Kokoşş Hatunlar Kulübü

slmmkızlar nbrrr

anam geldi onunla koyu sohpete daldık kahvaltı ettik pek güzeldi şimdi karışık fırın tavuk yemeği yaptık yanına pilav salata buyrun gelin yemeğe annemle karşılıklı yicez galiba ...

annem beni görünce çok güldü incecik vicut dio önünde karpuz taşıosun nasıl gülyo beni böyle görmemişti ...

sizlerde ne var ne yok böcük online değil bişimi oldu?:26:

koket burdayımm lennbişi olmadı

yukarda yazmışım yazmışım sonuna ama dıyıp devam etcekken patron geldı kaldı yarım sonra ne yazcamı unuttum

burcu sıkılma zaten yarım saat kalmışş

bende bakarım migros yada tansaşa.
ben et ve tavukla sevmem sade olursa yerim.
yani etle tavukla pişmeyecek.
bu akşam ne yapsam bilemedim. canım karnıyarık istiyor ama offfffff ben bu............ bip
ya benim safkaloz kocemin saflığı yüzünden paramız kaldı.
bugünde vermemiş ve ben çok sinirleniyorum.
bide yüzsüz adam eşim ev sahibi dünde bugünde aradı evsahibi yatırmam lazım demiş.
onlarda bizden aldığı paranın üstüne koyup kira ödüyor.
sizi evden atacak değil ya diyor.
lan zaten ev sahibi satmak istiyor, gelinleri satılmasın diye uğraşıyor biz oturalım istiyor.
kirayı oğlu gelini alıyor çünkü.
adamın yüzünden onları zor durumda bıraktık ben evde tek ocakta yemek pişircem diye çile çekiyorum. rabbim sabır ver.

Ne pişkinmiş hiç utanmıyoda evden mi atacak derken..borcunu ödemiyoooo...Eşin patron diye yumuşak mı istiyo acaba sert çıksa biraz...

adam vermedimi daha yuhhh o miktarı vermediyse bu adam pisliğin teki lannn

kızlar doğum takviminde yazılanlar doğru heeeeee

bazen ayağı bi çıkyo tümsek gibi bazende eli ahh yerim paşamı ben

akıntımda çoğaldı yaaa:26::26::26:

Burcu da bu konuya parnak bastı bende ordan hatırladım yanık koza diye bir diziden...
İşte bebe aşağı inmemiş rahim ağzı açılmış ama...

smoker laa bu adam dizidenmi yani anlamadım haaa :44::44:

peki genel anestezimi olmuş? rahim ağzı açılmamış dion 10 cm açılmış yetmezmi yani?

valla yüzsüz, eşim gayet ciddi söylüyor (umarım)
hayır kocam saf ötesi yanında çalışan kızada o kadar borcu var onu bile ödemiyorken sen niye verdin. pislik yapıcam görcek. açıcam dükkanı bütün malzemeleri yere döküp tepinicem üzerinde zarara girsin. şikayet etsin ben onu önceden şikayet edicem sigortasız eleman çalıştırıyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…