- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
hayır vermedi yarın diye diye bugün oldu.
ayy akşamları eşimin yanına uğruyorum.
laf dememek için kendimi zor tutuyorum.
eşime dedim ay sonuna kaqdar paranın hepsini tamamlasın yoksa
ben eşiyle konuşacağım dedim.
konuşur muyum bilmem ama eşimde sıkıştırsın bu ne yaaaaaaaaaaaaaaa.
aradakı fark bu deıl
ben elmde yıkarımm genlde yıllardır yıkadımda
4.sınıfa gıderken annem tapura koyardı yıkardımm
bulasık mak.cok nadır kullanıyorumm
benım demekıstedığim yapımbu uyyamam yapamam dıye
la temizim die bi iddiam yok zaten
kendime göre temizim bende duramam yapacağım bişeyi yapmadan rahat edemem
yerde kıl görsem dayanamam o dereceyim belkide.
ama sürekli işten eve gelince makina gibi çalışamazki insan dinlenmeyede ihtiyacı var??
ilk evlendiğim zamanlar özellikle deli gibiydim bu konuda ama 6 aydır saldım diyebilirim sebebide evimin satılması vs..yaşadığım şeyler..
bu evimdede hamileliğime denk geldi pek el süremiyorum bişeyime bide tam yerleşemedim..
yani pissemde temizsemde görmeden nerden bilicen nan evimi
ben gunesım 5 te ofısten cıkıyom market alıs verıs derken 6 gıbı evde olyom mesela ama ben evımı bılerek iş yerıme yakın tuttum gıt gel yol yormasın dıye akıllı garuym demiiii bende temızlıgımı genelde hafta ıçi akşamları yaparımm aman ev işleri nankör yaaa bugun yap yarın gene ıstıyorrr bıtmıyor hıc bıde cocuk meselesı cok farklı cocuk olunca mutlaka daha da zor olacak
susun lan yeterr
nessem..
topiğin en beceriklisi benm.. yemeği kaynanm yapıor çocuğa kaynnm +ablam bakıor..
parise gitmiyorum
işyrındede kkya giriyorum yaşasın...
konuş kızz
konuşş
eşine tavır almaz demı
işinde olmaz demıı bu da var:18::18::18:
burcm aslnda cokta erkn evde syalmzsn ha bızlere gore erkn gdyrsnn ama bnde 7.30da fln evdym işteee
ama napalım bır seklde işlerde yaplmsı gerekıyrr...
bnm kocem anlyslı ama cok dagnklık gorrsede cekere uyarr benı gecn lavaboda bardk bırkmstm sınrlenmsss gece yıkamsss sabahda bana bırdaha bırkmaa dedı meselaaa
burcm aslnda cokta erkn evde syalmzsn ha bızlere gore erkn gdyrsnn ama bnde 7.30da fln evdym işteee
ama napalım bır seklde işlerde yaplmsı gerekıyrr...
bnm kocem anlyslı ama cok dagnklık gorrsede cekere uyarr benı gecn lavaboda bardk bırkmstm sınrlenmsss gece yıkamsss sabahda bana bırdaha bırkmaa dedı meselaaa
keşke her kokoş kadın çok temiz de olabilse...
ayy benımkı cok dagınık laaaa sınır ediyoye benııııı dagını ve de ne hıkmetse tıtız adam yanı bu nasıl bır çelişki anamadımmm havlu ıster gunlukk meselaaa herseyı temız ve utulu olmak zorundaaa yanı anlamadıramöıyorum bu adamı ben yaaa
Çook doğru diyosun canım katılıyorum sana ama nerde
bnm kocada sabah... lavabodaki havluyu kullanmadı.. yeni değiştirdim temz.. akşam banyoyı temızleyı uyudum çunku..
geldi.. yenı havlu aldı... niye ordakini kullanmadın dedim kokuyordu dedi..
toton kokuyor seninn... dedm yenı koydum onu dedim...
selamün helloooooooooooooooooooooooooooo
anammmmmmmmmmmmmmmmm titiz temizlik konuları almış yürümüşşş
pis garu geldiiiiiiiiii su an evim çok dağınıkkkkk
mutfagı su bastı sayemde
arıtmanın altına demliği koymuştum su dolsun başka işe daldım bi baktım suu halıyı attım balkonaaaaaaaa
hele senın evvvvv nassı psdır laaaaa onunu bılem goremıyon yaa o bakımdan dıdımmmm sen bezı kendıne dola yerde yuvarlan bacım bu arada yerı sılmıs olursunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?