tamam kısss bundan sonnaammm ozel ıstek yapacammmmm
Hoşgeldin canım bizde seni çok özledikk gel biran önce inşallah hayırlısıyla kardeşinin ameliyatını sorunsuz şekilde atlatırsınız... Kendine ve yiğenime iyi bakıyormusun bakim hesap ver....
evet aynen öyle inansan kendi sağlığına daa bir özen gösteriyor yan odaya 17 yaşında kızı getirdiler ayak damarları tıkanmış bacağı kesmek zorunda kalmışlar hemşireler nasıl üzgün onlar anlattı bide açıkta bırakmışlar öle kanasın devırdaim yapsın diye kan...berbat durumu dediler ben görmedim bakmayı sevmem allahım nasıl içim acıdı bağırdı bütün gece gündüz onun odasında kalanları düşünemiyorum allahım sabırlar versin..
ayyyyy ıçım acıdıııı yaaaaaa offfff ALLAH acil şifalar versın butun hastalar o kızda ailesine de sabır versinnn
hamileyim evet ama dr.gitmicem alttan muayene olmak istemiyorudm çünki,büüyük ihtimal 1 aylık daha ama kocişimede yanaşamaz oldum o kötü adam gece tepeme çıkyor olmaz diyorum zaten annenler gelince beni unuttun diyor hayır dedim KK da kızlar bile eşinsen uzak dur yazmışlar dedim başlıcam KK ya diyo oraya gireli özelimiz kalmad diyor delimi neee
bakmazmıyım çk dikkat ediyorum ve korkuyorum inşallah bişecikler olmazda bu bebiği doğrabilirim kader bakalım ne gösterecek...
Artık kzımı görmeye gelirsin teyzesi yaza inş.
bakmazmıyım çk dikkat ediyorum ve korkuyorum inşallah bişecikler olmazda bu bebiği doğrabilirim kader bakalım ne gösterecek...
Artık kzımı görmeye gelirsin teyzesi yaza inş.
canım sana bıs uru sey yazdık tabe goremedınnn çok mutlu oldum bu bebek size uğur getırcek İNŞALLAHHHH
evet aynen öyle inansan kendi sağlığına daa bir özen gösteriyor yan odaya 17 yaşında kızı getirdiler ayak damarları tıkanmış bacağı kesmek zorunda kalmışlar hemşireler nasıl üzgün onlar anlattı bide açıkta bırakmışlar öle kanasın devırdaim yapsın diye kan...berbat durumu dediler ben görmedim bakmayı sevmem allahım nasıl içim acıdı bağırdı bütün gece gündüz onun odasında kalanları düşünemiyorum allahım sabırlar versin..
hamileyim evet ama dr.gitmicem alttan muayene olmak istemiyorudm çünki,büüyük ihtimal 1 aylık daha ama kocişimede yanaşamaz oldum o kötü adam gece tepeme çıkyor olmaz diyorum zaten annenler gelince beni unuttun diyor hayır dedim KK da kızlar bile eşinsen uzak dur yazmışlar dedim başlıcam KK ya diyo oraya gireli özelimiz kalmad diyor delimi neee
azıcığını gördüm beni merak etmişsiniz sevyorum uleynnn sizleri..bebik içinde sevinmişsin hade pakem dua et bana ..
İnşallah canım yine tatili antalya ayarlarız geliriz yiğenimi yalnız bırakırmıyım oralarda doğum ne zaman ki canımmm
ayy içim acıdı
rabbıme bınlerce kez şükür ama ınsanoğlu olarak herşeyden şıkayetcıyız
ben asla öle olmak ıstemem yok bunu boyu kısa falan
şükretsınkı bacağı var yüreyebılıyo
nelr neler var rabbım
Dr a sormal lazım ama duyduğum kadarı ıle genelde ılk 3 aya kadar uzak kalmak gerekır cnm
delü enişte
yönetici sekreteriyim ben, yön. asistanı da denebilirsen ne iş yapıyodun bacımmmm bende kar tıpı boran fark etmıyor her daim resmı tatıller harıc burdayımmm
kıyamam yaa, ben evlenirken tek şart koştum eşime..evimiz aileme yakın olucak dedim..o konuda rahatım
hacı benım evede bı uğrasan bak cok iş yok
yemek var
ütü çamasr yok
nevresımleı değiştrdım
hatta süpürmesınde olur
ayy vazgectım sen gelmeiş yokmuş düşündümde
valla ayda bı kerede olsa bı kez gelmesem bayram yaparım
nıye dıycenız
aılem karşıda otururo annem babam köydeler emeklı
kışın gelırler
sımdık abımler ablamlar karşıda özluyomher hafta gıdılmıo bıde ctesı 5te cıkıyom ancak 8 9 gıbı karşıda oluyom valla yakın olsalar sadece pazarda olsa zoruma gtmez
walla benim aklıma geldi, ama dün kimse yoktu ki :/Ben sana küstüm aslında size küstüm dün buraya hiç uğramadım kimse farketmemiş demekki başımıza bir iş gelse hiç anlamayacaksınız ....
valla bilmiyorum hiç ne gün ne bişi hesapladım bakalım ama bu ay kalanların kız doğuracağını biliyorum çin takvimde...doktora gitmeyeceğim daha görünmüyorsa alttan bakıyorlar iyi değil bence..
yönetici sekreteriyim ben, yön. asistanı da denebilir
kıyamam yaa, ben evlenirken tek şart koştum eşime..evimiz aileme yakın olucak dedim..o konuda rahatım
gidememek, görememek kötü yaa, annecini zölüyor insan
walla benim aklıma geldi, ama dün kimse yoktu ki :/
miroşum hoşgeldin canım
etmem mı lennnn helebı azcuk buyusunnn neler alırız ona onuda kokoş yaparıkkkk kıs olursaaa
yönetici sekreteriyim ben, yön. asistanı da denebilir
gidememek, görememek kötü yaa, annecini zölüyor insan
walla benim aklıma geldi, ama dün kimse yoktu ki :/
miroşum hoşgeldin canım
ilk eteğini senden bekliyoruz ozaman lenn erkik olursa nonoş yapmam oğlumu süslersem olmaz şimdi...ama kız olacak..
nekktar beni aradın merak ettin sağol cnm dostuluğun arkdaşlığın için özel olarak yazmak istedim ne güzel sesin var öle senin kadife gibi benimki nasıl sert dimi...biraz ciddi bi ses tonum var herkes soğuk sanıyor o yüzden neyse teşekkür ederim herkese buradan..
günyadın kızlar....
hiç uyumadan geldim bugun..
oğlumm grip oldu...
gece hiç uyumadı... kıymamm onaa ...
öksürdükçe ağladı yavrukuşum benm...
bugun işlerimi erkenden bitirp hastanaye gidicem bende..
gerçi babası götürecem dedi ama.. bakalım.. bugun
birikmiş işlerimi bitireyim benn.. erken kaçabilirsem giderim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?