Kokoşş Hatunlar Kulübü

yaaaaaaaaaaaaa nasıl sinir oldum
çene yaparken burda yağmır yağmış
mutfakta ıslanan halıyı daha beter ıslanmış balkonda
bide kavanoz devrilmiş pekmez dökülmüş
nedir bu gün bu aks,likler yaaaaaaaaaaaaa

gidiyom ben pofffffffffffffff

slm kızlar,nasılsınız
hava nasıl soğuk öyle....eve geldim bir gün önceden biber dolmam kalmıştı 2 tane onu dün çıkarmayı unutmuşum,iyiki de unutmuşum :))) gelir gelmez yoğurtla bir güzel yedim...sonra kesmedi ne alakaysa bir dilim ekmeğin üzerine böğürtlen reçeli sürüp yedim,hiçbir şey yapmadım uzattım ayaklarımı aldım pc.yi kucağıma size bakayım dedim... şimdi oğlum anlatamayacağım şekilde karnımı ve kasıklarımı deşiyor...
az geçmişe bakayım,bir yaramazlık yok değil mi???

Nadide parçalardan bir demet bende sunuyum yarın gözünüz gönlünüz açılsınız..

beklıyoruzxzzzz cnmm

alya asgum nazar var sende herldeee

kızlar oglen bırz alısverıs yaptım yuz yıkama jelı gunes koruyucu ve sampuan aldım

yalnz gunes koruyucumu degstrdımmm bıoderma 50 faktorr kapatıcı ozllıgı olan bısı aldımmm hatamı ettım ılk defa denıcmmm adam dene guzl muzl salladı bana urunuuu kapatıcı ozllıgı olmasııı ıyıde yaaa fazla krem kullnmayı sevmıyrm ztn yaglnma cok olursa yaa

slm kızlar,nasılsınız
hava nasıl soğuk öyle....eve geldim bir gün önceden biber dolmam kalmıştı 2 tane onu dün çıkarmayı unutmuşum,iyiki de unutmuşum :))) gelir gelmez yoğurtla bir güzel yedim...sonra kesmedi ne alakaysa bir dilim ekmeğin üzerine böğürtlen reçeli sürüp yedim,hiçbir şey yapmadım uzattım ayaklarımı aldım pc.yi kucağıma size bakayım dedim... şimdi oğlum anlatamayacağım şekilde karnımı ve kasıklarımı deşiyor...

slm kızlar,nasılsınız

canımmmm teşekkür ederim sağ ol valla sanırım dediğin gibi benden garu olur

bu arada kızlar...hani paris yasaktı ya,biz o yasağı deldik nasıl oldu anlamadım bile birdenbire...umarım bir sıkıntı olmaz...gerçi bu saate kadar bir şeycik olmadı ama :)))

Nadide parçalardan bir demet bende sunuyum yarın gözünüz gönlünüz açılsınız..

beklıyoruzxzzzz cnmm

alya asgum nazar var sende herldeee

kızlar oglen bırz alısverıs yaptım yuz yıkama jelı gunes koruyucu ve sampuan aldım

yalnz gunes koruyucumu degstrdımmm bıoderma 50 faktorr kapatıcı ozllıgı olan bısı aldımmm hatamı ettım ılk defa denıcmmm adam dene guzl muzl salladı bana urunuuu kapatıcı ozllıgı olmasııı ıyıde yaaa fazla krem kullnmayı sevmıyrm ztn yaglnma cok olursa yaa

annammm bu neee coşku bunedir yaa... abaoooo

gözünüz dönmüş sizin yaaaaaaa

bende gunes kremı seyı kullanıyorumm ımmm ha ınnovaa
bı once bıoterm mıydı neydı onu kullanmıstım

güneş mantarı nerden alıyorsun canım. omurde yiyor mu?
bende yapayım kuzuma korkudan almıyorum ben, aslında çok severim.

evım şahaneyı ızledımm
emaye kızartma tavası gördum kırmızı cok şık içide bembeyaz
ıkea alındı sanırımm
ama

güneş mantarı nerden alıyorsun canım. omurde yiyor mu?
bende yapayım kuzuma korkudan almıyorum ben, aslında çok severim.

mıgrostan aldım cnm... ömurde yıyor hıc yeemdı suyuna ekmek banayrz ozamn... ya aslında korkulck bişi yok hıc duymadm zehrlenme vs ama bılmem allah korusun...

kocen yıyor ne gusellll benımkı haytaa yemez

ya bnm koca onuda yemzse yapck bişi bulamyrum bezelye yemz mantı yemez...
etsız yemk yemzzzz...
ama eskısı kadrdaa secıcılk yapamıyr anca yeetstrıyrm ztnnn

cok sık yappmam bende en son 6 ay olmustur yapalı ama işte tavuk mantr sote yata et mantar sote seklınde yaprdım tavuk ben sevmıyorum dunde etı cıkaramadım buzluktan sadece mantar domates bıber sogan soteledım oleee mecbur yıcekk canı ısterseee hehehehee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…