Kokoşş Hatunlar Kulübü

ananemiz 2 tane alt eşofman aldı bize haftasonu biri bjk renklerinde:)siyah çok tatlı minicik:)
bide diğer toruna aldı 2 tanede ona:)
hanım efendiye ortak çıktı artık

kayınvalidemdede kardeşinin oğlunun küçüklükleri var 20 tane çorap 15 20 tane zıbın hepsi giyilir kızlar hiç gocunmam yaa eski değiller.zaten çıtçıtlı badiler içine giyiliyo bi kaç tanede ayaklı pijama var.teyzemin kızıda verdi bi dünya şeyy e annemde almış bi dünyaa ben hiç bişi almıcam oh beee:)ben şanslı diilim ama çocuğum şanslı olur inş:)
park yatakda almıcam abimlerinkini kullanırım 1 sene zaten küçük bişi 1 yaşa kadar en fazla...bebek arabası hastane çıkışı falan alınacak işte.anakucağı kanguru falan hepisi var:)

hahaaaahaaaayyyyyyyyyyyy gup gup muş :)))

kızlarrrr zil çaldııııııııııııııııııııııııııııı gelirim yine....acıktık biraz da....halledek o işi :)))

Haaaa buda çokkk iyiymiş...
su 6. hissin biraz da bana calıssA IYI OLUR AMA YAHUUUUUUUUUUUUUUU

BEND EDOGURMUCAM SANIYRDUM HEC AMA GELDI 36. HAFTA SONUNDA HAHAHA ıns sen 40 hafta tutrsın ıcındee
Tabbii aşağıda ki ışıktan uzak durması gerektiği ordaki tıpayı iteklememesi ve suyu erkenden boşaltmaması gerektiğini anlattım...
anam anam :18: 4 gün sonra 36. yım..Hayırlısı artık...

37 basnda dogrmustum ona gorre ...

ama ben hıc durmadımd ıyorumyaa 36 da baza altında kaldım hehehe koca gobusleeee.. sureklı temzlıkle bozmustum kafayı

bırde kıreclenme baslamstı ztn bebek kendı gelmese doktr alcm demstı 38 de falaannn

yUKARDAKI ALINTININ İÇİNE ETMİŞİM BÖCÜĞÜN TABİRİYLE...bİDE şunu yazmıştım araya kaynamasın...
Yavrum yaa bide annecim diyor ha...Belli olmaz bak koket seminer için nasıl stres olmuşdu iptal oldu bence seninkide öyle olabilir...
Hayırlısı ama işten izne ayrılıncaya kadar beklesin bari...

Banad kullandığını verse biri bayıla bayıla kullanırım görümcemin 8 aylık bebeği var kıyafetlerini veririm sana benimkinin çok hızlı büyüyorlür felan dedi...Hala yollamadı ya doğumda getirecek yada ayrılamadı bebişşinin eşyalarından bekliyos aplamlarınki oğlan onlarda giysi dışında bir şeyler yollucaklardı ama onlardada tık yokk..
Yaa ben çok sabırsızım ya onlar beni kandırdı...

evet bızımkınn tarzı ooo babişşşşşşşşşşşşş babişkooo annecımmm anniççkooo öle anne baba demez hiç:):)

herkeısn hosuna gıdıyr onn konusmasıı ztn cok cenesııı dusuk bızım oglanın hıc susmuyorr...

güneş senin eğitimle oğlunun gösterisi mi çakışıyor. Ben kaçırmışım bunu.
Inşallah gitmezsin iptal olur, yol kapanır vs.
Kıyamam omure offff keşke hep beraber gidebilseniz.
Seninki sana düşkün benimki baba diyor hala bana.
Yine anne demeyi bıraktı.
Bana inat gidiyor.
Bide bugünlerde eşimin davranışları yüzünden oğlumun yanında tartışıyoruz.
Dün kahvaltıda yere inmek istedi.
Babasıda bıraktı dolanıyor. Kenarda cam kavanoz vardı unutmuşum orda.
Aldı onu bize getiriyor büyüktü baya babası kalktı elinden alana kadar düştü dibi kırıldı. Babsıda eline vurdu niye elliyorsun diye.
Tabi ben çok sinirlendim eşime söylendim.
çok inat gidiyor onunla. Oğlum bize vurunca babasıda ona vuruyor.
50 defa söyledim çocuğa vurma ilgisini dağıt diye.
Yok neymiş babadan korksunmuş.
çocuk anlamıyor ki daha çok sinir oluyor.
Bu adamlar niye böyle yaaaaaa.

geçmiş olsun canımmmm benım dıscı senı mahvettı benım kanal tedavısı hemen bı gunde oldu ole gecıcı dolgu felan olmadı sonrasında agrı sızı hatırlamıyorum pek yemek yemeye calısırken kotu oluyordum

hoş geldin burcuuuu

hayırdır böcekkkkkk noldu,anam demedin mi yoğunum diye biz de o sebeple laf atıp laf vermedik,işlerini yap ortakla bozuşma diye....alınma yavru gel öpemmmmm

lenn baa ılgı gösterınsene beee
gecmısı okuycaktım bu yoğunlukta okumuycam
Ama beğendim ben yazdığını işini bitir gel diye bekliyos sana kitap tavsiye edeceğidim ben..
gunaydın fustuklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydın hoşgeldin Cuma hiiiç uğramadın ama..

Yerim ben onun o dillerini...aMAN TANRIM BU HORMONLAR BENİ NE HALE GETİRDİ ..aĞzım sulanıyor resmen bebelerden bahsederken..

bende kuzenlere yoladım hepp...

kucuk yer orası sokkta gıysnlr atsnlr dıyeee

k.v hala saklıyorum snaıyorr kımseye verm deyıp duryrdu sankı kendı aldı herseyı tovbe yarabbım

lenn baa ılgı gösterınsene beee
gecmısı okuycaktım bu yoğunlukta okumuycam

bebem salla gecmısı ben burdayım bura gel sennnn ne oldu sana anlatt...
gunaydın fustuklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nerdesınn sen bakımmm

meloş benm oglumda tam bır babacıdırr hattaaa benı norml de ıstemz ama gecelrııı nednse banaaa yapısk yasamk ıstyr .. normalde baba asıgııı
anne demedıı uzun sure meselaa gercı bebısler anne kelımesını en son solerlerr..

emın ol sennkıde sana asıktrr sevgısı ıctedır hehe

buarada evde kotu polıs benım baba ıyı polıs ondn ben babasına ılgısınn fazla oldguunu dusnyrm buaradaaa
takım krızı yasanıyor bızm evdeee cocuga ogrtmsler cımbombom ben fenerı ogretmeıstım ama cıkss ınatla cımbom bom dıyorr bend etehdıt edıyrm hehehe

hoş geldin burcuuuu

hayırdır böcekkkkkk noldu,anam demedin mi yoğunum diye biz de o sebeple laf atıp laf vermedik,işlerini yap ortakla bozuşma diye....alınma yavru gel öpemmmmm

öle olsunnnn

h sonu öğretmen kuzenım geldı eşimin yanı
öğretmen adayı manıtası ıle
tanıştrdı
sonra hazır araba varken karşıya gıdem dedım
gene işler kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…