Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızlarrr tatlı felan değilim çikinim o makyassız hallerimle doğruları diyin laaaaaaaaaaaaa ben farkındayım
yüzüme bakın ne haldayım
hele saç baş ıyyyyyyyyyyyyyyyy

Son düzenleme:
kızlarrr tatlı felan değilim çikinim o makyassız hallerimle doğruları diyin laaaaaaaaaaaaa ben farkındayım
yüzüme bakın ne haldayım
hele saç baş ıyyyyyyyyyyyyyyyy

alyaaaa...

ben gerçkleri sölerim bacım..

sen güzel bir kadınsın maşallah................................hiç makyazjsız...

alyaaaa...

ben gerçkleri sölerim bacım..

sen güzel bir kadınsın maşallah................................hiç makyazjsız...

o senin görüşün bacıcığım ben beğenmem kendimi makyassız
ama hepde makyassız bakımsız pek resimlerim vardır kocem anca çeker

öpuyore seni

Son düzenleme:
ben az iş yapayım laaaaaaaaaaaaaaa kovun nütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn

Nan bu halin çook tatlu yaa...Çok cici çıkmışsın bayıldım göbüşe....
Bu ne bu ne ? bak burda yazdım...
Bende güsel didim cici didim bana neden yorum yok..Aman bugünde makarna yiyin yarın yaparsın sarma...Boşver gitme..

bende sana yazıcaktım laa foto foto dedin bi yorum etmedin adam gibi

Hamiş hallerinde yanaklar dolmuş ya..bebiş gibi çıkmışsın..
Ötekilerde seksü çıkmışsın..

kıs alyamın kıscesı var kocemennn o hamılelık hallerıııı

kocenın gonlunu nasıl aldın laaaaa

Kız sen biliyorsun benim ahşap kocişime azıcık işve cilve (ama bu defa ben bile zorlandım) birde uzun zamandır istediği forma vardı Alex'in onu alınca adam kuzu oldu tabiii ama bilmiyorki bu ay galiba yine abarttım ama bu sefer gerçekten en sevdiğim parfümüm bitmişti...

yok kız bu susuyo susuyo sdonra eve kadar susmuyo kendi kendüne yazıyo

Haaa haa harbi nan bir anda iş birikiyo sadece okuyom sonra iş bitiyo siz gidiyonuz ben kalıyom yazıyom napıyım..
Bende eklicem yarın koca göbeğimin yeni fotolarını . victor secret den teklif geldi gel bizle çalış diye..Podyum olacakmışım...

hade bakalım bekliyozzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…