Kokoşş Hatunlar Kulübü

bende veremem yaa bin türlü bahane beğenmediklerimi veririrm anca al oku falan diye...Bir arkadaş Levhi mahfuz diye bir kitap varya pahalı para vermiyim diye onu bir yıl istedi oyaladım oda inat etti bir sene getir tamam unttum oydu buydu anca unnutturdum..
Karpuz tarlası smoke daha dooru olluuur...

onu duydum ama okuncak bı kıtap gıb görmedımm sen nasıl okudun lenn

nan ben merakımdan okudum zaten sanatsal bı yonu yokkı fıkı mıkı meslesı merakından okudum la annemde dıyor sen ne okuyon bole hararetlı hararetlı bende yatmadan once kısmını parmağımla kapatıp yüz fırca darbesını okuyom anne ddim bi ressamın anıları yazıyor dedım

yok be sarmadı ben ole basta yavas gıden bı fılmı seyredemem böööööööö gelir
ama sınema sor bana yanı bu konuda zevklı oldugumu dusunurum
Bizdede eşim film hastasıdır sinema günleri geceleri düzenleniriz..ama önereceğin film varsa söylesene not alıyım tatilde izlerim...
annnnaaa melisaa pi vardı bı ara onu okumustum 2 gunde yatmadan once yüz fırca darbesi

Bak mesala oda yazmış yattım kalktım diye manyak para kazandı garu şırpıntılığından..

kızz smok eskılerden foto eklesene sende yahuu hep tontıss gorduk senıı hep böle kalıcaksın yoksa AKLIMIZZZDAAA

ŞU *iktir et i bend eokucamm alıp guyaa fırsat bulamadım bır turlu merak edıyrm nasılll haha neyı mittrmiş:)

ahah bende vermem asla
ama alırım ısterse
ama kıtaplıktan vermem
cok verdım kıme ne verdım unuttum getırende olmadı
hele bı polıs arkadasım vardı kaç tane gttı onda

karpuz tarlasıı

garuyuda kandrmış yaa
annelerde keklenıo hemen
ŞU *iktir et i bend eokucamm alıp guyaa fırsat bulamadım bır turlu merak edıyrm nasılll haha neyı mittrmiş:)

kız parana yazık olur
bıldığın şeyler yaa hayatı sktır et gtsın yaa

sezryanlılar ıcın ozl var ben almadımm ama alan arkdslrım olmustuuu korseymss bı baak bakalım ama bence sennde ıhtycn kalmaz dıye dusnuyrm ztn zayıf bır yapıya sahıpsınnn gobek mobek kalmz sndee

sen takmadın ee göbek nasıl gitti peki fıss die sönyosa bende takmam bakalım duruma göre...

ömürtoşa doğum günü yapcanmı? anneme öümürtoşunu gösterdim maşallah negüzel çocuk böle dedi pek sevimli maşallah bol bol bakyom oğluna hee...

dün seni arıcaktım dedim neyse kk dan yazarım akşamdı zaten çıktığımda randevudan...sen ayrıl dinlen artık 37de ayrılyosun ozman dimi..çünkü öyle demiştin? benim bir hafta önce alıncak şimdi aldığım izin 5 hafta önceydi 1 haftası doğum sonrasına aktarışıp tekrar değişcek şimdi rapor belli olmuyo ona göre bi bakmışsın 2 hafta sonra sende doğurmuşun

böcüğümmm

evet sağlıklı olsun herşeyden önemli o çok büyütmicem gözümde kimselede konuşmıcam artık bu konuyu kafamda çok büyyüor sonra...

uçurtma avcısı güzel onu bitir bir kitap daha önercem uçurtma avcısı sadaktsizliği anlatyor ben ağlayarak okudum o kitabı baya etkisinde kalmıştım kitap filminden daha güzel ....sonu daha bi güzel kitabınnn 3 günde wc de bile okmuştum bitsin die..

