Kokoşş Hatunlar Kulübü

günydın hatunlar.erkeklerin tırnağını uzatmıcan derler.ama insan elinde olmadan ekonomiklik yapıyor bilen olsa .benmkide ay sıkışığız ay sıkışığız der sonra her yıl yeni araba sevdası başlar vede alır.hiç para bırakmıcam harcıcam diyorum ama yapamaıyorum.

bısde senuuu osledıkkkkkkkkkk goncan senu caldu bızdennnnn

canoo aramışsın görmedim sonra whatssappan yazdım sende dönmedin.. kocan evde sanırım ondan nessem izni bitsin bebem konuşurzzz. sen rahata çıkta

yok kuzum dönmeme sebebim o değildi
dün yazdım silindi

tuzruhu çamaşır suyu yapmıştım banyo wc zehirlendim ogün bulantı kusma baş ağrısı yattım sabaha kadar

alyam hoşgeldin canım. özlettin kendini valla.
şu kocenin izni bitsinde kavuşalım artık.
Besmele tamam birde suya okunan dua vardı.

Esma çok zor canım. Allah yardımcın olsun.
Elden bişey gelmiyor ama dua etmekten başka çare yok.
Böyle erkeklere yaranamadığına göre onun anladığı dilden konuşacaksın.
Ye iç gez umursama ama yapamıyorsun işte.

bısde senuuu osledıkkkkkkkkkk goncan senu caldu bızdennnnn

heeeeeeeeeeee buda evde olmaz olmaz olacağı tuttu izinleri var dedim ya geçen seneden kullanması gerekiyormuş
oda biyere gitmiceği için haftada 2 kere kullancakk
beni gördü ahahhahahahah

yok kuzum dönmeme sebebim o değildi
dün yazdım silindi

tuzruhu çamaşır suyu yapmıştım banyo wc zehirlendim ogün bulantı kusma baş ağrısı yattım sabaha kadar

ayyy cnm geçmiş olsun.. ahhh nasıl yaptın öyle bir hata kuşum yaaaaa

ayyy cnm geçmiş olsun.. ahhh nasıl yaptın öyle bir hata kuşum yaaaaa

aslında hata değil tuz ruhu yaptım ice duruladım domestos döktüm ama yinede kötü oldum ölydm laaaaaaaaa boğazım bilem tahriş oldu

heeeeeeeeeeee buda evde olmaz olmaz olacağı tuttu izinleri var dedim ya geçen seneden kullanması gerekiyormuş
oda biyere gitmiceği için haftada 2 kere kullancakk
beni gördü ahahhahahahah

daha ne istiyon kız adam senden kopamıyor..

ekseninde dolanıyor

kumrum nerde laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anam ben çıkıcam benim kız başlar çiş geldi diye

aslında hata değil tuz ruhu yaptım ice duruladım domestos döktüm ama yinede kötü oldum ölydm laaaaaaaaa boğazım bilem tahriş oldu

evet cnmm durulamaya rağmennn dokunce oyle oluyorr ..

iğrenççççççççç yanı aynı saatelerde kullanmıcksın.. nessem atlatmışsın dikkat et şekerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…