp yapıyorm bişlr benn hamr işi severım bolbol

ayyy canım tursu kavurması cektı nannnnn olsada yısemmmmmm

o nasıl olii bebeeemmm

yalıtım varsa problem yoktur brck gulegule otur ınsallahhh hersy super olsun bebsınzlee ne guzl bır baslangıc yapıyrsnzzzz iştee darısı bize bızde 2. bebıkle baslangıc yaprız inş
amin cnm inşallah dilerim rabbimden olmayan herkese nasip etsin.Ödeme kolaylığı versin rabbim utandırmaz inşallah.Artık gülmek istiyorumm bendee..Evimdede sorun çıkmaz inşallahh..
Eşya taşıyan akrabalarım falan çok beğendiler kimse okadar güzel beklemiyordu.Bide çocuk gibi görüntülü diafonla oynuyolar.eşimin zaten yorgunluktan canı burnundaydı uyuz oldu
yatak odam tam oldu duvara biraz daha büyük olsa olmıcaktı.3 metre benim dolap çünkü özel ölçülüydü.eşim dolabu kurdu duvarın arkasında kaldı tabidedim keşke hep burda kalsan yiyecek atarım sana tabureye ip bağladı önce kendi çıktı sonrada tabureyi çekti:)
he yawww banada ustten geliyorr osuruk sesleri abowwwww bıde yemek kokuları ayyyy cok ıc acıcı dimiiii
ben eşimle tartışsam hemen duyuyolardı alt kattaki kız sölüyodu hemen

heee gecen sene sevkti kus adasında yıdımmm kabak ciçeği dolmasıda vardı ondan yıdım hatırlamıyorum ammaaaa bu sene yırım olmazsaa
turşu kavurması karadenız mutfagından fasulye tursunu salça soğan kavuyosun laaa basıt ama çok lezeetli

haaahhayyyy fınduk fıstuk at adamaaaa

bıde utanmadan duydugnumu soyluyorrrr du komsunnn tobeeee ınsan dınledıgını belli etmez barıııı

haaahhayyyy fınduk fıstuk at adamaaaa

bıde utanmadan duydugnumu soyluyorrrr du komsunnn tobeeee ınsan dınledıgını belli etmez barıııı

he kız dedim inş kalırsın orda
ooo çok evim satılırken çok ağladığım günler oldu kadınlar diodu çok ağlıyosun üzülüyoruz sana diye..

kabak cıcegı dolmasına hastymmm kayserılılerde yapr sevrlr bern ordn bılıyorummmm annem yazn doldrp buzluga atyr bnm ıcın hahhaha baznde ben ızmrdn bulp alıyrmmm

brck ne guldm ha alemsnn adama ne demssn ole

tühh alıntılarım gıttı

güneş kesınlıkkle en üst ve en altta oturmak ıstemezdım bende yakınlarımdan bılım tabı Allah muhtaç etmesın
benm altım boş at koştursam kımse biişi demez ama üst katımdakının cocukları cok yaramaz ve arka boş benım cocuklar top oynuyoo onları kovuyom başka cocuklar gelıyo
yazın evde durulmuo bızde yada mangal yakıyler ev kokıyy
bıktım yaa

burcu karalahana mı
ayy cnmbeyaz lahana cektıı akşam cıkartıp sarcamm yaprak yaaöle pis boğaz oldumkı

kabak cıcegı dolmasına hastymmm kayserılılerde yapr sevrlr bern ordn bılıyorummmm annem yazn doldrp buzluga atyr bnm ıcın hahhaha baznde ben ızmrdn bulp alıyrmmm

brck ne guldm ha alemsnn adama ne demssn ole

len bızdde o cok olurr
hatta resımlerıne bakıom kışın bulamaınca:)
ama ne tatlu demı yaa
annem yolluyo bana dolaba atıyommm bıttı ama

HADI YA MNGALMI YAKIYORLRR OFFYAA mangal en guzl pıknıkte olur benceee bırdahkı yaktıklrında yımegee geldık dee baskın yap

len bızdde o cok olurr
ama ne tatlu demı yaa

kız hastasıyım yahuuuu omurtosada yedırttım busene bayıldı odaaa

HADI YA MNGALMI YAKIYORLRR OFFYAA mangal en guzl pıknıkte olur benceee bırdahkı yaktıklrında yımegee geldık dee baskın yap

len bızdde o cok olurr
ama ne tatlu demı yaa

asma yapragı bebbeemmmmm
karalahana bızım memlekette yapılır mısr ekmeği yanına ohhhhhhhh

hatırlmıyom yıyp yımedıgımı busene gıdınce yıyem bariii kus adasınaaaa oyyyyyyyyy tatıl mevsımı gelsede gıtsek yuvvrımmmmm tatılde ye iç yat gez tozzz pek gusel ama busene ozum ayaklandıı artık 5 dkk durmıyı yerındeee nasıı etcez bılmııımm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…