illaki dışarda gezsmek için para olmak zorunda mı? kızlar hepiniz hamarat hatunlarsınız. yani poğaca börek kek yapabiliriz evde.
yanına çay demle koy termosa git sahile, parka orda eşinle çocuğunla hava al.
şimdi havalar ısındı bizim burda herkes sahile gelir.
evden çay yiyecek getitip çimlerde oturup keyif yapalar.
pazar günü bende evde hazırlıcam bişeyler sahile gidicez.
7x24 çalışılmıyor ki insan biraz ailesiyle beraber olunca mutlu oluyor.
bizimde tek pazarımız var. eşim yorgun olsa bile ben istiyoum diye dışarı çıkıyor.
bende oğlumuz için çıkmak istiyorum. haftada bir günü var ondada biraz gezip hava almak hakkı.
ESMOSUM SANA KIYAMAMM adam senı cıldrtmıss cok sey sayıcam ama neysee bana dusmezzz...
sende stres yapmaa bukdr kendını uzmee cocugnla kendınee zaman ayır sadece oda bırsureee dusunsunn bencee
mesela bizim evde bu akşam kavga var..
eşimin azına.... düşünüorum afedersiniz...
dün işi vardı eski mahallesine gitti bişi bırakmaya 7.de gelicem dedi sonra 8 oldu sonra 9 dedi sonra 9.30 dedi saat 10.30 da geldi eve..
ben abimlerde bekledim onu o saate kadar.ev yeni binada kimse yok tek kalamam...
eşimin alkole zaafı var haftada bir mutlaka 1 birada olsa içer.arkadaş çevresini hiç sevmiyorum hepsi iyi insanlar ama alkol ortamları var..
ve eşim annesinin oraya giderse asla bi bira içmeden yollamazlar...kahve değil sanki birane..
alkolden nefret ediyorum ben..eşimle tek anlaşamadığımız nokta bu..
kaç kere ağladı yeminler etti kurana eller bastı ama yok..
a be adam evde yapılacak bi dünya iş var tamam kadınlık iş kaldı ama kal yardım et demi...
intikamım çok kötü olacak..
akşam çakır keyifti hiç bulaşmadım yattı.akşam gene özür dileyecek ama çok kötü kavga edicem gene söz vericek gene tutamıcak..
sağol cnm yapmış kadar oldun
burcu çok haklısın cnm.. ama benm onu beklicek sabrım yok.. gebertior beni ondan bişe istemek.. kendim yapıorum çenemi yoracağıma sonuç bu..
meloş ben dışarı çıkmatan kastım gidip bol bol para harcama değilki..
kocamınn demek istedğide paramız yok çıkamayız değil.. borcumuz var çalışmm lazımın altına sığınıyor sadece..
çok pisssssssss gaza geldımm bu akşamm adama bişe bulup çemkırıcemmmmmmm esmanın acısnı ckaracam dur bakıyım eskı defterleri bı karıstram mutlaka çemkircek bişeyım vardır
çok pisssssssss gaza geldımm bu akşamm adama bişe bulup çemkırıcemmmmmmm esmanın acısnı ckaracam dur bakıyım eskı defterleri bı karıstram mutlaka çemkircek bişeyım vardır
bacım cocugu komsuya at bu akşam az cık adamı al karşınaa acık acık burda naattığın gıbı konus onun ıcne dert olsunnn bacım
kız brck .. benden gaz alıp adama dalma la..
boşver üzülmene değmez.. bugun ceza ver butun işleri yaptır... dunun cezası diyerek çalıştır ama tartışma stres yaşaman için uygun koşullarda değilsin..
bir ara senin kocayada buluruz bişeler.. şimdilik angarya işler ver yapsın
yok tv izleriz sarılırız kanepede öper koklar ,karnımı sever iyiki varsın der eder..
korkuyoda benden ama gene yapacağındanda geri kalmıyor.
yok çok sinirliyim ama gerçe dilimi yormama değmez sürekli papağan oldum aynı şeyler konuşmaktan...artık konuşmuyorum susuyorum zaten..
hıhh bu sinirini adamdan çıkarma kız..
brck kız bişe sorcam sana.. bu kadar kötü halimle..
aklıma takıldı kuzum.. kayınvelidenler gerçekten paraları yok bence kız yoksa 20 tl vermezlermi..
o kadar sıkışıklar demekki.. yoksa numaramı..
içim ezildi ha sölemekte zor.. 20 tl yok diyeee
geçmişi okudumda okumasaydım keşke cok üzüldüm yaaesmam sana brckım sana sızlere kocalarınıza
ya böle şeyı sevmem ama akşam gıdınce kocemı öpcemmm
geçmişi okudumda okumasaydım keşke cok üzüldüm yaaesmam sana brckım sana sızlere kocalarınıza
ya böle şeyı sevmem ama akşam gıdınce kocemı öpcemmm
ya yok zaten durumlarıda yok ama ben anlayamıyorum esmoşş ben nasıl kalkıcam bakalım bu borçların altından hem kredi ödenecek hem babasının borçları üstümüzde..belki ben çalışamıcam işten çıkıcam ozaman nolcak??
yok 20 tl mvzusu değil.parada istemedik zatende.kaynvalidem o gece bana dedi sabah ben vericem hastane parasını dedi.bişi demedim istemedikte zaten..
eşimi aramış sabah 100 tl yok kart getireyimmi diye..bide hastanede ona üzülüp stres oldum..
biz ölmüşüz ağlayanımızzz yok....
bigün geldi bize ağladı falan biraz kayınvalidem ama artık benim kendimi düşünmekten onlara üzülme duygularımı almışlar sanki..hem kızıyorum hem yazık diyorum bende şaşırdım artık.demek istediğim ben arayamam çocuğumu yaa çocuğum bu kadar senin için herşeyi yapmışken..bi komşudan bulurum gene diyemem bunu
yok canoo yanlış anladın beni..
yanı sen zaten elinden geleni yapıorsun...
ama numara yapabilirmi acaba dedim..
yapmıorsada vallaha çok üzüldüm.. allah yardımcın olsun cnm..
çok zor durumun... dua et hamileleirn duası kabul olur.. hep dua et
ya bilmiyorum cnm yaa numara olduğunu düşünmüyorum ama benim kızdığımm beni temizleseydii bari bizi pislikle bırakmasaydı..
sinirlendiğim çok rahat görünüyolarr burunlar havada gibi napalım oldu bizde böyle istemezdik gibi...
sadece biraz mahçupluk minnet duygusu bekliyorum ama bu yok anlatabildimmi.
bide saolsun geldi etti hergün ama bi elma alsa bak elma aldım ettim yani aldığnı dillendirmesi hoş değil..herşeyimi annem alıyo edio ama dillendirmez asla..
annemin yanında dio yok şunu aldım bunu aldım aldığı şeyleri gösteriyo bunları göze sokacaksan evime bişi alarak gelme benim yaa..
ertesi gün gitmiş dolabı açmış elma yememişsin etmemişsin aldı geldi kesti dilimledi hadi yee die.çok güzelmiş tadı falan dio.tamam saolsun ilgileniyo ama ne bileyim yaa ben rahatsız oluyorum bu kadar çeneden konuşmasından
ama oda öyle biri öyle kabullenmeli...kötü biri değil ama çok sorguluyo çok konuşuyo beynimi yiyoo resmen..telim çalar yok kim o kızım msj gelir kim o..
oda böyle birisi işte ne diyimki ama çok uğraştı evi temizlemeye ayakları şişti zaten zor yürüyodu Allahı var saolsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?