hele senın evvvvv nassı psdır laaaaa onunu bılem goremıyon yaa o bakımdan dıdımmmm sen bezı kendıne dola yerde yuvarlan bacım bu arada yerı sılmıs olursunnn
Böcüğe laf yetiştirmeyin la yeter
(kendine göre)en titiz kadın böcük
selamün helloooooooooooooooooooooooooooo
anammmmmmmmmmmmmmmmm titiz temizlik konuları almış yürümüşşş
pis garu geldiiiiiiiiii su an evim çok dağınıkkkkk
mutfagı su bastı sayemde
arıtmanın altına demliği koymuştum su dolsun başka işe daldım bi baktım suu halıyı attım balkonaaaaaaaa
allah cezanı vermesin patron karşımda telefonda güldüm:18:
Suyu ekrana püskürttüm manyak karu gülecem diye..
haaaa alyam hoş gedın bacummmmmmmm
aşkımmmmm hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bı böcek nekadan tıtız olablırse okadar tıtız ısdeeeee bı raid sıkacam gorecek cen cen laf yetıstırmeyı
mutfagı su bastı sayemde
arıtmanın altına demliği koymuştum su dolsun başka işe daldım bi baktım suu halıyı attım balkonaaaaaaaa
kısssss bocukkk sana ne laaaa ıster yıkar ıster yıkmaz tobe tobeeee yıkamadı dıye pıs mı oldu sıncıkk herkesın farklı alışkanlıkları vardır ben mesela tez gah dağınıkken yemek bılem yıyemem belkı sen yersın pis mı oldun sındı yedın dıye
ahada son noktayı koydu garuususun lan yeterr
nessem..
topiğin en beceriklisi benm.. yemeği kaynanm yapıor çocuğa kaynnm +ablam bakıor..
parise gitmiyorum
işyrındede kkya giriyorum yaşasın...
işte bende bunu düşünüyorum.
ama çok sıktı yeter ya nerden para bulalım diye kafayı kırıyoruz resmen.
niye krediyi fazla çektik eşim bunları düşündü iş olmaz elimizdeki yetmez kenarda dursun diye.
yazın biz burda olmayacağız. eşimde o zaman borçları halledecek.
bnm kocada sabah... lavabodaki havluyu kullanmadı.. yeni değiştirdim temz.. akşam banyoyı temızleyı uyudum çunku..
geldi.. yenı havlu aldı... niye ordakini kullanmadın dedim kokuyordu dedi..
toton kokuyor seninn... dedm yenı koydum onu dedim...
bı böcek nekadan tıtız olablırse okadar tıtız ısdeeeee bı raid sıkacam gorecek cen cen laf yetıstırmeyı
hoşgeldin cnmmmcasper doğurdu he zar zorrrrrr brck konuşursan selam et emiiii
ömer asaff geldi dimekkkkkkkk
bu bebiş de casperin paşasından beter inatçıymış laaaaaaaaaaaaaa
güneş omur nekadar enerjik öyle.
çok geç yatıyor ama
benimki 9,30 da uyuyor ona geç diyorum. sabah 6 da kalkıyor.
o saate kadar nasıl duruyorsun?
birde 2 ye kadar iş yapıyorsun valla bravo takdir ettim.
ben yapamam doğrusu.
yetısıyorsun bacııım zaten ole bır enerjı gelıyorkı kendını sartlndryrsn yapıyorsun o işleriayy ben cocuk olunca nasssı yetısecem laaaa
la temizim die bi iddiam yok zaten
kendime göre temizim bende duramam yapacağım bişeyi yapmadan rahat edemem
yerde kıl görsem dayanamam o dereceyim belkide.
ama sürekli işten eve gelince makina gibi çalışamazki insan dinlenmeyede ihtiyacı var??
ilk evlendiğim zamanlar özellikle deli gibiydim bu konuda ama 6 aydır saldım diyebilirim sebebide evimin satılması vs..yaşadığım şeyler..
bu evimdede hamileliğime denk geldi pek el süremiyorum bişeyime bide tam yerleşemedim..
yani pissemde temizsemde görmeden nerden bilicen nan evimi
güneş bu arada burcu bana pis demiş sende beğenmişsin gözümden kaçmadı huhahahaha:)
kız ben herkesin evinde yemek bile yiyemem yeni yeni alıştım gibi bişi:)
kızzz vallamı..
her iyi kocanın bir aksiliği var demek..
