ben Antalyada yaşıyorum burda çok fazla Turist var bazen rus hatunları görüyorum şöle bakıyorum bakımdan ibaretler uzun topuklu ayakkabılar her daim gündüz gece ...mini elbiseler veya daracık kotlar hatta benim hastası olduğum tulumlar evet kızlar boyu uzun olanlara okdar da yakışyorki...hatunlar denize geliyor yanlarında parlatıcı ve allıkları süslü mayolaar...alında biz Türk bayanlarını ben daha güzel buluyorum ama arkdaşlarımda dahil evlenince kendilerini bırakıyorlar yemeğe ve ev işlerine veriyorlar...dışarda gördüğüm çoğu arkdaşım saçını o iğrenç saçma topuzdan makyajınıda bir ton fondotenden ibaret yapıyor..bazılarının pek umrunda değil bazısıda miray nerdeydi şu senin kuaför kendimi değiştireyim biraz diyor...
ben sarı ve karemel saç hastasıyım normalde esmerim bronz tenli bir hatuncuk ama yazın sarı ve şuan karamel kullanıyorum..
hayırlısı olsun cnm o zaman yen iiş bakıosun heralde dimi cnm?
geçiciyse iyidir,bi arada ben de geçici die die uzunca bi süre kalmıştım ilk bikaç aydan sonrası batıo insana.ama kızlar da demş çocukla farklıdır heralde onunla ilgilenmektek sıkılmaya pek vakit bulamayabilirsin.fındıkkurdunu öp benim içinnn
ben de iiyim ya işte, yukarıçıkıom şimdi kv.kahvaltı etmeye.eltimler çıkıomuş zile bastılar gel die.ordan da çarşı pazar dolaşıcaz biraz bugün.
kolay gelsin hepinize iyi çalışmalar ii tatillerrr
gunaydınlar kızlarrrr
hayırlı cumalar hepimizee
nek ne yaptın cnm?varmı gelişme?
nek annende mı kaldın bu gece
neler oldu :26:
esma sendende haber beklıyoruz
yazıyı ındırdınız mı
:26:
anam merak etmişlerhee anladımmm ekşın sevıonnn
ayy kuzum geccekk yaa üzülmee
zırlama senn
nek ten haberın var mı
hevuk çok çok geçmiş olsun canım.Ben geldim
Ama çıkıcam
Çarşamba burdan çıktım mağazaya gitcem diye hazırlandım kapı
arkadaşım eşim aramış hevuğun yanına git die
Geldi kavgamı ettiniz die soruyo
Eşim aradı kaza yapmış
Hastaneye koştum
Omuriliğğinde b12.disk kırılmış ameliyat oldu ve platin takıldı beline hastanedeydik yer yok die çıkardılar
1 ay lavabo dahil hiç kalkmıycakmış kızlar dua edinn bize..
Felç ihtimali çok yüksekti Allah'ım korumuş yine sinirler zedelenmemiş çok ii bi beyin cerrahı yaptı ameliyatını..
Ama yatacak kimsemiz yokk evdeyanlızız sadece ziyarete gelenler geldi hastane hiç boş kalmadı..
canlar... gunaydınlar hepinize..
anneler günümü kutalayn herkeze çok tşk ederim..
rabbim hepinize yaaştsın bu güzel duyguyu.
anne olan tüm arkıdeşlerimin ve anne adaylarınının..
hepinizin anneler günü kutlu olsun..
cumartesi annemlerdeydim orda kaldım pazar gunu iskenderun genelinde büyük bir kesinti vardı tüm şehir elektirksizdi kızlar..
Burcuucummm , alyam,, guneşim şarjım olmadığından mesajınızı geç aldım.. burcumun mesajını erken aldım.. ama o anda şarjım bittı..
nekk.. kuzu annelere gitmek ii oluyor.. annemlerde pazar gunu içerde kahve yaparken arkamdan biri geldi kafamı cevirdimki eşim gelmiş
şok oldum..... anneme çaktırmamak için barışmış numarası yaptım.. eve ggeldim iice konuştuk daha pek hallolmadı ama..
bakalım.. sorun devam edicek gibi ama geri adım attı..
