- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
ESMA eşin evi 85.00 satıyor
hiç akıl yok valla.
GÜNEŞ en güzel hediye yavrularımızdan aldığımız hediye demi?
benim koce de bişey almadı, ama cumartesi şampuan ve saç kremi almış.
dedi bunlar değil hediyen alıcam.
SPEDY gözün aydın canım. umarım bu sefer foto çekildiniz yoksa gözüme gözükmeyin.
BÖCÜK bende gs nin kazanmasına sevindim.
ama maç filan izlemedim.
böcük ;
anam siz bu taraflara gelmişsiniz
bizde c.tesi zuzu ile görüştük yine deli garu keşke deseydin sizde katılırdınız
okey oynadık sonra da digiden maçı aldık bize geçtik zuzu falan hep beraber izledik
zuzu erken kalktı maç bitince ama iyiki de kalkmış metrobüsler daha da kötü olabilirdi. giderken
arabaları falan sallamış taraftarlar
ctesı emınönü tarafındaydık cnmm balık ekmek yıdık gectı baya 8 falan sonrada abıme gıttık kardeşlerımde ordaydı öle
pazarda ıstemeye ıstemeye gezdık baktık baya gezmışıkk
bizde 3 gibi buluştuk akşam 7 gibi bize geçtik maç izledik işte. hatta arayacaktım seni sonra vazgeçtim çalışıyordur dedim
5 te çkmıştım
ayy arasaydın gelırdık valla nolcekk geç gıderdık
neyse başka sefere
zuzumuda görürdümmm tühh
Evet başka zaman artık inşallah
ınş.
bugun kımsenın sesı cıkmıoo:26::26:benımde ortak yok ama patrn hıc yanımdan ayrılmıo
casperimin dün sabah 2 cm açıklığı vardı...
şuan hala bekletiyolarmış...
çok üzülüyorum
casperimin dün sabah 2 cm açıklığı vardı...
şuan hala bekletiyolarmış...
çok üzülüyorum
Günaydın kızlar...
Ya ben bile gerildim haa caspery nin doğum sürecine o ne hale gelmiştir..Sezaryan olsun madem normal doğum diye ısrar etmeleri bebeği ve anneyi yoruyor ya kimisi her şeye sez. der kimide bööle uğraştırıyor demek..Allah yardımcısı olsun...
Koket in selamı var hepinize bugün gelcekmiş topiğe doğurmamış paso geziyomuş çarşambada annesi geliyomuş...
Bir insana bu kadar eziyet yapılmaz yazık günah yaaa çok üzülüyorum yavrum benim
tam dayaklık patron bizimki de fb li pek sinirli
korkma canım sanırım devlettt hasr. olayı boyle bişi bazn ozellere kızmamak lazım daha dogrusu ortayı bulanda yok!! kıme guvenecegız bız yahuu
Yok ya ben zaten kendimi hiç şartlandırmıyorum hayal kırıklığına uğramamak için ben ve bebiş için en iyisi hangisi ise o olsun sezse sez normalsa normal ...ama bu devletin ısrarıda ürkütücü dün ada telde konuştum yazmış yürüyüş yaptırıyolarmış açılma olsun diye nefes nefeseymiş..Üffss dahada açılmazsa napacakla acaba...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?