Kokoşş Hatunlar Kulübü

burcuuuuuuuuuuuuu

Koooooooooooooooooooooooooooooooptum!
13 e gurur yapmış allahım yarıldım

hoşgeldin cnmmm

smoker oda farklı bi sorun işte...ama anne yaa anneee nasıl böyle davranabiliyorki

Yani Allah tan eşim takılmıyor canları sağolsun Allah bize muhtaç etmesin felan deyip geçiştiryor...Birde laf falan çarpsa çok kötü olurum zaten bir eziklik hissediyorum..Sanırım aileden yana pek şanslı olmadığım için eşden yana torpilliyim.Allah ayırmasın onun arkasına bırakmasın beni.

smoker annen nasıl sormaz torununu şaştım kaldım valla.
Anne eşini istemedi mi ki?
Ama torun bu ya bambaşka bir şey derler hep.

smoker annen nasıl sormaz torununu şaştım kaldım valla.
Anne eşini istemedi mi ki?
Ama torun bu ya bambaşka bir şey derler hep.

Yoo hiç karışmadı eşimle ünv. okurken tanıştım ablam ve kardeşimde ünv. de okurken tanıştığı eşlerle evlendi eş seçimimle ilgili bir problemi yok eşimi severde beğenmeme layık görmeme gibi bir durum da söz konusu değil 5. torunu , ama kw de 4. torunu bilmiyorum ya...Annemin bizim evliliklerimiz için ilk şartı memur koca olacak ve biz de memur olacaktık oldukta hepimiz damatlar kızlar memur..Bizi bir tür yatırım olarak görüyor ben onlara masraf ettim okuttum meslek edindirdim şimdi gerisine karışamam.

ya kızlar benım esım aslında nankor deıl aılemn yaptıklrınn farkındaaa.
ama sonucta onnda aılesı bısey dıyemıyorrr ben soledıgımde napalım onlrda olee sımdı sız yapmadnz desekkk yıne bız kotu oluruzzz... anlayssz olurz yanı parapul heıdye vs merklısı gıbı olurzzz ne gerek var yapan yapr yapmayan yapmazz derr...

ama bende aılemee yaprım esım ses cıkarmaz. en azından...

Tercübeli anneler size bi şiy sorucam yarın dok. kont. var ama merak ettim benim karnımda adet sancısı gibi düzensiz ağrılar oluyor, bu normal dimi doğuma hazırlık yalancı sancı..Bazen günde 3 4 defa 4-5 san orta şiddette..

haaa tamam canımmm ole dıyınceee uzuldum bendeeee

alyamın kocesı evdeymıssss laaaaa aradım az onceee

adet sancısı gıbımııı bended eolurduuuu aslındaaaa normal dıye bılıyorummmm

markafonudeee kızceler ıcın cok guzl cıcler var hehehe alasım geldııı kımono bıle var yahuuuuu ama kızcem yok almammkı:):)

adet sancısı gıbımııı bended eolurduuuu aslındaaaa normal dıye bılıyorummmm

Bende normaldir diye.. işte evde kendimi kısıtlamadan çok hareket ediyorum hatta dün eşim diyoki hem ağrım var diyon hem hamileliğinden önce daha az kıpırdnıyodun bu ne böyle diyo...
Bana kocaman bir armut koltuk getirmiş king kongun kucağına yatmış gibi oluyorum süper bişi ya....Tam yazın balkonda tembellik yapmalık..Gerçi nasıl yapacaksam

Son düzenleme:
alyanın kocasıdamı çalışmıor..

hep evde...

canm arkıdeşim dün beni aramış teli unutmuşum akşam geç saat gördüm whatsaaptan yazdım ama cvp atmadı

çalışıyor canımmm belkı kendı işidir ne bılemm geç gıdıyordur biz canın arkıdısın değilmiyıs nannnn

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:118::124::124::124::124::124::119::118::119::118::119::124::124:

herkese selam hepinizi çok özledim laaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…