Kokoşş Hatunlar Kulübü

bu arada koket izine çıkmış sanırım...geriden gelmelerini özledim ben onun

allah yardımcınz olsun zoorr ve sınır bozucuuu ama cıkr bıryerdn acısı

değişikmiş ama sızın için tabe öle olması
netten bak bakemm belkı bulursun cnm
yok len bende ıyym dun arabada kızdım ama sabah sapur supr ozur dıledı bendn cunku ztn sozumudee dınledı solensedee ama yınede erkekleree ezıyetttttttttttttttttt

ezıyetttttttbüllüklerı kopsunnn

kız ıstesenıze bence eşin ıstemıo o da yatıyoo üstüne
sız öle kendı paranızla rezıl oluyonus
bundan sonra asla kımseye vermen
hemde sızın cok ıhtıyacınız varkenn
tüp aldın mı senn

haksızlık olmayan bı yer desene bana

brckkkkkkkkkkkk kuzum gelmişsin...şükür iyisin haberlerini aldık...tlf.nunu almaya çalıştık ama cıx...
annem ben tlf. numaramı yazmıştım sana sen de bana yaz...merak ediyorum sonra seni...

alyammmm seni sordum işten çıktı dediler...aynı şey senin içinde geçerli bu garunun tlf.nunu niye almadım diye epey hayıflandım...

napıysınız deyin hele,yokken neler ettiniz???

geçmişe bakıyom...
güneşşşş tüh cnm ya ters zamana denk gelmiş eğitim...nasıl bir çözüm bulabildin mi bari,merak ettim...

alyam kızçesine wc eğitimine başlamış...kolay gele hatun

esmacım eşiyle tartışmış...avm demiş ama gidelim dedin diye neden bozuştunuz çözemedim...dur bakalım elbet yazmışındır...hımmmm bir sonraki msj.ını okudum da haklısın cnm...
merhamet olmalı erkekte öncelikle,yoksa çok yıpranıyor,üzülüyoruz biz kadınlar...

canım ben de giriş katta oturuyorum...
alttan ve duvarlardan mantolama yaptırdık...bu kış bana en fazla 90 tl doğalgaz geldi...ki hiç kısmadım hep full yandı hamişim,üşütmeyeyim diye...yazın da serin oluyor :)))

brck...yavrum evlerimiz sanırım çok benziyor birbirine :)))
benim de yatak odam cuk diye oturmuştu...milim fazla olsa ölçüsü gardırobum sığmayacaktı yani :)))
hayırlı uğurlu olsun yeniden tatlım önemli olan huzur sağlık gerisi boşşşşşşş.Huzurla oturmayı nasip etsin Rabbim...

brckkkkkkkkkkkk kuzum gelmişsin...şükür iyisin haberlerini aldık...tlf.nunu almaya çalıştık ama cıx...
annem ben tlf. numaramı yazmıştım sana sen de bana yaz...merak ediyorum sonra seni...

tamam cnm msnye gelince veririm çok sağolun hepinizz...
cnm benim bahçe katı yarı bodrum die geçiyor sanırım şuan ev çok serin kışında sıcak olmasını temenni ediyorum:)bide yeni bina bu sene zor ısınabilir belkide..
amin cnm çok sağolll benim dolabım büyüktü biraz diğer eve göre ölçülüydü ama şükür sığdıı.mutfağıma falan perde yaptırmam lazım daha çok iş var çokkk.portmantolarım 2 haftaya anca gelirmiş yerleşmem 1 ayı geçer

len aşaadakıler nıye yazmıonusbende cıkıom banane işte
gıdem çalışıyomuş gıbı yapemmkeyfımde yok
bıan evvel şu iş olsada bende cıksam beeepoffff
huzur yok iş yok surat asıyler falann
neyse önce laptopu neyım aldıram barı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…