- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
hee msj ne alaka..
arasydı yaa...
bunalma kız... gider hayırlısı ileee
ne bılem yaa delü iştee
bugun arıycak cnm kesın yolarım onu valla hee
ınş cnm
sız ne edıysnız kocenle
günaydınnn harunlarrr nasılsınızzz?
ben dun aksam cok rahatsızlandım boguluyor gıbı oldum eve gıttgmde gercı cnm sıkkındı hararretlı bır konusmanın ıcındeydımm belkıde ondan ole olduuu astımımm tuttuuu sandımmmkııı uzun zamandrr ole olmuyordum ılaclrımıda duznlı alıyorum amaaa... koceme dedım ben kotuyum camı falan actıkda sonrdn bırz kendıme geldım yavruda 3-5 gundr cok enerjık hıc oturmuyorr hep zıplama modunda ınanmayacaksnz ama koltuklrn tepesnde zıp zıp durduramıyorrruzzbagrsk kızsakta fayda yok gece 1 lere kdrr zor uyutyrzzz
ne ıc acıcıym dımı busabah kızlarr
burcu nen msj attm nerelerdesn sennn
cnm bizde sırnaşma durumları son gaz..
iiice kıskanmışş.
telefonumu isteyip duruyor..
süreklii pişmanlık modunda ama yüz vermiorum..
hala durum belli deil bir konuda inadı devam edior bende ediorum..
bizim durum perşembe belli olur
guneşimmm guuussummmm msjını geö gördüm annnemmmm cvp yazamadımm kusura bakmaaa canım yaaaa opuyorummmm çok senı bu arada alya ve esmaaa sızle konusmuyom bıtek gunes msjıma cvp vırdıııı onu öpüyommmsizde
günaydınnn harunlarrr nasılsınızzz?
ben dun aksam cok rahatsızlandım boguluyor gıbı oldum eve gıttgmde gercı cnm sıkkındı hararretlı bır konusmanın ıcındeydımm belkıde ondan ole olduuu astımımm tuttuuu sandımmmkııı uzun zamandrr ole olmuyordum ılaclrımıda duznlı alıyorum amaaa... koceme dedım ben kotuyum camı falan actıkda sonrdn bırz kendıme geldım yavruda 3-5 gundr cok enerjık hıc oturmuyorr hep zıplama modunda ınanmayacaksnz ama koltuklrn tepesnde zıp zıp durduramıyorrruzzbagrsk kızsakta fayda yok gece 1 lere kdrr zor uyutyrzzz
bebem valla mazeretimi anlattım..
bak inanmıyorsan netten bak.... adandan iskenderuna kadr pazar günü elektirk yoktu..
çok az şarjım vardı oda gitti..
kimseye cvp yazamadım.... tüm şehirde elektirk yoktu bebekim
surundur esmaaa surundurr onuu :):)
(anam benı bır okusa kocan bulur oldururrr herlde böhöhöh)
günaydınlarrrr güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrr
nekim haklısın buraar soğuk yaaaaaaaa
güneşim kusum geçmiş olsun bişiye mi sıkıldın
esmoşşşşş
bucummm sana msj attım gelmemiş çok incesin tatlım anneler günü msj için ama hattım kapanmış meğer msj gelmemiş kusura bakma ama açıldı ararım seni kuşumm
ne hararetli konuşması cnm
hayırdır...
geçmiş olsun kujum yaaa..(
guneşimmm guuussummmm msjını geö gördüm annnemmmm cvp yazamadımm kusura bakmaaa canım yaaaa opuyorummmm çok senı bu arada alya ve esmaaa sızle konusmuyom bıtek gunes msjıma cvp vırdıııı onu öpüyommmsizde
bebem valla mazeretimi anlattım..
bak inanmıyorsan netten bak.... adandan iskenderuna kadr pazar günü elektirk yoktu..
çok az şarjım vardı oda gitti..
kimseye cvp yazamadım.... tüm şehirde elektirk yoktu bebekim
allahh allah okusaydn kendını bı canımmmgecmiş ossun bebeğm dun gce bende cok sılıdım ıkıde bır uyandım uykumdan ağladım ruyamda bogulyordum sankı
cnm valla az bilie yapıorum.. ama
düzelir düzelmez kendi bilir... çok ileri gitti bu sefer..
esmoşşşşş
bucummm sana msj attım gelmemiş çok incesin tatlım anneler günü msj için ama hattım kapanmış meğer msj gelmemiş kusura bakma ama açıldı ararım seni kuşumm
yaa işte bıldıgın mevzular tatlımmmm cok ılerı gıdlmıssss duydum kulaklarıma ınanammdmm malum benm fazla strese gırmemem gerekıyorr tabııı öle olunca nefes falan alamadımm vs vss
tamam ama merak ettık dunnn bız senıı yoktun deıdm toplantısı falan vardrr yıne aradaa toplaşıyor onnlrrr
hee bagada oleee demstınn
allahh allah okusaydn kendını bı canımmm
hee harbı surunduryrsnnnn adamı
cnm bizde sırnaşma durumları son gaz..
iiice kıskanmışş.
telefonumu isteyip duruyor..
süreklii pişmanlık modunda ama yüz vermiorum..
hala durum belli deil bir konuda inadı devam edior bende ediorum..
bizim durum perşembe belli olur
gunaydınnn kıslarrrrrrrrrrr
gecmıs olsun cnm kendıne dıkkat et laagünaydınnn harunlarrr nasılsınızzz?
esmoşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?