- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
sen zaten öpmek dizi çekmek için bahane arıyorsun
diyorum yaaa eşimle anlaşamadığım tek nokta alkol...bi bira dahi içse bende şarteller atıyor..
seviyorum eşimi çok şükür mutluyum onunla bunca sıkıntıya rağmen ama hiç içmese şu zıkkımı nolurki?
ama hep çevre işte..
Böcük aynı şekilde cnm ailemde asla görmedim ve hep korkutularak büyütüldüm ben..
Annem asla vermem derdi hep..eşimde söz vermişti yeterki seninle evleneyim asla içmem die ama nerde o söz şimdi...
he evet sürekli içiyomu hayır beni dövüp sövüyomu hayır ama ben nefret ediyorumm işte nefretttt
hele düğünlerini görsennn senn okadar komiklerki trakyalıların full alkoll hepsi rezil bi halde sarhoş olup deli gibi oynuyolar..
hem acıyorum hem tuhafıma gidiyor..
brck eğer o numara yapıyorsa ne dıyım yaa ALLAH bıldiği gıbı yapsın yok gercekten yoksa Allahım yardımcısı olsun
sen daha ıyı anlarsın tabe bunu
ama varya sen cok ıyı bırısın ben senın gıbı olamam asla
Allah yardımcıları olsun gerçekten cnmm bişi olsa ucu gene bize dokunur zaten...
Çünkü annesi babası genede..
Annem diyo zaten sen nasıl bu kadar katlandın beni çok şaşırttın der hep..
Hrşey insanlar için işte cnm eşimi sevdiğim için hep destek oldum ama umarım oda ilerde değer bilir...
bilmessede zaten hakkımı asla helal etmem..
amin böcükk benim gibi alkol almayan birine göre anormal bu durum ama
arada kocasına eşlik eden bayan olsam çok normal gelirdi belki..
çünkü ben çok çok abartıyorum belkide..
melodi bende eşime bunu söylüyorum para şart değil diyorum ama anlamıyor işte sadece bahanesi o bence..
he evet bazen çıkıyoruz ediyoruz ama bazennn sürekli olmuyor bu..bende bu duruma sinir oluyorum..
ama arkadaşlarına gelince hiç bi zaman yorgun olmuyor..
insan olan anlar bende artık bişi demiyorum
sağol cnm yapmış kadar oldun
burcu çok haklısın cnm.. ama benm onu beklicek sabrım yok.. gebertior beni ondan bişe istemek.. kendim yapıorum çenemi yoracağıma sonuç bu..
meloş ben dışarı çıkmatan kastım gidip bol bol para harcama değilki..
kocamınn demek istedğide paramız yok çıkamayız değil.. borcumuz var çalışmm lazımın altına sığınıyor sadece..
hoşgeldin nekimmm
çok saol kuzum aminnn
iyiyim şükürr iyiyim sen nasılsınn
mutfakta bitmiş anca yerleştirmişler...çünkü elle yıkanıyo hepsi makinaya atılamıyooo.
millet öldü yaaa gelin dioki amma eşyan varmış kız dio
iyi diyelim kuzumakşam geçmişi okuycam hiç bakamadım bugün
hem iş, hem eşimle limoniyiz 5 gündüröyle.. iyim ama
bıde elle bıtmez onlar
meloşş sabır duasını oku gtsın yoksa onlar düzelmez annem kendın için okusenın kocen gene ı pazarları çalışmıo
kuaförler burda asıl pazarları iş edıoo:26:
herkes limonı aman bana nazar değmesın
olmadı kafamı bozar bende çemkrırım bırlıkte oluruk
iyi diyelim kuzumakşam geçmişi okuycam hiç bakamadım bugün
hem iş, hem eşimle limoniyiz 5 gündüröyle.. iyim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?