ama alıştırman için bu gerekli cnm ne yapıcaksın?
çünkü bu seferde gece bezlemen gerekecek..
kökten kurtulman için mecbur uyandırıcaksın gibi geliyo bana..
hatta geçen hafta konuşuldu bu mevzu işte gece bezlemeyin dediler bizim kız içinde.altına muşamba falan sericen bi süre eziyeti olcak ama napcan
Brck e sonuna kadar katılıyorum ...Bence eziyet meziyet bir çırpıda hallet...ama alıştırman için bu gerekli cnm ne yapıcaksın?
çünkü bu seferde gece bezlemen gerekecek..
kökten kurtulman için mecbur uyandırıcaksın gibi geliyo bana..
hatta geçen hafta konuşuldu bu mevzu işte gece bezlemeyin dediler bizim kız içinde.altına muşamba falan sericen bi süre eziyeti olcak ama napcan
inan hayata gülümsem,ıorum kaç gundur ne oğlumu nede başka şeyi gözüm görüyor..
Brck e sonuna kadar katılıyorum ...Bence eziyet meziyet bir çırpıda hallet...
Tabiii bekara karı boşamak kolay...
işte bizim uyku sorunumuz vardı bebekken gazdan ötürü ama korkuyom o tekrar hortlar gaz değil uyku sorunu olur falan
uyandıramıyom zati nasıl uyanıcak çocuk çok fena uyuyor bezlerken bile kalkmıyor
bunu iice arştırmam lazım
Ağrı kesici vermedi mi doktorun peki...Şöyle apranax felan ...Üff çok zordur o diş ağrısı yaaa...
gunaydınn kızlarr nasılsınzzz..
ben buhafta dınlendım hıcbıryere gıtmedık evdeydıkk...
goncama ev sıldık suprduk temzledık o bana hızmet ettı :):)
alya asgummmm cok özledım nerdesın gtme bırdahaaaa
esma cnmmm gecms olsunnn bu nasıl gecıcek yahuuuu
öpüyorum ısmını saymadıgım hatunlr sızlerıde tek tek gelın bakımmmm
kızlarrrr okuyorumda yaptığım doğru gece için gündüzü tam olarak çözmesi lazımmış 1-2 ay sonra yazıyorrr
kızlarrrr okuyorumda yaptığım doğru gece için gündüzü tam olarak çözmesi lazımmış 1-2 ay sonra yazıyorrr
gunaydın cnm iyiyim şükürr sende iyisindir umarımmkızlar sınıftayım ama bu yeni bir sınıf onların notunu geçirem....böyle böyle bu hafta not işini tamamlamış olurum diyorum...
burdayım ama not girişi yapıyor olacağım....
brckkkkk nassın kuzummmmm,öptüm seni de...
kızlar perşembe günü casperım aradıydı...çookkkk slm.ı vardı,evdeydi...iyiydi işte ömer asafla uğraşıyordu...
günaydın kızlar!
brck,smoker günaydın!
bnm ablamda öyle demişti once gunudz öğrenecek .. gece bağlıcaz .. belli süre sonra gecede öğrenecek dedi..
banada alyanın yaptıkı doğru geldi..
meloş tşk ederim..
hımmmmmmm yazmışsın zaten. acle etmemek lazım o zaman. bana da bilgi oluıyor senin tecrübelerin.
ya aslında herkes kendi çocuğunu bilir benim kızım takıntılı ve titiz eğer yatağa yaparsa bez bağla diye tutturuyor
onun için ona göre davranıyorum
ama gece için bişiler yaparım çünkü zaman geçti bizimde
yazarım gelişmeleri moloşşşşş
esmam ablanda öle dedi heee
evet cnm.. beni ablam yönlendirr genelde emziği bıraktımada o oncu oldu zatn allah yokluğunu göstermesin..
hatta bir sorunda şuu..
şimdi benm eve klozet adptörü alıcm.. kaynanayada.. ama ablam banyosunu yaptırıcak.. kolzetide sorunluydu kırdırdı..
oda lazımlıklıta öğreticek.. banyosu tamamlanana kadar.. bakalım durum ne olcak.. kırk kişi bakınca daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?