Kokoşş Hatunlar Kulübü

Kızlar caspere son kez sancı vereceklermiş.Olmassa sezeryana alınacakmış.Herkese selamı varmış ve dua bekliyormuş..

casperımaa dua edıyorum ınssss artık kavusurr bebegınee saglıklaaa

neden kımsecıklerr yokkk huhu burcuda yok nerde bu kızzz

slm kızlar nbrsiniz ???

özledm sizi bir bakem dedim daha doğurmadım bebek pek rahat gelmicek herhalde bu ay

böcükk kocan gettimi?

smoker nbr laaa?

Alya naptı işe girdimi??

meloşşş parayı aldınızmı?

kızlar aklıma geldide hayat niye gelmiyorr artık???

koket hoşgeldin canım. nerdesin kaçgündür?
kaygananla aşk mı yaşadın?
parayı alamadık henüz canım. bugün 400 tl verecekmiş,
oda kiraya gidecek zaten.

hevukummm çok geçmiş olsun cmtesi yazmışsın ben şimdi gördüm nasılsın eşin nasıl oldu girersen yaz ...

Allah korumuş nasıl kaza yapmış?:26:

kokeeeeeeeeeeeeet bırak geriden gelmeyi naptın onu anlat.
Topic bugün çok sessiz.

koket gtmedı len daha

neden iptal mi oldu hazirandamı gitcek?

philipss azurr aldım lann sen dedin yaa ütüm bozuktu gittim anneler gününde indirimle aldım daha denemedim kendi kendini temizliyomuş altı yapışmaz aban tefalden iyi dedi kızzz...

190 TL ye aldım 250 üstümüş galiba...annler şeysinden yararlandım taksitle aldım 5 taksit..

Koketa gelmiş....
Ama ben çıkıyorum saçlarımı kestiriciiim...

kızz o saçın neresini kestircen çıkcam biraz sonra işlerim var bugün randevuya gitcem haa 5 buçukta cmtesi karıştırmışım saati 1 demiş ben 2 buçukta giderim hep doktor çıkmış bugüne verdiler göremedim paşamı

koket hoşgeldinnn

eve çıkan gelmiyo vallahi...nasıl geçiyo günlerin o halinle gezebiliyomusunnn

hey maaşallah
herkes gelmiş aklına ben gelmemişim, oysam topik topik anneler gününü kutladım senin hep aklımdasın

koket hoşgeldin canım. nerdesin kaçgündür?
kaygananla aşk mı yaşadın?
parayı alamadık henüz canım. bugün 400 tl verecekmiş,
oda kiraya gidecek zaten.

p..ştooo heriff nie vermioo lannn ahh kavga edesim var adam burda olsada ona çatsam şu sıralar gergin dolaşyom ortalarda birile kapışmasam bariii kocayla allahtan aram iyi....

kocamın morali bozukk fener yenildiii fen fener hastası....paşama fener bahçeli zıbın aldıkkk eeheh üstünde burası kadıköy burdan çıkış yok yazıo

bugün randevuya gitcem beş buçuktam cmtesi görümcele gittik kocam çok çalışyo borçlar çok bilyosun kazandığı hep borca gidiyo

buarada sevindiğim bi nokta var paşam kısmetiyle gelio doğum 1500 TL di yaaa benim hastanede 1000 bin TL ye inmiş beni kapsıyo smoker da kapsıooo çok mutlu oldum yaaa:119::119::119::118::118::118:

kaynana geldi sadcee 1 gün kaldı çarşamba günü temizlikle geçti oda yerleşti en kısa zamanda foto çekcem son eksikleri tamamlamam lazım şekeridi sepetiydi bide anakucağını kursun onuda hepsini bir çeker korum ...

annem çarşamba gelicek beşiği ona pasladım yatak odaya kçük beşik alcak bu haftada yoğun geçer bana...

çantaları hazırladım bebeğe 3 hastane çıkışı koydum herşey hazır gecelik almıştım bide alt üst alıcam herkes 2 tane koyuyor

koket hoşgeldinnn

eve çıkan gelmiyo vallahi...nasıl geçiyo günlerin o halinle gezebiliyomusunnn

hemde nasıl eve gece 11 lerde giryom bide nete giryom gece 2lere kadar facebook bakıyorum ...ama yavaş yavaş eve alışmam lazım bebek olunca evde çok oturmam gerekecek .....

geçen pikeleri çıkardım yorganları yıkayıp kaldırdım anatlaya çok sıcak yapılacak nerdeyse herşey bitti odada hazır doğumu bekliom bebek iyi daha çok hareket edio

bugün 5 buçukta randevu bakalım nasıl cmtesi karıştırdım saati bide hemşireye kaydımmm haklıyım ama hiç arayı nie gelmiyonuz demediler karıştırmışım hep 2,5ta giderim bana 1 vermişler hatrlamadım tabii....

çarşamba annem yanımda inşallah şu doğum sorunsuz geçer ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…