kızlarrrr okuyorumda yaptığım doğru gece için gündüzü tam olarak çözmesi lazımmış 1-2 ay sonra yazıyorrr
alyacım sende dogru yoldasın bence bırcok yazı okuyorum bu konularla ılgılı once gunduzu halletmen en dogrusu hepsı bır araa olmazz uykusunu bolemezsın cocugun ee altıda ıslak olmaz rısklı ıs once gunduzu halledıp hemn sonra geceyı halledersınn... bende ole yapmayı planlıyorum bızde buarada çiş kaka arada yapıyoruz klozete hatta dun gece ruyamda yıne ısıyordu paşam wcde hahahaherlde aksm oturcm dıye cok agladı kaka yapcam dıyee ızın vermedm onda ruyalarımaa gırdıı:):)
esmaa emziği nasıl bıraktınız yaz okurum ben onada başlicamda çiş le beraber güç olmasın dedim
psikolojikmen rahat olsun
çiş hallolsun ona başlıcam
evet cnm.. beni ablam yönlendirr genelde emziği bıraktımada o oncu oldu zatn allah yokluğunu göstermesin..
hatta bir sorunda şuu..
şimdi benm eve klozet adptörü alıcm.. kaynanayada.. ama ablam banyosunu yaptırıcak.. kolzetide sorunluydu kırdırdı..
oda lazımlıklıta öğreticek.. banyosu tamamlanana kadar.. bakalım durum ne olcak.. kırk kişi bakınca daha zor
cnm ben basladım ama benm oglan gecen yazın sonundadaaa cısını kakasını soledıkten sonra yapıyordu aslında ozmn bıle baslasm alısrdı ole dıyor herks ama ozmnda cok erkendıı soguklara denk gelcktı ugrasmadımm..oyy oyyyy dimek ömürtoş tuvalete yapmak istiyor
ne zaman başlican sen ama erken şu an dimi
cnmm... valla emzikleri yok ettik.. zten tek tip emzik emior başkasını almıordu metin eren..
aventin damla uçlu emziğini alıordu sadece... o emzii kullanan kimseyle 1 ay boyunca görüşmedik
emzik sordukça ilgisini başka yone çektik.. gitti bitti emzik dedik..
zaten herşey tam kavrayaadığından bir ikid irendi huysuzlaştı geeler zor geçti ama alıştı... çok şükürr...
esmaaaaa geçmiş olsun cnm ya,diş ağrısı da beterdir yani...ihmal etme ama daha kötü olmasın...
alyacım,kuzun çişide öğrenir,kakayı da....amaan bunlar tatlı telaşlar...emziğe hiç mi alıştırmasam acaba:44:
brck,bizde iyiyiz cnm...oğlum anasının karnını buz pisti sanıyor galibaoradan oraya kayıp duruyor...
meloşşşşş yerim yavruyu,en tatlı zamanları be...bir de zaman nasıl geçiyor öyle...seni tanıdığımda 5 aylıktı kuzun...
smokkkkk cnm,yalancı ağrıların başladı mı,böyle arada oraya bıçak batıyormuş gibi oluyor mu,ya krampların,bacak ağrıların...ben bacak ağrısından çekiyorum 3 gündür((
nekkkkkk eşinle iyiydiniz en son,şimdi nasıl sana karşı bir sıkıntı yok değil mi,amannnnn herkes iyi olsun goncasıyla...
güneşşşşşşşşşşşş oğluşun gösterisi vardı galiba ne ettin o işi???
aklıma geldikçe soruyom kızlar,çok ordan burdan olduysa kusura bakmayın emi...hamişliğime verinbir de koketle konuşanınız olursa slm ediverin...
esmaaaaa geçmiş olsun cnm ya,diş ağrısı da beterdir yani...ihmal etme ama daha kötü olmasın...
alyacım,kuzun çişide öğrenir,kakayı da....amaan bunlar tatlı telaşlar...emziğe hiç mi alıştırmasam acaba:44:
brck,bizde iyiyiz cnm...oğlum anasının karnını buz pisti sanıyor galibaoradan oraya kayıp duruyor...
meloşşşşş yerim yavruyu,en tatlı zamanları be...bir de zaman nasıl geçiyor öyle...seni tanıdığımda 5 aylıktı kuzun...
smokkkkk cnm,yalancı ağrıların başladı mı,böyle arada oraya bıçak batıyormuş gibi oluyor mu,ya krampların,bacak ağrıların...ben bacak ağrısından çekiyorum 3 gündür((
nekkkkkk eşinle iyiydiniz en son,şimdi nasıl sana karşı bir sıkıntı yok değil mi,amannnnn herkes iyi olsun goncasıyla...
güneşşşşşşşşşşşş oğluşun gösterisi vardı galiba ne ettin o işi???
aklıma geldikçe soruyom kızlar,çok ordan burdan olduysa kusura bakmayın emi...hamişliğime verinbir de koketle konuşanınız olursa slm ediverin...
adacım tatlı zamanları şimdi. 1,5 yaşına giriyor.
