Kokoşş Hatunlar Kulübü

Böcük gerçekten çocukla herşey çok zorr abimin eşi çocuk olunca işten çıktı evet belki işi daha kolay onun ama gerçekten zor...

sürekli mutfak çekmecelerini indiriyo onu alıyo öbür odaya götürüyo bazen huysuzlanıyo durmuyo.sürekli peşinde olmak gerek yani...

şimdi böyle konuşmak kolay ama çok zor bence...

mesela çocuk durmayınca temizliğini yemeğini nasıl yapacaksın hadi söyle annem zor işte zorrr

doğru haklısında genede hafta sonu var yaz taılı var subat taılı var karı var ohohhhhhh
bende cmtesılerı full calısıyom meselaa ahh azcık erken cıksam dıyommm

ya işteee ınanınn ben cumaartesı evdeyımmm buyuk kardayım sımdı bunu kımse ınkar edemezz ben cumrtesı evımın ısı yapıyorum... pazr kocemle cocumla gezıyorum ha bazn ısten kaytrdgım olmuyormu oluyor o ayrıı okdr oluır amaa kımse dıyemzkı cumrtesı evde olsann ne olmasan neee.. 1 gun 1 gundrrr ne ısler becerılıyorr ınanınn 1 saatte benm ıcın okadr onemlii 1 saat erkn gıtsm balkonlarımı yıkasma o bıle kar oluyorr....

haha bu arada kızlar parıs ısın esprısıı... yanııı paris okdr kolay deıl bos vaktınde olsa cocuk pat dıye uyanrsa yada gece uymak sıtemzsee pars yapılmazzz olee ben onu saka dıyorum...

mısal omurr 1 haaftadr yıne duzenı bozdu gece 1 lere kadr evde zıp zıpppp anck bagrp kızp ole uyutablyrz bırksak gece 1 deıl sabaha kdr zıplattt o dereceeee bır enerjı yukluuu

valla meloş o kadan acıklam yapmana grek yok
ben kendımı bılıyormm
sen kaynana görumce ve kendın varken bulaşık bırakabılırsın ama ben bırakmam mesela uyyamam
cocuğumda olsa

evet aynı seylerı soyluyoz soyleme tarzlarımız farklı gunesımmm mesala pıyangodan 1-2 saat erken cıkınca eve gıdıp kafandakılerı yapıyorsun ama ıs rutıne dondugunde yanı sureklı 1 saat erken cıktıgında yenı bır duzenın oluyor sonra ona alısyorsun bı yereden sonra bıraza daha erken olsa sunuda yaprdım dıyorsun zaten sen anladın benı aşgummmm bılyommmm

zor olabılır ama ımkansız deıl
demek ıstedığım bu ve esmanın dedığı gıbı bı kadın beceıklı ıse yapar
çalışan ve yapanları bılıyorumm
evde olanda yapar dıyorumm
aman neyse yaa ben anlatamadımmm

dua edeınde bugn dayıdan haber alak yaa kafam allak bullakk

Böcük zati geçte olsa yapar insan yapacağını çocuk uyuyunca lan :)

ama senin beben huysuz olursa bakalım uyumadığında huysuzken napabilicenn çocuk ağlarken ev temizleyebilicenmi

tek hayalım ctesı olmayan bı iş

yaa ben ada ıcın yazmaıdm bu yazdıklrımı yanlıs anlasılmasın

genele yazdım ada ole olur o ayrıı...

okeyyyy ona bısey dediğim yok zatıı mesela bende cmtsı yarım gun olsa neler ederım dıyommm yarım gun olsa ondan sonrada heç olmasa keşeke derım herhalde

evet onu dıcemızzz kesın cnmm ben senn dedgn gıbı 5 te evde olsm keske 3 olsa derımmm oda bır gerckk hehe ama ınannbu saatlerı degerlendırrımmmmm yaaa... ben hatta coguzamn cuma aksamları evımı sıler supurrm kı haftasonunaa ıs kalmasınnn baska ısler yapaym gezym tozayımm.. hafta ıcı ztn mutlakaa en az 2 kez ev suprrm aksam en azndn oturma odam ve mutfagımıı yanı ole haftada 1 ev suprme olayım yok benımmm
yerı gelrr eger acıl ısım yoksa hergunde suprrmmm o suprge tutlack zaten elım mahkum allerjım var tozlu ortmlar bana gore deılll...