şartlarım henuz kabul değl ama
canım çok geçmiş olsun..cnm kalbi durmuş bebeğimin aldılar 10 gün önce
Kızlar anneler gününüz kutlu olsun... Alya ,Esma ,güneş, melodi birick koket ada tüm annelerin ve geriyr kalan anne adaylarının....(kronolojik sıra doorudur umarım...)
Smokır, barıştık canım
yanisi, hala kırgınlıklarım var ama barıştık..
Konuştuk, öpüştük barıştık, sonra bir daha kavga ettik, gene barıştık..
öyle.. evden bir daha gitme dedi.. evden gitmek en etkilisi olmuş galiba
öyel ikdebir evimi yurdumumu mu terkedicem aklı başına gelsin diye bilmiyorum
Alyaa, Esma, Melodi, kokiş, smokır, brck hepinizin anneler günü kutlu olsunnalın çiçek, aranızda paylaştırın fakirim ben buna yetti param
esma sızde barışın yaa
yazı ındı mı pekı
bende tüm annacıklerımızı kutluyorummm anneler gününü
ctesı unutmuşummm
yok cnm yazı inmedi hala camda..
ama umrumda değil yane..
satmaya gözü yok benm gözümü boyuyor dengesüz..
dun annemlerdeyken biri aradı..
salak 85.00 dior.. biz evş 70 aldık mutfak duşakabın falan 80 e mal oldu 2 sene sonra 85 e satck
adamın kafaı ticarete basmıorrr kızlar...
Ben geldim
Ama çıkıcam
Çarşamba burdan çıktım mağazaya gitcem diye hazırlandım kapı
arkadaşım eşim aramış hevuğun yanına git die
Geldi kavgamı ettiniz die soruyo
Eşim aradı kaza yapmış
Hastaneye koştum
Omuriliğğinde b12.disk kırılmış ameliyat oldu ve platin takıldı beline hastanedeydik yer yok die çıkardılar
1 ay lavabo dahil hiç kalkmıycakmış kızlar dua edinn bize..
Felç ihtimali çok yüksekti Allah'ım korumuş yine sinirler zedelenmemiş çok ii bi beyin cerrahı yaptı ameliyatını..
Ama yatacak kimsemiz yokk evdeyanlızız sadece ziyarete gelenler geldi hastane hiç boş kalmadı..
canm temmuz anneleri var.. bnm grubum kim mama sandalyesi aldı ise sattı..sahibinden.com da sattılar hatta
hiç oturmadan.. çocuklar sevmior oyle şeyleri.. pek nadir bebekler oturuor onlarda...
zaten 8. ayda ayaklanmaya çalışıor tehlike oluşturuyor..
basın saolsun cnm allah sabır versın sanacnm kalbi durmuş bebeğimin aldılar 10 gün önce
Smokır, barıştık canım
yanisi, hala kırgınlıklarım var ama barıştık..
Konuştuk, öpüştük barıştık, sonra bir daha kavga ettik, gene barıştık..
öyle.. evden bir daha gitme dedi.. evden gitmek en etkilisi olmuş galiba
öyel ikdebir evimi yurdumumu mu terkedicem aklı başına gelsin diye bilmiyorum
Alyaa, Esma, Melodi, kokiş, smokır, brck hepinizin anneler günü kutlu olsunnalın çiçek, aranızda paylaştırın fakirim ben buna yetti param
bende ctesı karşıya gıttım
abımlerde kaldık
maçı ızledıkk gs lı oldum tabeetebrık edıom nefesım keısldı resmen
mangal yakmıştı abım onu bıle yemedım maç btmeden
sonunda şükür yaanııı
gardaş takımm aldı
pazar günü taksım beyoğlu bayrampaşa beşiktaş emınönü üsküdar gezmek yer koymadık koceyle 10 e doğru eve geldık
umutusz garuları ızldık
ayy öldumm yasemıne genebademcık amelıyat sahnesı harıkaydı
sonra kandrdım kocemı uydummm
dizi bugunee
bugunde manıküre gtcem yetişebılırsemm
sipid kım geldı cnmm gözünüz aydn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?