Son düzenleme:
ya ne bılım bocuk cok bahsettıler ya merak etmıstım ztn fırst olmadıkııı alıpda okumaya okuma dıyorsan okumayımm

koket send ezayf bır yapıya sahıpsınnn bakrsn 1 ay beklrsnnn sonra tedbıren takarsın yıne ama sende verrsın bende fıs dıye sonersın hehe fazla rahta alısma ama ...

bak bak olumaaa gozlerıı dondu amaaa dun kreste adamın bırı velılerdn gozlerı alcıvertmı dıye sordu. cevap veremedım cocun gozu cart mavıden bır donduu yesılmı grımı lacıvertmıı bılemıyorum adama cvp evrmeedım degısk dedım arada degsyr haha ama bunun dayılrıda bole kıyafete gore gozler degısyr abrtmıyorum gercktn ole heheh:))

onerırım ama istedıgın turu sole bakalım

İş yerinde sadece vesikalıklar var akşam evden yüklerim şöyle adam gibi bişi...

heheheh artıstık pozlrdn mikinili falan olsunnn öle isti cnaum:):)

bende mesnevıyee daldım son 1 senede anam agladıı kafam allak bullak tekrarr antın kuntın ıslere donmeye karar verdım...

sımdı su tarıhı garulrı bıtrrsmmm szden onerı alırm ama su mucıze bılmem nesını sormustum bocuke merk ettım nasıl bişi hahaha

laa anenm dio anası güzel oğlu ona benzemiş dedii diyo ikincisini yapsa kız olur öykü korsun onun adınıda...

benim bebek sayısı azaldı bakalım 2 sene paşayı büyütcem sonrası allah kerim ...

hemen ayaklandınmı laa sezeryandan sonra eve geldiğinde felan...ağrın sızın olmadımı??:26::26:

güneş Alya nerde görünmüo hala işe girmedimi yoksa çalışmıcakmı whattan bişiler yazdım cvp gelmedi?

haa haaaa annem cın gıbıdır laaaa yememişdir kesınnn ustume gelmemiştir.
ayyy bıkere küçüğüm okulu astımm annemde dıyor naptın bugun hıcc dedımm okuldakyıdk toren moren sıkıyom ben bu bı hıısmla baslarım senın bacagına okul asmakda nedemek gorum senı kızılayda demişti annnaaammm topukladım hemen

kızz smok eskılerden foto eklesene sende yahuu hep tontıss gorduk senıı hep böle kalıcaksın yoksa AKLIMIZZZDAAA

onerırım ama istedıgın turu sole bakalım

Hani aaaa hiç bilemedim ki bumuymuş katil olan aa bumuymki bunun babası aa hayal miymiş diyoz ya sonu süpriz ..İnaanmıyoruuum.... işte o tarzı çok seviyom ben..Şeytanın avukatı testere mikserde çırpılmış gibi...
Yada fantastik yüzüklerin efendisinin arasına avatar koyulmuş tost olmuş gibin...
Yada felsefesiyle zorlasın matrix, inception kokteyli gibi...
Oda olmadı düşlere ağıt, siyah kuğu , fourtune gibi tribe yatırsın..
Burcucum işte bunlar benim en sevdiklerim bir demet bunu beğenen bunuda beğendi facebook mantığıyla öner sen ben izlerim..

anna garuya bak isimde dusunmusssssss

böcük görümcemin kitapları kıymetlidir.
kimseye vermez, elletmez.
bana bile izin vermedi okumam için.
senin istediğin kitabı ben alırım dedi.
kitaplarını okusun diye verdiği arkadaşları parçalayıp getirmiş.
kitapları gıcır gıcır durur odasında.
geçen senede aldı bana ama bu sene birkaç tane aldırırım.

osman aysuyu bilmiyon mu önünde google amca var sor ona.

SMOKER cinayet sancısı ve güvrcin kayalıklarını tavsiye ederim.
bu adamı kime tavsiye etsem müptelası oldu.

karpuzz smokeee:122::122::122::122:

göbüş nasıl oldu ben son halini görseydim iyeyyidiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…