ah guneşim ahhhhhhhhhhhhh ben ev hanımlarınıda goruyom butun gun evdeler afredersın evlerini mok götüyor calışan bayanların evlerıde işleride daha duzenlı olur bakma sen
ah guneşim ahhhhhhhhhhhhh ben ev hanımlarınıda goruyom butun gun evdeler afredersın evlerini mok götüyor calışan bayanların evlerıde işleride daha duzenlı olur bakma sen
esma sana katılıyorum okuldaki çocukla uğraşmak zordur.
ben bide eve yürüyerek gidip geliyorum hergün 1,30 saatten fazla sürüyor yolum.
tabanlarım ağrıyor artık.
evde çocukla ilgileniyorum. onu park yatağına koyup ütü yapıyorum, kızıyor bana.
uyuyana kadar onunla oynuyorum banyo yap yatır derken saat 9 u geçiyor.
o saaten sonra ne yapabilirsem yapıyorum.
böcüğe konuşması kolay tabi çocuğu yok.
benimde çocuğum yokken daha çok iş hallederdim.
orası ölee
kesın cnm kesınn
benım cocuğum olsada değişmez annem
olsun burcu ole deme asgum ben 1 saat erken eve gıttgm zaman ınan cok sey degısıyorrrr evımı hemn sılıp supryrumm meselaaatoz bıle alıyorummm 1 saat erkn dıyorum bakkk cocum oldugu haldeee demekkı 1 de gıtsmmm yemeklerde hazr olur ben bos durmazdım kendımden bukdr emınm vallaaa a gel öpcem hahahaha
valla bu ddıklerınızın hepsi hayal urunu ben 5 te çıkyom keşke 3 te cıksam dıyom bunun sonu yok bacım
burcucum ınann o garıların pasaklılıgından yanııı dedgn gıbı cvalısan kadınn evı daha duzenlı oluyorrr bunda hemfıkırız ama ınan ben kendı adıma soyluyorumm.. 1 saat eve erken gıdersem olakı bır suprız oldu bırsuru ıs yapıyorummm... yanııı garı garı olursa her sekılde hallederr
buarada esmam bende ogretmenlık yaptım hemde ılkokul ogrencılerınee bılrmısn bılmem cok zordur otr dersn otrmazlr kalk dersn kalkmzlr soz dınlemzlrrr cırcırrr hıcde bana gore bır meslek deıldı gercktn ogretmnlık zor bır meslekkk en basıtı demelrııı hanı yarım gun falan oluyor ev hanımıı ıcın ıdeal dıye dıyorlar onu saatlerındn oturu yoksa cekılcek cıle deıl ama erken gelerk evınde bıcok yapılması gereken ısını halledebılrsınn... bırde ogrtmnlk var ogrtmnlk var herks yarm gun dııl tabı tam gun calısnlrda var tabe
sallama la sende 5 te çıkıyon daha ne istiyon ben 7.30 da evdeyim
doğru haklısında genede hafta sonu var yaz taılı var subat taılı var karı var ohohhhhhh
bende cmtesılerı full calısıyom meselaa ahh azcık erken cıksam dıyommm
len puanımda değişim olmaz
vrdım gttım
eleştrmeyın bakımmm
buda prof benım
kımseye 10 yok 9 verırım ama
cocuk doğursun ada ondan sonrada 9 alır
bırakmıoo sağolsun
yok valla deıl benım gıbı 9 a doğru evde olan benım halımden anlar hacı
5te cıkıon sende hala 3 mü dıon
ver alan kımburda puanı ben verırım prof olarak
len sende aklını parısle cocukla bozdun
hele bırını bı büyüt hacı
kolay mı ölee
valla ben erkencıksam ılk aklıma gelen ev temızlığı yemek sonra gezme olurdu
hayatta senın gıbı hayal kuramam
esmacımm ben ztn cocuk dussnuyorum zamanı vaktı geldıgınde allahın ıznıyle 2 yada 3 farketmz tek cocukla kalmıcammguneş kafayı paris ve çocukla bozmuş..yap annem 1 adet daha gör
lan ben pazar gunleri evde oluyorum.. çocuğun peşinde dolanmaktann daha çok yoruluom...
parise gitmek aklıma gene gelmior..
hade hade.. kıskanmayın becerikli olun sizinde olsun
canımm bak sunu demek istıyorum ben 1 saat erken cıksan 1 saat daha once cıksaydım sunuda yaprdım dersın anladınmı ben 5 te cıkyorum 1 saat daha erken cıksam neler yapardım dıyorum bunun sonu yok diyorum
an-la-ta-bil-dinya anlatamıyorum her haldeee bende dıyorumkı 1 ssat erken cıksam daha neler yaparım dıyorum değişmiyor yanı anladın mı bende aynıs seyı soylyuorum dıyorum bılmem anlatabıldım mı
lan çocuk olsade değişmez deme. deme..
ay böyle konuşanlar varyaaa sanki bana küfür edior
çocuklar öyle kolay buyumuor bocuk hanm.. senin gibi oturp kalkmıorlar..
yemek yedirmeye çalışıorsun bakıorsunki ev savaş alanı...
yıkamay kalkıorsun bakıorsunki banyo yatak odası savaş alanı..
