Kokoşş Hatunlar Kulübü

aşkımmmmm hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

casper doğurdu he zar zorrrrrr brck konuşursan selam et emiiii

ömer asaff geldi dimekkkkkkkk

bu bebiş de casperin paşasından beter inatçıymış laaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

ben yımem len orda yımek neyımm
susun lan yeterr

nessem..

topiğin en beceriklisi benm.. yemeği kaynanm yapıor çocuğa kaynnm +ablam bakıor..

parise gitmiyorum

işyrındede kkya giriyorum yaşasın...
ahada son noktayı koydu garuu

ne bıcım ınsanmış yaa
aynı bızmkının daysıı bende koceme catcamm ara olcaksa olsun dıye
bunaldımmm

abowwww
sende ıyı demışsın
demekkı aranız düzeldıı

bı böcek nekadan tıtız olablırse okadar tıtız ısdeeeee bı raid sıkacam gorecek cen cen laf yetıstırmeyı

casper doğurdu he zar zorrrrrr brck konuşursan selam et emiiii

ömer asaff geldi dimekkkkkkkk

bu bebiş de casperin paşasından beter inatçıymış laaaaaaaaaaaaaa
hoşgeldin cnmmm
evet doğum yaptı aleykümselammmm
vallahi kız eşinin inadından çekiyodu paşası daha inat

cnm omurdeee gecn haftaya kadrrr saat 8 deynce zor ayakta tutyrduk uyuyorduuu...
ama gece tabı cok uyanıyr benm oglum sıksık su ıcmk ıcn sarlmk ıcın uyanyor oldu bıttı...
buhafta ne olduysa yıne saatınıı bozudu gece 1 de zor uyutryzz oda bagryrz kızyrz da ole uyuyorrr..

donem donem bız bunu yaısyrzz sureklı mod degstryr omur....
valla mecbur yapıyorum bacımm ... kocemd eyardmcı oldugu halde o işlerr o saate anca bıtyrrr

dusun cocuktn once cok dagılmıyordu evım sadece kocemn dagnklıgı oluyorduu ...netıcedee oda cocuk gıbı:):)

ayy ben cocuk olunca nasssı yetısecem laaaa
yetısıyorsun bacııım zaten ole bır enerjı gelıyorkı kendını sartlndryrsn yapıyorsun o işleri

haha yazma tarzı hosuma gıttı begendım begenırkende dedımm brckk bana kesın kızar dıye hahahaD: mujkkkk bebemmm hamıssın sen bak son aylarrrr gorcem sendekı enerjıyı tavan yapacakk demedıı demeeee bendede ole oldu ınankıı bak anltsm sımdı dıcklr suna bakk kendını ovuyr ama yaptgm ıslerın haddı hesabı yok ozmn uyrdılr abartmaa erkn dogurcn netıcedede ole oldu erkn geldı bebekkk

kızzz vallamı..

her iyi kocanın bir aksiliği var demek..

yok valla bnmki bardak mardağa bişe demez.. lavaboda..... baya titizmiş kocennn

evet benm kocam cok degıskk anı anınaa tutmazz cok ttıtız duzenlıdırrr basak burcu aynen. ama ama bu duzen ve tıtzlık gunluk deıldırrr haftalık mısall.. gunlk cok dagınktırrr corabını atr gıomelgını otrma odasına cıkarırr..
cocugn altını degstrr bezı basket atar
ama bunlrı toparlamammı bendn bekler...

yapmadgm zaman kzıar dagınklık ıstemyrm evde der.

kalkr kendıdee yardm eder bana .. bazn kalkammm der ...

mutfakta dagnklıga tahammulu hıc yoktr bulasık beklemzz beklrse kızr bınde bır ben bıkrımm mecburn bazn cok halsz oluyorum ozllkle buaralr gecen gece ıste fenalstm bıara bulasklrı bırkmısım bıkac bardk var cokda deılll
sabah bakmdm aksm geldm allah allah dıyorum bulsk vardı snakı demkkı toplmsm untmsm dedım aksm kocam kızdı ben yıkadm ne toplaması bırdaha bırakma bunları asla dedı yıkayamıyorsnn makınaya at dedı
kı bende cogu zamn elde yıkıyorum makınayıııı cok bulsk olnca kullanyrmm

hehe olelerı karsındakındn bekler kuzummm norml bunlrr

he yaaa sormaaaa offff eve gıdecem utu yapacam yemek yaapcam ne pişirsem laaaaa:26::26::26:

Böcüğe laf yetiştirmeyin la yeter

(kendine göre)en titiz kadın böcük
ben öle bişi dımedımmm

h geldunnn cnmmm
bı böcek nekadan tıtız olablırse okadar tıtız ısdeeeee bı raid sıkacam gorecek cen cen laf yetıstırmeyı

sıksanaa

yok annem alınmam bennn sanaaa şaka diyorum:):)
normalde enerjik bi garuyum ama napim bu aralar böyleyim nie yalan sölim halsizlikler var heppp yattığım yerlerde uyuyom
son aylarda enerji geliyi diolarr zatii

o değilde hazır yemek güzel oli abime gidiyorum sofra hazır yemekler çok güzellll hazır önüme geliyo

neşe desen ay parçası yeğenim varr

gelin elimi bişeye sürdürmüyo sonra biraz uzanıyorum ama kız rahat vermiyo hala die gelip sarılıyo:)saçımla başımla oynuyo cee yapıyo

sonra kocem geliyo oda yiyo gidiyok ohhhh

hee bide gitmeden wc geçip öle gidiyoz evde zor olur die

Son düzenleme:

harbii ohhhhhhh yaneeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…