süper :98:evet..
benimde bi müşterim gelecek işte onun işini bitiriyim. ondan sonra dizi izliycem...
kız sana ne güleyim.. ben 4' sende 5 te ne farkediyor. 1 saat için mi gülücem
evet..
benimde bi müşterim gelecek işte onun işini bitiriyim. ondan sonra dizi izliycem...
bendebende 5 e kadarrrr
ben cumartesi 1'e kadarım
böyle olsa mükemmel geçer zaman hemen
bizimde sabah 10:00 akşam 16:00 işteneyse geriye kaldı benim için 4,30 dk
süper :98:
bizim burda face yasak, yutup yasak, videolu kanalların hepsi engelli
zaten resmisin, protokol mübarek
anca kitap okuyabiliyorum, ona da şükür napim :/
Slm kızlar bugün haftasonu evdeyim kocişle kahvaltı yaptık ne zamandır beraber yapamıyorduk özlemişim kociş gitti bende temziliğe başlıcam size bir bakayım dedim
hele hele şu ctesı çalışmayanlara ne gıcık oluyom
hele hele şu ctesı çalışmayanlara ne gıcık oluyom
Slm kızlar bugün haftasonu evdeyim kocişle kahvaltı yaptık ne zamandır beraber yapamıyorduk özlemişim kociş gitti bende temziliğe başlıcam size bir bakayım dedim
okullar tatil olunca biz de çalışmıyoz cumartesi, ama onun yerine günde 1 saat fazla çalışıyoruz.. 3 buçuk ay felan cumartesi olmuyo
Bende haftasonu çalıştırıldığım zaman ne gıcık oluyorummm
okullar tatil olunca biz de çalışmıyoz cumartesi, ama onun yerine günde 1 saat fazla çalışıyoruz.. 3 buçuk ay felan cumartesi olmuyo
kolay gelsın fıstık dun temızlık işini ben hallettım ıcm rahat
merhaba kızlar sizleri çok özledim dün giremedim yorgundum dedim artık bugün kimi yakalarsam nek ve burcunun kesin oldunu biliyordum
nasılsınız ben koşturmaktan yoruldum kardeşimde hiper tansiyon olduğu için perşemebeye kadar düşüremediler ayrıca böbrek büyümesi çıktı ameliyat haftaya ertelendi hepimizi strese girdik malesef beklicez bol bol su içiriyorlar idarar tahlilleri saat başı tansiyon ölçülyor kan alıyorlar günde 2 defa kardeşimde sıkıldı hastanede biz olmasak bırakıp gidecek malesef zor dayanıyor ayrıca serum için damar açtılar ona bile zor dayandı ki daha çok acı çekecek bunun farkında sizler nasılsınız hazal,nek,burcu,esma,böcük,güneş,birsen,cimcimee,hayat...daha sayamadıklarım hepinizi öpüyorum sağlınıza özen gösterin hastaneler çok kötü berbat o psikoloji
Ben sana küstüm aslında size küstüm dün buraya hiç uğramadım kimse farketmemiş demekki başımıza bir iş gelse hiç anlamayacaksınız ....
merhaba kızlar sizleri çok özledim dün giremedim yorgundum dedim artık bugün kimi yakalarsam nek ve burcunun kesin oldunu biliyordum
nasılsınız ben koşturmaktan yoruldum kardeşimde hiper tansiyon olduğu için perşemebeye kadar düşüremediler ayrıca böbrek büyümesi çıktı ameliyat haftaya ertelendi hepimizi strese girdik malesef beklicez bol bol su içiriyorlar idarar tahlilleri saat başı tansiyon ölçülyor kan alıyorlar günde 2 defa kardeşimde sıkıldı hastanede biz olmasak bırakıp gidecek malesef zor dayanıyor ayrıca serum için damar açtılar ona bile zor dayandı ki daha çok acı çekecek bunun farkında sizler nasılsınız hazal,nek,burcu,esma,böcük,güneş,birsen,cimcimee,hayat...daha sayamadıklarım hepinizi öpüyorum sağlınıza özen gösterin hastaneler çok kötü berbat o psikoloji
bebişim dun bende pek gıremedım ıslerım yogunduuu hele gecmışe bakkk dıdıkı bızım kıslar nırdeeeee
Banane ben özel olarak ismimi isterimmm
mırayım h geldınçok özldık senı
kardeşini anlıyorum valla hasta olmasa bıle ınsan gıttığı hastane havası boğuyo
sabırlar versınRabbım o bakımdan
ve acil şifalar
ınş.haftaya herşey normale döner ve amelıyatta cok ıyı geçer,
sipid sana bişi yazdım demı
miroyummmmm senı cok osledım nennnn dun ruyamda gördum senı burda yazısıyodukkk bebışi nasıl bacım annaat hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?