yok valla bnmki bardak mardağa bişe demez.. lavaboda..... baya titizmiş kocennn
ayy benımkı cok dagınık laaaa sınır ediyoye benııııı dagını ve de ne hıkmetse tıtız adam yanı bu nasıl bır çelişki anamadımmm havlu ıster gunlukk meselaaa herseyı temız ve utulu olmak zorundaaa yanı anlamadıramöıyorum bu adamı ben yaaa
cnm omurdeee gecn haftaya kadrrr saat 8 deynce zor ayakta tutyrduk uyuyorduuu...
ama gece tabı cok uyanıyr benm oglum sıksık su ıcmk ıcn sarlmk ıcın uyanyor oldu bıttı...
buhafta ne olduysa yıne saatınıı bozudu gece 1 de zor uyutryzz oda bagryrz kızyrz da ole uyuyorrr..
donem donem bız bunu yaısyrzz sureklı mod degstryr omur....
valla mecbur yapıyorum bacımm ... kocemd eyardmcı oldugu halde o işlerr o saate anca bıtyrrr
dusun cocuktn once cok dagılmıyordu evım sadece kocemn dagnklıgı oluyorduu ...netıcedee oda cocuk gıbı:):)
yetısıyorsun bacııım zaten ole bır enerjı gelıyorkı kendını sartlndryrsn yapıyorsun o işleri
haha yazma tarzı hosuma gıttı begendım begenırkende dedımm brckk bana kesın kızar dıye hahahaD: mujkkkk bebemmm hamıssın sen bak son aylarrrr gorcem sendekı enerjıyı tavan yapacakk demedıı demeeee bendede ole oldu ınankıı bak anltsm sımdı dıcklr suna bakk kendını ovuyr ama yaptgm ıslerın haddı hesabı yok ozmn uyrdılr abartmaa erkn dogurcn netıcedede ole oldu erkn geldı bebekkk
evet benm kocam cok degıskk anı anınaa tutmazz cok ttıtız duzenlıdırrr basak burcu aynen. ama ama bu duzen ve tıtzlık gunluk deıldırrr haftalık mısall.. gunlk cok dagınktırrr corabını atr gıomelgını otrma odasına cıkarırr..
cocugn altını degstrr bezı basket atar
ama bunlrı toparlamammı bendn bekler...
yapmadgm zaman kzıar dagınklık ıstemyrm evde der.
kalkr kendıdee yardm eder bana .. bazn kalkammm der ...
mutfakta dagnklıga tahammulu hıc yoktr bulasık beklemzz beklrse kızr bınde bır ben bıkrımm mecburn bazn cok halsz oluyorum ozllkle buaralr gecen gece ıste fenalstm bıara bulasklrı bırkmısım bıkac bardk var cokda deılll
sabah bakmdm aksm geldm allah allah dıyorum bulsk vardı snakı demkkı toplmsm untmsm dedım aksm kocam kızdı ben yıkadm ne toplaması bırdaha bırakma bunları asla dedı yıkayamıyorsnn makınaya at dedı
kı bende cogu zamn elde yıkıyorum makınayıııı cok bulsk olnca kullanyrmm
hehe olelerı karsındakındn bekler kuzummm norml bunlrr
Böcüğe laf yetiştirmeyin la yeter
(kendine göre)en titiz kadın böcük
mutfagı su bastı sayemde
yok annem alınmam bennn sanaaa şaka diyorum:):)haha yazma tarzı hosuma gıttı begendım begenırkende dedımm brckk bana kesın kızar dıye hahahaD: mujkkkk bebemmm hamıssın sen bak son aylarrrr gorcem sendekı enerjıyı tavan yapacakk demedıı demeeee bendede ole oldu ınankıı bak anltsm sımdı dıcklr suna bakk kendını ovuyr ama yaptgm ıslerın haddı hesabı yok ozmn uyrdılr abartmaa erkn dogurcn netıcedede ole oldu erkn geldı bebekkk
niye alkışlıyon laaaaaaaaaaaaaa
hoşgeldinlere hoşbuldum diyommmmmmmmm
o değilde hazır yemek güzel oli abime gidiyorum sofra hazır yemekler çok güzellll hazır önüme geliyo
neşe desen ay parçası yeğenim varr
gelin elimi bişeye sürdürmüyo sonra biraz uzanıyorum ama kız rahat vermiyo hala die gelip sarılıyo:)saçımla başımla oynuyo cee yapıyo
sonra kocem geliyo oda yiyo gidiyok ohhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?