uff bizde bu tür şeyler hep tartışma konusu.yaa canımm her ısı ben yapayım dıye bakıyor anladın mı ebeyn deki sabun bıtmıs o kullnır genelde orayı her sabah genel banyoya gıdıyor sırf bu yuzden bıkac gundru bu sabahta buray nıye sabun koymadın gıbılerınden solendı bende sen koysaydın dedım ınsan bunun ıcın bekler mı kıs kac gındur sen kullanıyosun be adam her sabah obur banyoya gıdene kadar koyuver dımı bu evın tek yasayanı benım sankı yaa bunun bıkac sey ıcınde solenmıstı oyuzden patldım bnede yardımcı ol bıraz dedım hanı yapamayacagın sey olsa dedım neyse
yaaaa bu adamın ıhtıyacı varkı kredı cekmısss be adam ne dıye ıstersın kendısıde ceksın kredı tıobe tobee keske beraber gıtmeselmısss yada annem ıcın cekıyorum ona verecem veremem deseymıs
la baksana borçlar bitti tek derdim bu oldu şimdi
eşimin kart ödeme günleri geçti parası yokk hangi birine ödeyecek bilmiyooo para veren yokk..napacak bakalım bilmiyorum.akşam cannım sıkkın falan diyodu sinirliydi.bana anlatma dedim bende anlatman gereken kişiyi ara dedim.ödeyemediklerine her ay bi dünya faiz geliyooo böyle borç bitermi?
Adacım hoşgeldin. Ailen daha ne yapsın canım a dan z ye kadar herşeyini yapmış. Erkekler böyle nankör ama.
Sabah eşimle konuşuyoruz dedim oğlana nasıl ayakkabı alıcaz onu düşünüyoruz dedim.
Annen alıversin onu da dedi. Annem söyledim annesi babası var siz alın dedi dedim.keşke demez olaydım.
Tamam bundan sonra hiçbişey almasın değeri ona göre olacak dedi.
Dedim nankörlük yapma evlendiğimiz amanlar kim yardım etti pazar harcımızı aldı dedim.
Bu eve taşındık diye onu da kesti dedi.
Bide takmış kafaya annem ben evlendikten sonra odasına koltuk aldı.
Bizim eşyamız yokken o koltuklarını yenilemiş.
Annem 30 küsür senedir aynı koltukları kullanıyor.
Eskidi yenilemek hakkı değil mi?
Annem çeyizimi yaptı tüpüne kadar doldurdu.
Onun ailesi yapmadı diye benim beyaz eşyalarımı almadı.
Tamam burda hatalı ama bizim koltuk takımımızı almak zorunda değil.
Oldu olacak tüm evi dayayıp döşeseydi.
Nerde senin ailen?
Sabah sustum ama akşam çemkiricem.
senın goncan nezman gedeyor laaaaa
yuzsuzzz böcük senııııı laaaaaaa
uff bizde bu tür şeyler hep tartışma konusu.
herşey kadının görevi onalar göre, sanki biz çalışmıyoruz
bu konudaki tartışmalar hep sürecek maalesef, hiç düzelmiyolar..
bı bılsemmmm
öle olmak gerekıyoo bazenn
herkese bişi alıoo çaycı köye gtse bıletlerını alıo bırak banada onu alsın demı
sabah atısınca yolda gereken konusmayı yaptım bek dedım bız hayat ortagıyıss herseyı paylaşıyoruz dedım sende azcık yardımcı ol dedım bak bende senınle ıs hayatını paylaşıyorum sbah senınle yolara dusuyorum dedım hanı evde olsam butun gun neyse dedım yaparım ama goruyosunkı yetemıyorum bazen dedım umarım anlamıstır
canım borcumuz olduğunu biliyor. Eşim ondan borç istemişti.
Benim evimde tüpüm yok adam karısına doğumgününde süpriz yapıyor.
Hayır yapsın bana ne borcunu öde önce.
sabah atısınca yolda gereken konusmayı yaptım bek dedım bız hayat ortagıyıss herseyı paylaşıyoruz dedım sende azcık yardımcı ol dedım bak bende senınle ıs hayatını paylaşıyorum sbah senınle yolara dusuyorum dedım hanı evde olsam butun gun neyse dedım yaparım ama goruyosunkı yetemıyorum bazen dedım umarım anlamıstır
o anlık anlar...
sonra işine gelmez unutur merak etme:)
selammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?