markafonudeee kızceler ıcın cok guzl cıcler var hehehe alasım geldııı kımono bıle var yahuuuuu ama kızcem yok almammkı:):)
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:118::124::124::124::124::124::119::118::119::118::119::124::124:
herkese selam hepinizi çok özledim laaaaaaaaaaa
çalışıyor canımmm belkı kendı işidir ne bılemm geç gıdıyordur biz canın arkıdısın değilmiyıs nannnn
oyy kujummm sen de benm canım arkideşimsin bebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:118::124::124::124::124::124::119::118::119::118::119::124::124:
herkese selam hepinizi çok özledim laaaaaaaaaaa
Bende normaldir diye.. işte evde kendimi kısıtlamadan çok hareket ediyorum hatta dün eşim diyoki hem ağrım var diyon hem hamileliğinden önce daha az kıpırdnıyodun bu ne böyle diyo...
Bana kocaman bir armut koltuk getirmiş king kongun kucağına yatmış gibi oluyorum süper bişi ya....Tam yazın balkonda tembellik yapmalık..Gerçi nasıl yapacaksam
gelınıne al osaman kayganaaaa dur ben bı doğramda senı masrafa sokam acccukkkk
hee yaprsın bolbolll bebeıkleeee tembellik
nan sen bır dogur alırım gelınımeee ne ıyılerındennnnn ınsallah hehehehe ee
ne zamn dgurcnnn ulen sen karar verıp dogurana kdr ben 2. yı yapcm haha oda erkek olcaakj artık senın ıkız kızları beklerık benm oglanlr ıcın böhöhöhöh
yürü gitttt etmaaaa kustummmm senlennn
Hoş geldin
aama bana küsmeeee bucuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Bende normaldir diye.. işte evde kendimi kısıtlamadan çok hareket ediyorum hatta dün eşim diyoki hem ağrım var diyon hem hamileliğinden önce daha az kıpırdnıyodun bu ne böyle diyo...
Bana kocaman bir armut koltuk getirmiş king kongun kucağına yatmış gibi oluyorum süper bişi ya....Tam yazın balkonda tembellik yapmalık..Gerçi nasıl yapacaksam
gelınıne al osaman kayganaaaa dur ben bı doğramda senı masrafa sokam acccukkkk
nbr yafrummmn nasssn kocan gelmiş gözün aydın yapışsadın hemen paris varmı parişssssssss
hakkat canım bu gısle oyle olacak sanırım allah nasip ederse bu yıl onumuzdekı aylarda hamıs kalmayı dusnuyommm taıl donusuuuu bı havuza denıze gırem çimemmm sonra hamış kalırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?