çocuk dedğin öyle senin gibi banyo yapıp bornozu giyi çıkıp üzerini giyinmior..
senin gibi masaya oturup yemek yemıor..
şırıngayla yemek yediren var çocuğu yesin die laa..
becerikli eringeç kadınn çocuk bakazz... bakıncade evi mok götürür
becerikli olan bile hakkından gelen kadrolurr
demek ıstedığım şu kı benım gıbı çalışanla bı öğretmenı ben bır tutamam
herşeyde tatıller yazın bıle 3 ay
normal günde yarım gün aldıkları parada cok ıyı
sırf ada için demıom ama doğru olan bu
ya anlatamıyorum her haldeee bende dıyorumkı 1 ssat erken cıksam daha neler yaparım dıyorum değişmiyor yanı anladın mı bende aynıs seyı soylyuorum dıyorum bılmem anlatabıldım mı
valla bunu bilir bunu sölerim becerikli kadın gece 10 da çıksada beceriklidr..
öğlen 1 de çıksada beceriklidir..
beceriksizde tüm gün evde olsada BECERİKSİZDİR... 2+2=4 gibi bir şey yani..
saat ortam farketmez.. evde oturupta yemek yapmayan evini temızlemyen karı çok biliorum..
5 te çıkıp dışardan yemek söyleende...
yetişemiorum diye... evde oturup çocuğunu kreşe gönderende biliorum yani..... o nedenle..
becerikli olan insan her şart altında beceriklidir.....
değişmez dıomm
benım için pasaklı uyuşuk iş yapamayan yapamaz yanı
cocuk olsun olmasın
ben cocuklu çalışan sende belkı ölesın
cok kadın gördum evı pak kendı pakneden olmasınkı yaa
benım kanım kaynar duramam acelecıyım aklıma iş takılır bu benım yapım değişmez yanı
cok uykum olsada aman iş kalsın dıyemem
esmacımm ben ztn cocuk dussnuyorum zamanı vaktı geldıgınde allahın ıznıyle 2 yada 3 farketmz tek cocukla kalmıcamm
zor oldugunuda bılıyorum ama bunu goze alark dusnuyorum.. hehe kıskanmıyorum genel konusmaya dayanarak yazdım buaradaaa yoksa ada kıza masalaah dedım ...
buarada benm cocugum oldu amaaa hıcbır gun yemek yapmamazlık yapmadım sut ıznım vardı erkn cıkıyordum ne ısler becerıyordumm vallahı evımı gelnce sılıp supryrdum bırkere gunluk ayrıcca yemegımıde yapıyordum . ha buaralr bırz yorgun dustum ama cevremdekı baska olumsuzluklardnn ...:):):) anladınmı bebemmm
nedne yorumumla bukadr tepkı aldım ben sımdı haha dogruyu soleyenı dokuz koydnmı kovuyorlar cıdenn böhöhöhöhöhöh:)
anladım burcum ben senın demek ıstedıgını bak ne dıyorum 1 saat erken cıksam su ıssı yaprım bu ısı yaparım ama 2 saat erkn cıksan bırz daha fazlasını yaparım dedıgın gıbı bunun sonu yok ama ıcrata gecırmek onemlı ben ınankı gecırıyorum 1 saat erkn gıttıgm zmn neler yapıyorum ah bır bılsennnn yanıı bazn yarm gunde cıkyrdum dahaada fazla ısler yapıyordum.... yanı ben sadece kendımı ornek verdım gızlarrrrrr
saat 10 da yattığın çindir çocuk olunca gece 1-2 de yatınca görücem ben seni
nessem zamn yakındır zaten..
lan güneşş sana tepki veren yokkii... kendinizden örnek verdiniz die dedim..
becerikli olan kadın her şartta beceriklidir... erken çıksada geç çıksada .. aynı şeyı söyluoruz aslında..
yanıı sende ada gibi erken çıksan sende yaparsın diorsun demek sende beceriklisin..
kıyas yapmadıkkı.... beceriksiz olsa... 1 de çıkıp totoyu devirip uyurr... dışardan yemek söylebilirdi meselaa..
bence ada 7 dede çıksa gene aynı tempoda olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?