laa anenm dio anası güzel oğlu ona benzemiş dediidiyo ikincisini yapsa kız olur öykü korsun onun adınıda...
benim bebek sayısı azaldı bakalım 2 sene paşayı büyütcem sonrası allah kerim ...
hemen ayaklandınmı laa sezeryandan sonra eve geldiğinde felan...ağrın sızın olmadımı??:26::26:
güneş Alya nerde görünmüo hala işe girmedimi yoksa çalışmıcakmı whattan bişiler yazdım cvp gelmedi?
haa haaaa annem cın gıbıdır laaaa yememişdir kesınnn ustume gelmemiştir.
ayyy bıkere küçüğüm okulu astımm annemde dıyor naptın bugun hıcc dedımm okuldakyıdk toren moren sıkıyom ben bu bı hıısmla baslarım senın bacagına okul asmakda nedemek gorum senı kızılayda demişti annnaaammm topukladım hemen
anna garuya bak isimde dusunmusssssss
şu an yamuk bir göbüş çünkü totosunu sola dayadı ittiriyo allien gibin..
Albüme geçen hafta eklemişttim bakmadıysan orda baaayaa göbek var...
kızz sen kız bebek beklediğine eminmisin pek güzelsin laaa kukuyu gördünmü kesinmi yaniii bide yanlış çıkmasın ahhahaha erhanı vurursun
maşallah göbüş büyük ama güzel
laaa özledim seni beee gelsene bana gayfe içmeye doğurmadan evin yakın zatii doğurunca gözümü açamam seni görmeye
Hani aaaa hiç bilemedim ki bumuymuş katil olan aa bumuymki bunun babası aa hayal miymiş diyoz ya sonu süpriz ..İnaanmıyoruuum....işte o tarzı çok seviyom ben..Şeytanın avukatı testere mikserde çırpılmış gibi...
Yada fantastik yüzüklerin efendisinin arasına avatar koyulmuş tost olmuş gibin...
Yada felsefesiyle zorlasın matrix, inception kokteyli gibi...
Oda olmadı düşlere ağıt, siyah kuğu , fourtune gibi tribe yatırsın..
Burcucum işte bunlar benim en sevdiklerim bir demet bunu beğenen bunuda beğendi facebook mantığıyla öner sen ben izlerim..
hehe saolsunnnn ıkıncının adı belliydı güneş nira ama
öyküde olabılır annenımı kırcam lennn..
2.yı mutlaka ıstyrm allahm nasıp ederse ama var bır 4-5 senemz snde bekleee en azn 4 sene yanı cagan 4 yasında gelncee 2.yı dogurr o ayardahehe
alyayla aksam mesajlastık ııdı cnm fırst bulamıyor... bugn hıc gıremedı. bazn net ayarını kapatyr gormemmstr mesajını daha bende yazrm bırzdn bakalım...
kız hep dıyorumyaaa
sezeryan oldum. cıktım sohbet obıcm mısfrlerle hastane odasında cocumuu emzrdımm.. sonra bacaklarım cozuldu hemsıre hadı bakalım dedi wcye goturcem senı.. gıttık gaz ve çiş olayını hallettım hemen hemsıre super dedı bu sezeryanın basarılı guzl gectıgıne ısarettır dedı.. neyse sonrasında ben uzandım . ama yınede gece falan ccouguma kendım kalktım baktım annem hep kızdı sen nıye kalkıyorsun dıye ama ben ole duramadımm yermde eve gectık evdede hep kendım baktm cocumaa hatta 1 hafta sonnda gobegı dusnce hep kendım suya soktummmm muslugun altında bolbol yıkadım onu yanı ole olumsz seyler yok ha norml dogursam guzl olurdu o ayrı ama sezryanda sıkntı yok ..hafıf agrılr oluyor buaradaa ama okdr olur o normladee olan agrı sızlr gıbı...
buarada bende senın 2. cocugn kız olrsa adını buldum çagla -çagan hahaha uydu dımı
hahahaha yaaa senmısn anneyı kandrmk gordn dımı gununu bend eılk okulu astgm gun herks gızledı anasndn ben anne bız okulu asıyoruz dedımaferın haberm olsn 2.yı tekrarlama sakın dedı
hehe saolsunnnn ıkıncının adı belliydı güneş nira ama
öyküde olabılır annenımı kırcam lennn..
2.yı mutlaka ıstyrm allahm nasıp ederse ama var bır 4-5 senemz snde bekleee en azn 4 sene yanı cagan 4 yasında gelncee 2.yı dogurr o ayardahehe
alyayla aksam mesajlastık ııdı cnm fırst bulamıyor... bugn hıc gıremedı. bazn net ayarını kapatyr gormemmstr mesajını daha bende yazrm bırzdn bakalım...
kız hep dıyorumyaaa
sezeryan oldum. cıktım sohbet obıcm mısfrlerle hastane odasında cocumuu emzrdımm.. sonra bacaklarım cozuldu hemsıre hadı bakalım dedi wcye goturcem senı.. gıttık gaz ve çiş olayını hallettım hemen hemsıre super dedı bu sezeryanın basarılı guzl gectıgıne ısarettır dedı.. neyse sonrasında ben uzandım . ama yınede gece falan ccouguma kendım kalktım baktım annem hep kızdı sen nıye kalkıyorsun dıye ama ben ole duramadımm yermde eve gectık evdede hep kendım baktm cocumaa hatta 1 hafta sonnda gobegı dusnce hep kendım suya soktummmm muslugun altında bolbol yıkadım onu yanı ole olumsz seyler yok ha norml dogursam guzl olurdu o ayrı ama sezryanda sıkntı yok ..hafıf agrılr oluyor buaradaa ama okdr olur o normladee olan agrı sızlr gıbı...
