yarım yazmışım..
göz altlarına gebelik maskesi düşmüş... dedim...
ayy valla maşallahn var...
alyam karnın kocemenmısssss laaaaa bıde tenın beyazmıs senınnnnnn kücück cocuk gıbı surat ıfaden laaaa
kız burcu 5 aydır neler yaşadım anlatsam 5 ay sürer yahuuu yaşıyorum tabikindeee hemde yine kocişime dırdır yine kokoşluğa devam inanırmısın şuan kıpkırmızı rujumu sürdüm öyle oturdum netin başına kızzz senden ne haber ayol... özlemişim laaa sizi ....birkaçınızı yiyebilirim tatlişler...
diyomya hamişlikte herşeyin değişiyor bi fotolara bak tedirginlik biifade var suratta
ASGUMM COK TATLISIN YAHU HARBII HAAAAA:d:dmaşşallh sanaaa
ozamn demeyelım kokoşluk:44::44::44:
gıtmee laaaaaaaaa
ben kaçayım vayyyyyyyyyyyyyy saat kaç oldu b iiş etmedim :18::18::18:
alyam demek istedgımmm cok kucuk gorunuyosun bole masummmm cocuk gıbı
ne bıyım kıssss genede bu hamıs halınde daha masum bı ıfaden varr yaaaaa
ya zati ufak tefegim görüldüğü gibi kussssss
evet damlatmasınnnn sen uyku uymassın vlaaaa su akıyor dıyeeee
inşallah 1 haftaya kesin net bir haber gelir.
1 hafta sonra gel yada bekle mi diyecek yoksa gideceği tarihi falan mı diyecek.
kızlarrrrr dalga geçmen heeeeeeeeee doğal halim hemide has doğal bakın
ula getme getme sabah beri burdayım
sarma yalan olcak heeeeeeeeeeeeeee
bi yaptığım iş çişe getirdim azroşu
diyomya korku bu işte bacım
ayyyyy benım suratımda dusun bu ıfadeyı zatı masum bı tıtpm varrr heptennn bebış gıbı olurum artkın
Alya canım hamilemisiiiinnn sennn amanda yesinler yesinler ayy canım kutlarım inşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağına...
Kızlar bu arada bomba geliyor sevgili kocişim geçen ay benim makyaj malzemelerimin fiyatlarını hesaplamış :26: :26: :26: makyaj yapmak için 160 tl makyajı temizlemek için 150 tlkııızzz adam baygınlık geçirecekti yahu bi kredi kartı ektrelerinin eve gelmesinden nefret ediyorum ayol çok kızdı çookkk küplere bindi bindi indi - indi indi bindi ama tabiki beeeen hemencicik kızgınlığını alıverdim
Alya canım hamilemisiiiinnn sennn amanda yesinler yesinler ayy canım kutlarım inşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağına...
Kızlar bu arada bomba geliyor sevgili kocişim geçen ay benim makyaj malzemelerimin fiyatlarını hesaplamış :26: :26: :26: makyaj yapmak için 160 tl makyajı temizlemek için 150 tlkııızzz adam baygınlık geçirecekti yahu bi kredi kartı ektrelerinin eve gelmesinden nefret ediyorum ayol çok kızdı çookkk küplere bindi bindi indi - indi indi bindi ama tabiki beeeen hemencicik kızgınlığını alıverdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?