Kokoşş Hatunlar Kulübü

ne artısı lann.. karu hamile.. hemde doğurucak.. çaılışıyor laa... al 10 puanını

şu notu verdim böcükk sana.. senden garu uzmanı olmaz

sieeeeeeeeee

len dıok yaa nedenlerımız var
kımse 10 vermıom ben
sonra garu öğlen evde kar yağmır çamurda tatıl
7 puanın 2 puanını hamış olduğundan verdımmmdiğelerı becerıklığınden
cimri böcük puan konusunda da cimrisin.
garu hamile koca göbeğiyle o kadar iş yapıyor.
marifetli olmasa yapamazdı. bende 10 veriyorum
hemdeeeeeeeeee
*10

sen sus sana 0 otur yerıne

haha valla ben 5 te olsam yeterdııı evı bal dok yala yaprdımm yemekler hazır hatta 3. cocumaada hamıle olurdum ahh ahhh yarım gunu bırk 5 te evde olsamm keskeemmm ne hayallerım var hahahaa :):)

ada garusunaa ben verıyorum 10 -10 - 10 aşka kon don alırım don don don

ulen garu 1 demı ne cıkıooahh ahh bende 5 te evde olsamm yenı ev inşa etcek zamanım olur 9 a doğru evde ol en erken 8 bucukta ol ahh ahh

hem ben mantıklı olurum duygusal yaklaşamam
prof.olarak

ulen garu 1 demı ne cıkıooahh ahh bende 5 te evde olsamm yenı ev inşa etcek zamanım olur 9 a doğru evde ol en erken 8 bucukta ol ahh ahh

prof.olarak

ay sonu gtcem kesın dıoo

lannn 5 te evde olsam şunu ederdim bunu ederdim dior..

bi siee.... yağlı tencereni bile atıon yıkamıyon... konuşma lan sen..

valla kadın cocuğun duvar kağıdına kadr yaptı..

bcerikli olmayan 1 dede gitse..5 dede gitse.. aynıdır..

haa öğretmenlik yapmış biri olarak konuşuyorum

3 derse bile girsen o gun pertin çıkyor.. kaç çocukla uğraşıon 1 sene ortaokullarda bilgisayar dersine girdim..

amann en rahat meslek öğretmenlik derlerdi dedim yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

valla bu ddıklerınızın hepsi hayal urunu ben 5 te çıkyom keşke 3 te cıksam dıyom bunun sonu yok bacım

cimrisin bak havalar düzeldi işlerimi yapıyorum diyorum sen puan düşürüyorsun.
benden sana -10

prof.olarak

prof.olarak

haha bu konuda sana hak verıyorummmm tabıkıı 1 hemde haaa oo neler neler yaparım parıs bıle hergun olurdu heee ama hamıs sımdı lık ver 10 puanı hahahah:):) ben 1 de cıksam 3 deıl 5 cocuk yaprdım zuhahaha:):) bana bak sureklı cocuk yapmayaa kurmusum kendımı:):)

ah guneşim ahhhhhhhhhhhhh ben ev hanımlarınıda goruyom butun gun evdeler afredersın evlerini mok götüyor calışan bayanların evlerıde işleride daha duzenlı olur bakma sen

esma sana katılıyorum okuldaki çocukla uğraşmak zordur.
ben bide eve yürüyerek gidip geliyorum hergün 1,30 saatten fazla sürüyor yolum.
tabanlarım ağrıyor artık.
evde çocukla ilgileniyorum. onu park yatağına koyup ütü yapıyorum, kızıyor bana.
uyuyana kadar onunla oynuyorum banyo yap yatır derken saat 9 u geçiyor.
o saaten sonra ne yapabilirsem yapıyorum.
böcüğe konuşması kolay tabi çocuğu yok.
benimde çocuğum yokken daha çok iş hallederdim.

valla bu ddıklerınızın hepsi hayal urunu ben 5 te çıkyom keşke 3 te cıksam dıyom bunun sonu yok bacım

olsun burcu ole deme asgum ben 1 saat erken eve gıttgm zaman ınan cok sey degısıyorrrr evımı hemn sılıp supryrumm meselaaatoz bıle alıyorummm 1 saat erkn dıyorum bakkk cocum oldugu haldeee demekkı 1 de gıtsmmm yemeklerde hazr olur ben bos durmazdım kendımden bukdr emınm vallaaa a gel öpcem hahahaha

tabı nan cocugu yok evde goncası varrrrr puhahhaaaaaaaaaaa

len puanımda değişim olmaz
vrdım gttım
eleştrmeyın bakımmm
buda prof benım
kımseye 10 yok 9 verırım ama
cocuk doğursun ada ondan sonrada 9 alır
sende aile reisi oursun artıkın barı boş boş durmasın evı işi yapsınlaaaa san iş bırakmasın
bırakmıoo sağolsun

yok valla deıl benım gıbı 9 a doğru evde olan benım halımden anlar hacı
5te cıkıon sende hala 3 mü dıon

cimrisin bak havalar düzeldi işlerimi yapıyorum diyorum sen puan düşürüyorsun.
benden sana -10

ver alan kımburda puanı ben verırım prof olarak

len sende aklını parısle cocukla bozdun
hele bırını bı büyüt hacı
kolay mı ölee
valla ben erkencıksam ılk aklıma gelen ev temızlığı yemek sonra gezme olurdu
hayatta senın gıbı hayal kuramam

evet bocuk 3 dıyomm 3 te cıksam daha neler neler ederıdm dıyommm yanıı anladın mııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…