- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
heeee bend eole bılıyomm bıde son aylardaaaa tıkkat etmek lasımmm
kıyamam yaa, ben evlenirken tek şart koştum eşime..evimiz aileme yakın olucak dedim..o konuda rahatım
gidememek, görememek kötü yaa, annecini zölüyor insan
:
kıssss az oncede sordummm ama cın takvımıne baktın mı dıyeeeee he tamam eteğini alırımmm zilloş yaprım onu
ben doğurana kadar yapmam bişi
artık kocamda düz duvara tırmanır
nasıl üzülüyorum anlatamam sıze
ha ıst da ayrı ayrı yakalarda olmuşsunuz ha ıst dışına gtmışsnız hiç fark etmıyoo
ben cok ağlıyorum ama yapacak bişi yok
benım evlenmeden tek şartım eşimin aılesıne özellıkle annesıne babasına yakn olmak ıstemıyordum
ve hıc bu kadar aılemden ayrılınca üzülceğımı düşünmemıştım yoksa asla kabul etmezdım
ben çıkyom eşim hastaneye götürcek siz yazın akşma gelince geçmişede bakar okurum neler yazmıişsınız öpyommmm
haa buarada kzıımın adı ceyla olacak neke söle çok merak ediyordu...CEYLA.....akşma görüşürüz burda olanlar...
ilk eteğini senden bekliyoruz ozaman lenn erkik olursa nonoş yapmam oğlumu süslersem olmaz şimdi...ama kız olacak..
ben çıkyom eşim hastaneye götürcek siz yazın akşma gelince geçmişede bakar okurum neler yazmıişsınız öpyommmm
haa buarada kzıımın adı ceyla olacak neke söle çok merak ediyordu...CEYLA.....akşma görüşürüz burda olanlar...
Bende kız istiyorum olsun annemmm bir eteğide benden
kıyamambenım annem ankarada osluyorummmmmm
kurumsal bir şirket canım :))okulda felen mı calışyommm onun ıcın sordummm
nekktar beni aradın merak ettin sağol cnm dostuluğun arkdaşlığın için özel olarak yazmak istedim ne güzel sesin var öle senin kadife gibi benimki nasıl sert dimi...biraz ciddi bi ses tonum var herkes soğuk sanıyor o yüzden neyse teşekkür ederim herkese buradan..
nihayet öğrendikkkben çıkyom eşim hastaneye götürcek siz yazın akşma gelince geçmişede bakar okurum neler yazmıişsınız öpyommmm
kıyamamannişten uzak olmak kötü yaa :/
kurumsal bir şirket canım :))
teşekkür ederim canımsenin sesin de güzel
benimkisi çok ince dimmi, birde bir ara diyeceklerimi unuttum müdürüm bişiler diyo ikiniz aynı anda konuştunuz
forumda daha sıcaksın evet
gene nereye kayboldunuzzzzzzzzzzzzzzz:84::84::84::84:[/QUO
Annemle konuşuyordum kıssss tlfdaaa
kıyamamannişten uzak olmak kötü yaa :/
kurumsal bir şirket canım :))
teşekkür ederim canımsenin sesin de güzel
benimkisi çok ince dimmi, birde bir ara diyeceklerimi unuttum müdürüm bişiler diyo ikiniz aynı anda konuştunuz
forumda daha sıcaksın evet
Bende annemden uzağım hemde çookkk uzağımmmm ama haftada iki kere falan konuşurum tlfda ben öyle çok aileye düşkün biri değilim annem aramazsa aramayı unutuyorum valla arıyor annem hep diyor biz aramassak aramıyorsun diyee
gene nereye kayboldunuzzzzzzzzzzzzzzz:84::84::84::84:[/QUO
Annemle konuşuyordum kıssss tlfdaaa
Bende annemden uzağım hemde çookkk uzağımmmm ama haftada iki kere falan konuşurum tlfda ben öyle çok aileye düşkün biri değilim annem aramazsa aramayı unutuyorum valla arıyor annem hep diyor biz aramassak aramıyorsun diyee
haaa konus bacım akşama ne pişircennnn
ev alırken yakın alırsın canım, ailene yakın olmak güzel bişinasıl üzülüyorum anlatamam sıze
ha ıst da ayrı ayrı yakalarda olmuşsunuz ha ıst dışına gtmışsnız hiç fark etmıyoo
ben cok ağlıyorum ama yapacak bişi yok
benım evlenmeden tek şartım eşimin aılesıne özellıkle annesıne babasına yakn olmak ıstemıyordum
ve hıc bu kadar aılemden ayrılınca üzülceğımı düşünmemıştım yoksa asla kabul etmezdım
ev alırken yakın alırsın canım, ailene yakın olmak güzel bişi
..
üzme ama kendini, eşinle iyi olunda
kızlar kaçıyorum ben, toparlanıyım son 20 dk
kolay gelsin size
eeee bugun ne gıydınız bakemmmmmmmm
haaa konus bacım akşama ne pişircennnn
Fırın makarna yapim diyorum kocişte patlıcan közlemesi istemişti belki yanına ondan yaparım sen ne yapıcaksın
Ben bişi giymedimm eşofmanlarımlayımmm yayıla yayıla oturuyorum kalkabilsem temizliğe başlıcam
Bişi sorcam yaa yumuşak kurabiye tarifi olan varmı un kurabiyesi gibi ama içine cevizde koymak istiyorum ama yumuşak kurabiye olsun benimkiler hep kupkuru oluyorr
Fırın makarna yapim diyorum kocişte patlıcan közlemesi istemişti belki yanına ondan yaparım sen ne yapıcaksın
patlıcanı közleyıp salata yapıyosun dımı ben ona bayılıyommmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?