Kokoşş Hatunlar Kulübü

böcük ;

anam siz bu taraflara gelmişsiniz
bizde c.tesi zuzu ile görüştük yine deli garu keşke deseydin sizde katılırdınız
okey oynadık sonra da digiden maçı aldık bize geçtik zuzu falan hep beraber izledik
zuzu erken kalktı maç bitince ama iyiki de kalkmış metrobüsler daha da kötü olabilirdi. giderken
arabaları falan sallamış taraftarlar

ESMA eşin evi 85.00 satıyor
hiç akıl yok valla.

GÜNEŞ en güzel hediye yavrularımızdan aldığımız hediye demi?
benim koce de bişey almadı, ama cumartesi şampuan ve saç kremi almış.
dedi bunlar değil hediyen alıcam.

SPEDY gözün aydın canım. umarım bu sefer foto çekildiniz yoksa gözüme gözükmeyin.

BÖCÜK bende gs nin kazanmasına sevindim.
ama maç filan izlemedim.

evet yavrumunn varlıgı zaten bana bır hedıyeee daha ne ısterımkııı

ctesı emınönü tarafındaydık cnmm balık ekmek yıdık gectı baya 8 falan sonrada abıme gıttık kardeşlerımde ordaydı öle
pazarda ıstemeye ıstemeye gezdık baktık baya gezmışıkk

ctesı emınönü tarafındaydık cnmm balık ekmek yıdık gectı baya 8 falan sonrada abıme gıttık kardeşlerımde ordaydı öle
pazarda ıstemeye ıstemeye gezdık baktık baya gezmışıkk

bizde 3 gibi buluştuk akşam 7 gibi bize geçtik maç izledik işte. hatta arayacaktım seni sonra vazgeçtim çalışıyordur dedim

casperimin dün sabah 2 cm açıklığı vardı...
şuan hala bekletiyolarmış...
çok üzülüyorum

casperimin dün sabah 2 cm açıklığı vardı...
şuan hala bekletiyolarmış...
çok üzülüyorum

Günaydın kızlar...
Ya ben bile gerildim haa caspery nin doğum sürecine o ne hale gelmiştir..Sezaryan olsun madem normal doğum diye ısrar etmeleri bebeği ve anneyi yoruyor ya kimisi her şeye sez. der kimide bööle uğraştırıyor demek..Allah yardımcısı olsun...
Koket in selamı var hepinize bugün gelcekmiş topiğe doğurmamış paso geziyomuş çarşambada annesi geliyomuş...

korkma canım sanırım devlettt hasr. olayı boyle bişi bazn ozellere kızmamak lazım daha dogrusu ortayı bulanda yok!! kıme guvenecegız bız yahuu

casperın durumuna hem üzülüyorum hem sinirlendim.
kızın tehlikeli bir durumu yoksa niye hastanede hala.
bir an önce sağ salim kavuşur yavrusna inşallah.

Bir insana bu kadar eziyet yapılmaz yazık günah yaaa çok üzülüyorum yavrum benim

Bir insana bu kadar eziyet yapılmaz yazık günah yaaa çok üzülüyorum yavrum benim

bebek gelişmior demişler ama 100 grm almış

kadınının normal doum surecini beklemeden verdiler.. sunu sancıyı..

ok ultasonda 4 hafta geride

yok gelişmior

çocuğa ilacı dayıyorlar... o içerde ne sıkıntılar çekiordur..

ne vicdansız insanlar yaa..

ama devlette bu kar bekletmelerine şaşırdım.. şuanda ciddi bir sureç ama.. ilacı verip anneyi bekletmeleri çok tehhlikeli..

rabbim koruurusun ikisinide..

korkma canım sanırım devlettt hasr. olayı boyle bişi bazn ozellere kızmamak lazım daha dogrusu ortayı bulanda yok!! kıme guvenecegız bız yahuu

Yok ya ben zaten kendimi hiç şartlandırmıyorum hayal kırıklığına uğramamak için ben ve bebiş için en iyisi hangisi ise o olsun sezse sez normalsa normal ...ama bu devletin ısrarıda ürkütücü dün ada telde konuştum yazmış yürüyüş yaptırıyolarmış açılma olsun diye nefes nefeseymiş..Üffss dahada açılmazsa napacakla acaba...?

acı eşiği yüksek sanırım casperin...

sunı sancı sancıyı sıklaştırıormuş... ablamm öyle demişti...

normal bir insan o sancıya günlerce dayanamaz.. sancıyı hiisetmediğinden yuruyor garibim..

rabbim korusun ikisinide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…