o kişiye göre değişir. herkes senin gibi enerjik olamaz.
çocuğun ayaktaysa ve durmuyorsa onu kenara koyup ş yapamazsın elini ayağını bağlar.
ben 7 de evdeyim oğlum 7,30 gibi geliyor o gelene kadar yemeğimi koyuyorum hemen 1-2 iş hallediyorum. ama daha erken evde olsam daha çok şey yaparım.
demek istediğim bu.
bende 5 te evde olsam 2,5 saatte neler yaparım.
çocuk beni yoruyor, yorgunken bi yerlerim ağrıyorken iş yapamam.
pazartesi eşimle eve geldik. onlar oynadı ben hem yemek yaptım hem diğer işlerimi hallettim
yapabildiğim kadar. ilk defa erken yemek yedik.

ay valla onu bunu bilmem çalışmasamda evde yatsam keşke

diyen beceriksiz desin pis desin:)saatli iş yapılcak die bişi yok canım ister yaparım ister yapmam

ben gunesım 5 te ofısten cıkıyom market alıs verıs derken 6 gıbı evde olyom mesela ama ben evımı bılerek iş yerıme yakın tuttum gıt gel yol yormasın dıye akıllı garuym demiiii bende temızlıgımı genelde hafta ıçi akşamları yaparımm aman ev işleri nankör yaaa bugun yap yarın gene ıstıyorrr bıtmıyor hıc bıde cocuk meselesı cok farklı cocuk olunca mutlaka daha da zor olacak

valla meloş o kadan acıklam yapmana grek yok
ben kendımı bılıyormm
sen kaynana görumce ve kendın varken bulaşık bırakabılırsın ama ben bırakmam mesela uyyamam
cocuğumda olsa

açıklarım çünkü anlamıyorsun.
kaynanam varken bulaşıklarımı bıraktım geç saate kadar yemekle uğraştım ve yoruldum.
benim bulaşık makinam yok aradaki fark ta bu.

anladım asgum aynen ölee ıs rutıne gırnceee dedgn gıbııı

tek hayalım ctesı olmayan bı iş

ıns olur cnm buyukkk faydasıı varrr

kızlar mesela omur 1 haftadr gece 1 de uyuyorr bende gece 1 den sonra bulasıktı camasırdı halledıyorumm. yanı camasır ser topla tabı :):) yatmamm gece 2yı gecıyr kocamda öle aynen

meloşş patron paranızı vermedı mı hala:26:

hayır vermedi yarın diye diye bugün oldu.
ayy akşamları eşimin yanına uğruyorum.
laf dememek için kendimi zor tutuyorum.
eşime dedim ay sonuna kaqdar paranın hepsini tamamlasın yoksa
ben eşiyle konuşacağım dedim.
konuşur muyum bilmem ama eşimde sıkıştırsın bu ne yaaaaaaaaaaaaaaa.

açıklarım çünkü anlamıyorsun.
kaynanam varken bulaşıklarımı bıraktım geç saate kadar yemekle uğraştım ve yoruldum.
benim bulaşık makinam yok aradaki fark ta bu.

aradakı fark bu deıl
ben elmde yıkarımm genlde yıllardır yıkadımda
4.sınıfa gıderken annem tapura koyardı yıkardımm
bulasık mak.cok nadır kullanıyorumm
benım demekıstedığim yapımbu uyyamam yapamam dıye

güneş omur nekadar enerjik öyle.
çok geç yatıyor ama
benimki 9,30 da uyuyor ona geç diyorum. sabah 6 da kalkıyor.
o saate kadar nasıl duruyorsun?
birde 2 ye kadar iş yapıyorsun valla bravo takdir ettim.
ben yapamam doğrusu.

ayy ben cocuk olunca nasssı yetısecem laaaa

sen her halınle pasaklısın zatıııııııııı

la temizim die bi iddiam yok zaten

kendime göre temizim bende duramam yapacağım bişeyi yapmadan rahat edemem

yerde kıl görsem dayanamam o dereceyim belkide.

ama sürekli işten eve gelince makina gibi çalışamazki insan dinlenmeyede ihtiyacı var??

ilk evlendiğim zamanlar özellikle deli gibiydim bu konuda ama 6 aydır saldım diyebilirim sebebide evimin satılması vs..yaşadığım şeyler..

bu evimdede hamileliğime denk geldi pek el süremiyorum bişeyime bide tam yerleşemedim..

yani pissemde temizsemde görmeden nerden bilicen nan evimi

güneş bu arada burcu bana pis demiş sende beğenmişsin gözümden kaçmadı huhahahaha:)

kız ben herkesin evinde yemek bile yiyemem yeni yeni alıştım gibi bişi:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…