Kokoşş Hatunlar Kulübü

hee yaprsın bolbolll bebeıkleeee tembellik

gelınıne al osaman kayganaaaa dur ben bı doğramda senı masrafa sokam acccukkkk

nan sen bır dogur alırım gelınımeee ne ıyılerındennnnn ınsallah hehehehe ee

ne zamn dgurcnnn ulen sen karar verıp dogurana kdr ben 2. yı yapcm haha oda erkek olcaakj artık senın ıkız kızları beklerık benm oglanlr ıcın böhöhöhöh

dün raporumu aldım işyerine bıraktım 33 günlük rapor verdi dr. bu hamiişlik öncesi 5 hafta ....

diğer kalan haftalarımı bebek doğduktan sonra tekrar düzenliyip vercekmiş...bebek erken gelirse bu izinler aktarılyomuş doğumdan sonra.....

dün parise gitttim yemin ederim offff geldii artık kocişi çok özlemiştim çokta şık geceleğim vardı geçirdim üstüme misler gibi uyudum bu geldi gelince böle oldu

leopar gibi atladı adamı deli ettim uleeeeeeeeeeeeeeeeeennnnn

ama çok masumca ydııııııııııııııııııı cnmmm yavaş ve anlamlıydııııı kocama yine aşık oldumm ahhh bi enerjiğim sormayınnn burdan iskenderuna koşasım varrr

kuzuma dikkat ettik merak etmeyin 4 haftadır kocamı koklayamıom bile ee benede yazıkkkk...çok özleyince dahada güzel olyomuş bunuda anladımmm...

hakkat canım bu gısle oyle olacak sanırım ALLAH nasip ederse bu yıl onumuzdekı aylarda hamıs kalmayı dusnuyommm taıl donusuuuu bı havuza denıze gırem çimemmm sonra hamış kalırım İNŞALLAH

Birazdan geçmişe yolculuk yapacağızz kızlarr iyi izlemeler
koket
hoşgeldin cnmmm

hee yaprsın bolbolll bebeıkleeee tembellik

gelınıne al osaman kayganaaaa dur ben bı doğramda senı masrafa sokam acccukkkk

nan sen bır dogur alırım gelınımeee ne ıyılerındennnnn ınsallah hehehehe ee

ne zamn dgurcnnn ulen sen karar verıp dogurana kdr ben 2. yı yapcm haha oda erkek olcaakj artık senın ıkız kızları beklerık benm oglanlr ıcın böhöhöhöh

nbr yafrummmn nasssn kocan gelmiş gözün aydın yapışsadın hemen paris varmı parişssssssss

Allah var özlemedim değil bol ekşınlı rüyalar görüyorum ama hem kendi tipimi beğenmiyorum hem korkuyorum oda korkuyor az kaldı felan doğumdan sonra felan diyip kendimizi teselli ediyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…