Kokoşş Hatunlar Kulübü

ne bılem yaa delü iştee

bugun arıycak cnm kesın yolarım onu valla hee

ınş cnm

sız ne edıysnız kocenle

cnm bizde sırnaşma durumları son gaz..

iiice kıskanmışş.

telefonumu isteyip duruyor..

süreklii pişmanlık modunda ama yüz vermiorum..

hala durum belli deil bir konuda inadı devam edior bende ediorum..

bizim durum perşembe belli olur

günaydınnn harunlarrr nasılsınızzz?

ben dun aksam cok rahatsızlandım boguluyor gıbı oldum eve gıttgmde gercı cnm sıkkındı hararretlı bır konusmanın ıcındeydımm belkıde ondan ole olduuu astımımm tuttuuu sandımmmkııı uzun zamandrr ole olmuyordum ılaclrımıda duznlı alıyorum amaaa... koceme dedım ben kotuyum camı falan actıkda sonrdn bırz kendıme geldım yavruda 3-5 gundr cok enerjık hıc oturmuyorr hep zıplama modunda ınanmayacaksnz ama koltuklrn tepesnde zıp zıp durduramıyorrruzz bagrsk kızsakta fayda yok gece 1 lere kdrr zor uyutyrzzz

ne ıc acıcıym dımı busabah kızlarr

burcu nen msj attm nerelerdesn sennn

guneşimmm guuussummmm msjını geö gördüm annnemmmm cvp yazamadımm kusura bakmaaa canım yaaaa opuyorummmm çok senı bu arada alya ve esmaaa sızle konusmuyom bıtek gunes msjıma cvp vırdıııı onu öpüyommm sizde

ne hararetli konuşması cnm

hayırdır...

geçmiş olsun kujum yaaa..(

surundur esmaaa surundurr onuu :):)

(anam benı bır okusa kocan bulur oldururrr herlde böhöhöh)

bebem valla mazeretimi anlattım..

bak inanmıyorsan netten bak.... adandan iskenderuna kadr pazar günü elektirk yoktu..

çok az şarjım vardı oda gitti..

kimseye cvp yazamadım.... tüm şehirde elektirk yoktu bebekim

gecmiş ossun bebeğm dun gce bende cok sılıdım ıkıde bır uyandım uykumdan ağladım ruyamda bogulyordum sankı

günaydınlarrrr güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrr

nekim haklısın buraar soğuk yaaaaaaaa

güneşim kusum geçmiş olsun bişiye mi sıkıldın

esmoşşşşş

bucummm sana msj attım gelmemiş çok incesin tatlım anneler günü msj için ama hattım kapanmış meğer msj gelmemiş kusura bakma ama açıldı ararım seni kuşumm

hoş geldin bebekim ..

nasılsın............................

ne hararetli konuşması cnm

hayırdır...

geçmiş olsun kujum yaaa..(

yaa işte bıldıgın mevzular tatlımmmm cok ılerı gıdlmıssss duydum kulaklarıma ınanammdmm malum benm fazla strese gırmemem gerekıyorr tabııı öle olunca nefes falan alamadımm vs vss

tamam ama merak ettık dunnn bız senıı yoktun deıdm toplantısı falan vardrr yıne aradaa toplaşıyor onnlrrr

hee bagada oleee demstınn

gecmiş ossun bebeğm dun gce bende cok sılıdım ıkıde bır uyandım uykumdan ağladım ruyamda bogulyordum sankı
allahh allah okusaydn kendını bı canımmm
cnm valla az bilie yapıorum.. ama

düzelir düzelmez kendi bilir... çok ileri gitti bu sefer..

hee harbı surunduryrsnnnn adamı

ayyy canım sorma cmtsı bı anda bı personelı cıkardılar ortalık yıne cadı kazanına dondu,bizim mudurun solemesıne gore herkesı cıkarcaklarmıs felan bunun ustune dunde okadar cok iş vardıkı annatamammm oyusden gelemedım yıvruummmmmm

nıye perşembe lennn
gunaydınnn kıslarrrrrrrrrrr

gecmıs olsun cnm kendıne dıkkat et laa
stres etme kocen bı tekme koy
stres neyımkalmazz

ayhhhhhhhhh bk anladım kızcağını yazdım sana laaaaaaaa altüst bi msj cvp yazmazmıyım sana aşkola sen öle incelik yapmıssın bebem yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…