buarada bende senın 2. cocugn kız olrsa adını buldum çagla -çagan hahaha uydu dımı
hahahaha yaaa senmısn anneyı kandrmk gordn dımı gununu bend eılk okulu astgm gun herks gızledı anasndn ben anne bız okulu asıyoruz dedımaferın haberm olsn 2.yı tekrarlama sakın dedı
Kızım vallaha gördüm tam kukucan hiç bey babam gelmiş toplanayım yok...Saol canım beeenimm..
ayy dur kız heveslendim bende şimci harbi bir kaavveeni içmeye kaçayım geleyim de göbüş direksiyona deyiyo eşim evde olduğunda söylerim o bırakır ayarlarık..
hımmmm ozman
Prestij
evdeki düşman (orphan)
kırmızı başlıklı kız yenı cevrılmıs halı sımdı dıgıturkde seyretmıstım
yağmur adam
rose marynın bebeği
şeytan çarpması
zindan adası
o men(06.06.2006)
boş oda
50 ilk opücük
aşk tesadüfleri sever
incir reçeli
ayyy daha aklıma geldikçe yazarımmm beynım durdu
piştt paşa napıyo laa nasılsın hamişlik iyi gidiyormu mide bulantıların geçti dimi? buarda yerleştinmi
Koket hoş geldin....Çatı muayanesinden sonra MUTLAKA BENİDE BİLGİLENDİR....nASIL OLUYO merak ediyom..
Facede başka doğuran var mı kız merak ediyom...
kızz niye 4-5 sene yaaa çok değilmi bari 3 teken birini yapp çok arası olmasın abi olck zaten...
güneş sen nasıl korunyon ilaç benim bünyem kaldrmaz sipral sendemi taktırdın şimdi doktor sarar ne ile koruncan die?bu Alya karusuda tam lazım ortada yok hanfendii bide fırsat bulup whatsptan msjda atmıoo...
çağla güzel isim ararız buluruz ben espirisine ırmak diodum çağan ırmak yönetmen varya ben severim o suratsızı
zaten sen doğumu anlatmıştın pek duyguluydu görmüştün tam uyuşmamıştın dimi biara uyudum kafam bgitti felan demiştin belki bende de öyle olur bünyem zayıf kesin uyurum bebek benden önce gider odaya...
çekeceğim zor bişe varmı sezeryanda duş felan nezman aldın
cnm nasıl oluyo duyumlarıma göre söliyimmm parnaklan bi güzel muayene ediliyo içerisi
parmağını geçirmedi bile brck ölçmeye yarayan bir makine ile baktı değişik ilk gördüm çokta acıdı elile yapmadı malesef elile belki anlamayabilirdi herhalde bu smir testi yapılan makineye benziyor diğeri gibi uzun değil çubuğu bende gerilmiştim elini geçircek die
laa şeytan çarpmasını ben izleyemedim donuma atcektim azcık izledim kapadım korkudan hemde gündüzzz
smoker bunu geriden okudum şule aydın die biri vardı oda doğurdu 7-8 kişi doğurdu buarada neslihan vardı yaa oda doğurdu enveri bilyon zati...
pınar küçükyıldz felan doğurdu...aklıma gelenler bunlar daha var ama pelin ve ebru öndeler ama doğurmadılar henüz ben de haftaya çakma haziran annesi olarak mayısta doğurcam...
yaa 31 mayıs dedi ama 31 değilde 30 desemmi yada istanbulun fethi 29 desemmi anlamlı olur ama öne alırsa tırsarım kısmeti böyle diyip bişi demiiim demi?
Herkes işlemden bahsediyo ama verdiği histen kimse bahsetmiyo..Ben onu merak ediyom...
Bide koket isanki senin çatın dar gibi geliyo bacı ya inşallah normal yaparsın inşallah da ne biliyim...Çok incesin yaa..
paşa iyi sanırım cnm
hamişlikte iyi gidiyo şükür ama bulantılarım gene hortladı sanırım:)
owwww yooowww:18:
Benim çenem düştü bugün vır vırr sabahtan beri konuşuyom..
Immh onu ada ve koket dedi sanırım bende okudum o kitabı ama..Benim ki aşk kitabı değil ki biyografi gibin ...
Ooo iyi o zaman ben 6 ayda bir smear yaptırırım altdan çok muayene oldum...acımak o zaman...
cnm o uyuma faslı ndaa senı bılerke bayltyrlrmss kapats anndaaa cok kısa surelıgınee bunye ıle ılgılı dııll...
ben poşetle korunuyorum cnmm ılac kullanmıyorum tedavı amacıyal 2 sene kullanmstmm cok zayıfladım bırdahada kullanmak ıstemedım... o dedgınıde taktıraamdm ..
poşet en ıyısııı sorun yok:):)
hah onu yazacktım dusada 3gun sonramı ne ızın vermstı doktr ılk kontrolumden sonraa ama assla yalnız basına gırme dedııı kocem yıkadı benı hep ama kards kardss cok korktu basm doner duserm vs dıyeee.. doktr kesnlıkle yalnz gırme demstı herlde bas donmesı vs olur dıyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?