Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızlarrrrrrrr hamiş foto buldumda ev halim ve sıcak zamanlar olduğu için pek saçma sapan koyayımmı bakicanız mı

alyaaa asgummmm hosgeldım cok ozledımmm kız bunlr senı yenımı kesfetmıslerrr hehehe o kaslr saclrrr ahh ahhılk gordgum andaaa asık olmustm sana benn yılll19.... mujk mujkk mujkk

kızlarrrrr dalga geçmen heeeeeeeeee doğal halim hemide has doğal bakın

alyaaa asgummmm hosgeldım cok ozledımmm kız bunlr senı yenımı kesfetmıslerrr hehehe o kaslr saclrrr ahh ahhılk gordgum andaaa asık olmustm sana benn yılll19.... mujk mujkk mujkk
ahahahhaha heeeeeeeeeee aaşkımmm bunlar yeni keşfettiii

alyaa...... yeminnnnn ederimmm gerçk duygum..

o halde bile seskisin ama son ay..

baya göz gebelik maskesi denen şey düşmüş yüzüne..

maşallah yiriuuummmmmmmmmmm

alyaa...... yeminnnnn ederimmm gerçk duygum..

o halde bile seskisin ama son ay..

baya göz gebelik maskesi denen şey düşmüş yüzüne..

maşallah yiriuuummmmmmmmmmm

heeeeeeeeee taatlım son aylar ve ağustos çok zordu
göz gebelik nedir tatlım

çok kocaman ayıp ama ben daha bu topiği yeni gördüm desem yuhhhh seslerini duyar gibiyim sanki ben ayşen bu arada kokoşşluk denildimi dizlerimin bağları çözülür gerdanlarım kırılır...

yasıyon mu sen laaaaaaaaaaaaaaaa

kız burcu 5 aydır neler yaşadım anlatsam 5 ay sürer yahuuu yaşıyorum tabikindeee hemde yine kocişime dırdır yine kokoşluğa devam inanırmısın şuan kıpkırmızı rujumu sürdüm öyle oturdum netin başına kızzz senden ne haber ayol... özlemişim laaa sizi .... birkaçınızı yiyebilirim tatlişler...

ahahahhaha heeeeeeeeeee aaşkımmm bunlar yeni keşfettiii

ASGUMM COK TATLISIN YAHU HARBII HAAAAA:d:dmaşşallh sanaaa

çok kocaman ayıp ama ben daha bu topiği yeni gördüm desem yuhhhh seslerini duyar gibiyim sanki ben ayşen bu arada kokoşşluk denildimi dizlerimin bağları çözülür gerdanlarım kırılır...

ozamn demeyelım kokoşluk:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…