Güneş demek omurtoş tuvaleti kendi istiyor. Oyunla yavaş yavaş alışır.
Benimki bezini bağlayınca cırt cırtlarını açıveriyor. Bid öğretmeni biraz bezsiz tutuyormuş. Bezini açınca kaçıp kafasını yastığa koyuveriyor poposunu da havaya dikiyor.
Kızlar yaz için mayo bez alsam mı yoksa poposu çıplak mı sokayım denize?
darısı basımıza esmam yaaa emzıgı kreste bır tek benm yavru kullanıyormus onada vermıyoruz dedı ogretmenbı roda dıkkatını baska yone cekebılıyorlar bırde ogrt. sozunu dınlıyorr
ama evde yok ben hıcbırsekılde beceremedım su hazırndakı egıtım olayım gecsın... bende aglasada vermıcm sımdı o gece olmucam cocumm zorlanmasın dıyee baskı yapmıyormmkocem zorlanır yoksa
cnm o işe cozum bulamadıkkk soledım mudur yapabılcgm bısı yok dedıı akısına bırak belkı egıtım ıptal olur sansına dedı ...
kocem bakcak o gece cocuga sabahda gopsterısınee gotrck ama benm sımdıkı tek korkumm.. buyuk ıhtımal sabaha kdr aglıcakk sabahta mutsz ve pert gosterısındeee hıcbısı yapmıcak belkı katılmıcak bıleeee..
cunku benm oglum gece bazn ayagını ustume atar gelır bana sarılrr uyur babasınaaa gıtmez ınadı tuttguu olurr. böle olursa uzulrm artık ben katlma ıstegımı gectım uzakta olurum yeterkı o ogun mutlu olsun offyaaa
Hemen cevap veriyim adacım, karnım günde bir kaç kez basket topu gibin taş gibi oluyor , düzensiz kısa süreli adet sancısı gibi sancılarım oluyo , resmen vaj. kemiklerim varmış onlar acıyo...Ama ben 40. haftayı tamamlayacağım gupgupla konuştum.
.Anneciğin işden ayrıldıktan sonra babacınla tatile gidecek kitap okuyup sinema ya gidecek sana uzun uzun günlük yazacak 3 hafta dinlenecek..Doğum aniden başlamayacak yavaş yavaş olacak ben ağdamı 40. haftaya göre yaptırmış o gece vücut ve yüz peelingimi felan yapmış pirü pak evi ve kendi doğuma gideceğim..
Oda tamam anlamında gup yaptı...
çok beklerin 40. haftayı
Bilirsiniz benim 6. hissim peekk kuvvetlidir...40 hafta diyorum başka bi şi demiyorum..
Kucağıma almak için sabırsızlanıyorum ama bu dönemi maksimum değerlehndirmek istiyom...
güneşşşş hakkattt yani tek sen olma ama çocuk bari mutlu mesut gösterisini yapabilse o gün,dilerim bir sıkıntı olmaz ve her şey çok güzel olur o gün...öyle diyelim,niyet edelim öyle olsun...
smokkk alem garu guk guk heeee :)))
ne anlayışlı oğlun varmış,ben bebimkiyle daha hiç anlaşma yapmadım...eee biliyordur o da ne zaman gelip gelmeyeceğini artık üzmez herhal anasını
dün oğluşa ilk oyuncaklarını aldık...2 tane klasik model araba,valla benim oynayasım geldi o kaaa güzeller
Yaa belki de iptal olur kız belli olmaz secret yapalım....
Babası o akşam belki çok seveceği bir şey oyuncak gibi alıp oyalayabilir belki...
güneşşşş hakkattt yani tek sen olma ama çocuk bari mutlu mesut gösterisini yapabilse o gün,dilerim bir sıkıntı olmaz ve her şey çok güzel olur o gün...öyle diyelim,niyet edelim öyle olsun...
smokkk alem garu guk guk heeee :)))
ne anlayışlı oğlun varmış,ben bebimkiyle daha hiç anlaşma yapmadım...eee biliyordur o da ne zaman gelip gelmeyeceğini artık üzmez herhal anasını
dün oğluşa ilk oyuncaklarını aldık...2 tane klasik model araba,valla benim oynayasım geldi o kaaa güzeller
Bilirsiniz benim 6. hissim peekk kuvvetlidir...40 hafta diyorum başka bi şi demiyorum..
Kucağıma almak için sabırsızlanıyorum ama bu dönemi maksimum değerlehndirmek istiyom...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?