- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
valla yüzsüz, eşim gayet ciddi söylüyor (umarım)
hayır kocam saf ötesi yanında çalışan kızada o kadar borcu var onu bile ödemiyorken sen niye verdin. pislik yapıcam görcek. açıcam dükkanı bütün malzemeleri yere döküp tepinicem üzerinde zarara girsin. şikayet etsin ben onu önceden şikayet edicem sigortasız eleman çalıştırıyor diye.
ömer asaf duymuşum ama nerdeee:44::44::44:
10 cm iyi deilmi neden sez?
smoker laa bu adam dizidenmi yani anlamadım haaa :44::44:
peki genel anestezimi olmuş? rahim ağzı açılmamış dion 10 cm açılmış yetmezmi yani?
cnmm acılma guzeldee kordon kısa yada dolanmıs olursa bebek yukarı kacıyorr yada korkuyu hıssedıp kacıyr strestenn
benımde ole olmustu acılmam olmustu fakat bebek asagı ını p yukarı kacıyordu ztn bende kordon problemı varms ozmn doktr ya kısa ya dolanms demstı aynı seyı sanrm casperda yasadıı...
eşin başka iş bulamaz mı
sıgortasız bıde maaşta bellı değil:26::26:sigorta cok önemlı
bakıyoruz başka iş ama en az lise mezunu arıyorlar.
dün sana yazmıştım ama sen karşı çıktın.
1600 tl maaşlı sigortalı bir yer buldu ama,
yazın sezonluk arıyorlar. yaz bitince nerde iş bulacak?
meloşum resmen patrondan nefret ettim...
hamişlerin duası kabul olurmuş derler...hep dua ediyorum size...
Rabbim gün yüzü göstersin,maddi durumunuz düzelsin artık...evladınızla geçirmeniz gereken en güzel yılları böyle para sıkıntısıyla geçiriyorsunuz ya...vardır herşeyin bir sonu...
Rabbim yar ve yardımcın olsun...
meloşum resmen patrondan nefret ettim...
hamişlerin duası kabul olurmuş derler...hep dua ediyorum size...
Rabbim gün yüzü göstersin,maddi durumunuz düzelsin artık...evladınızla geçirmeniz gereken en güzel yılları böyle para sıkıntısıyla geçiriyorsunuz ya...vardır herşeyin bir sonu...
Rabbim yar ve yardımcın olsun...
bence oraaa girsin orda çalışırken kış için iş bulur enazından parası iyimiş??
eevet ada halı her dar zamanda yani kötü zamandan sonra bir akar bir açılır herşey kendin bile şaşarsın...
bende dua ediyorum inşallah bu tez zamnda paranızı verir eşinde hayırlı iyi bir iş bulur allah sıkıntılardan kurtarırı inşallah
neye karşı cıktım lennbakıyoruz başka iş ama en az lise mezunu arıyorlar.
dün sana yazmıştım ama sen karşı çıktın.
1600 tl maaşlı sigortalı bir yer buldu ama,
yazın sezonluk arıyorlar. yaz bitince nerde iş bulacak?
neye karşı cıktım lenn
bence gtsın kışa allah kerım
cunku yaş gecınce evlat bıle hayır olmaz ınsana emeklı maaşı ıse 10 evlada bedel derler
cok önemlı
ben karşı çıktım demedim ki.
Elemanları zaten var yazlık aradıkları belli.
Tamam gitsin ama işsiz kalınca ne halt edicez?
Kış allah kerim olmuyor ben derdimi anlatamıyorum.
Burda kimse 39 yaşında bir insanı işe almıyor.
neye karşı cıktım lenn
bence gtsın kışa allah kerım
cunku yaş gecınce evlat bıle hayır olmaz ınsana emeklı maaşı ıse 10 evlada bedel derler
cok önemlı
karşı çıktını yanlış yazdım aslındsa dur kafamı toplayamadım.
Ailesi okutmamış çalıştırıp evleninceye kadar parasına çöreklenmiş dedim.
Sen olabilir ihtiyacı var dedin filan.
Neyse konu uzamasın.
melodicim bekarken ailesine para vermesi kadar normal bişi yok bence...
sen vermiyomuydun annene?sonuçta oda senin paranı yemişki seni borçlu evlendirmiş herşeyini sonradan almışsın evlenince bide böyle düşün cnm?
valla bende veriyodum ama babam derdi ki bu kızın parası boğazımdan geçmesin hanım derdi...
çalıştım anneme verdim ondan harçlık aldım hep herşeyimide o aldı çeyizimin herşeyi beyaz eşyalarıma kadar tamamdı zaten..
çalıştığım hep çeyizime gitti yani annem hep çeyiz aldı ve kalanıda bana hesap açıp bankaya yatırmış ev alırken o para ilaç gibi geldi mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?