Kokoşş Hatunlar Kulübü

heeee bend eole bılıyomm bıde son aylardaaaa tıkkat etmek lasımmm

ben doğurana kadar yapmam bişi
artık kocamda düz duvara tırmanır
kıyamam yaa, ben evlenirken tek şart koştum eşime..evimiz aileme yakın olucak dedim..o konuda rahatım
gidememek, görememek kötü yaa, annecini zölüyor insan

:

nasıl üzülüyorum anlatamam sıze
ha ıst da ayrı ayrı yakalarda olmuşsunuz ha ıst dışına gtmışsnız hiç fark etmıyoo
ben cok ağlıyorum ama yapacak bişi yok
benım evlenmeden tek şartım eşimin aılesıne özellıkle annesıne babasına yakn olmak ıstemıyordum
ve hıc bu kadar aılemden ayrılınca üzülceğımı düşünmemıştım yoksa asla kabul etmezdım

kıssss az oncede sordummm ama cın takvımıne baktın mı dıyeeeee he tamam eteğini alırımmm zilloş yaprım onu

ben çıkyom eşim hastaneye götürcek siz yazın akşma gelince geçmişede bakar okurum neler yazmıişsınız öpyommmm

haa buarada kzıımın adı ceyla olacak neke söle çok merak ediyordu...CEYLA.....akşma görüşürüz burda olanlar...

bende pimpiriklıyımmm yapamamm yapsamda adama huzur vermemm dokunmu ellemee yavas ol demekten bısey anlamaz zaten ama dert topıcıklerıne dusmeyelım o vakıtttt bızım kocalar spidermen oldu dıyeeee

belkı erkek olcekk
neyse hayrlısı hadı bakemm
görüşürüz cnm
güzel haberlerle dön ınş

hhheee İNŞALLAH canımmm ceyla gusel ısmmmm bu aralar popülerrrr görüşürüz bebeğim dikkat etttt

benım annem ankarada osluyorummmmmm
kıyamam annişten uzak olmak kötü yaa :/

okulda felen mı calışyommm onun ıcın sordummm
kurumsal bir şirket canım :))

teşekkür ederim canım senin sesin de güzel
benimkisi çok ince dimmi, birde bir ara diyeceklerimi unuttum müdürüm bişiler diyo ikiniz aynı anda konuştunuz
forumda daha sıcaksın evet

nihayet öğrendikkk
güzel isim :)))

hıııı bacım okullar tatıl olunca kapanınca cumartesılerı calışmıyomussun ya ne alaka dıye sordummmmmmm

ev alırken yakın alırsın canım, ailene yakın olmak güzel bişi
..
üzme ama kendini, eşinle iyi olunda
kızlar kaçıyorum ben, toparlanıyım son 20 dk
kolay gelsin size

eeee bugun ne gıydınız bakemmmmmmmm

Ben bişi giymedimm eşofmanlarımlayımmm yayıla yayıla oturuyorum kalkabilsem temizliğe başlıcam

Bişi sorcam yaa yumuşak kurabiye tarifi olan varmı un kurabiyesi gibi ama içine cevizde koymak istiyorum ama yumuşak kurabiye olsun benimkiler hep kupkuru oluyorr

yımışak bılmıyom bacımmmm yaaaaa kurabıye degılde kek yapp yada muffınnn cevızlııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…