aceleyle yazıommm hee
stephın kıng tüm kıtaplarını sevıyomm çoğunu okudummm hepsını tavsıye ederım
aynı şekılde
grange nın de tüm kıtapları
jeffery deaver kemik koleksıyoncusu
craig russell ölümsüz
craig russell kanlı masallar
bunun dışında jonh verdon aklından bır sayı tut
john verdon gözlerını sımsıkı kapatta cok satanlardan okudum ama bı stephın kıng ve grange kadar yazamıo
yoooo görmedımmmmmmmmmmm
Şakasına soruyon diiiimiii???
böcük la evemi talipsin sorup duruyon
koptum
esma la kocana söle müşteri çıktı
sevıdnım cnnmmmmmmmmmmmm
böcüğüm indi bebem indiiiii
brckk... canoo kestirir... bence çok sefinir peepeee pepee der
len ben kaçırıyom dımekk ala allaHakketen ha esma da her soruşunda indi diyo ama böcük sormaya devam ediyo...Alıcı sanırım...
nan maden kıng okuyosun mahşerin orjinalini okumuş olman lazım.
hala bana bulamadın. eski kitapçı yok mu sizin orda?
tembel garu.
pazar günü dışarda gezerken seyyarda osman aysunun kitaplarını gördüm.
ağzımın suları aktı resmen.
tüm kitaplarını almak istiyorum. yazım görümceme aldırırım biraz.
kız deli gibi kitap alıyor hemde hepsi gıcır.
koptum yaHakketen ha esma da her soruşunda indi diyo ama böcük sormaya devam ediyo...Alıcı sanırım...
len görmedımkı ındı dedığını neyımmm
hamış olmuycanız ındırcem sümsükü sıze
pazar günü dışarda gezerken seyyarda osman aysunun kitaplarını gördüm.
ağzımın suları aktı resmen.
tüm kitaplarını almak istiyorum. yazım görümceme aldırırım biraz.
kız deli gibi kitap alıyor hemde hepsi gıcır.
sevemedim sevemedim....Çok seviştiriyo çok kasıyo bide ne biliyim ...
seviştıryoo muu
bende sktır et i aldımm cok kullanıo bu laf okumadım hıc otobuste hele hıc olmaz
ben bu yıl allah nasip ederse yaptırabılırsem.. pepeli yaptırmak istiyorum...
pastahenmize soracam yinede.. bakalım ne dicekler
de gidinin smoke' ııı dee..çivi topuklarımı giyip şıkır şıkır giyinip öğle yemeğine sahile giden sigarasını kahve eşliğinde tüttüren smoke...Haftada 3 gün stepe giden smoke...Şimdi şiş ayakların kocaman terliklrin içinde böyle öğle araları nette kendi kendine yazışırsın...
Anam oda oturmuş onu siktir et bunu siktir et diye kitap yazmış birde bundan para kazanmış ya gıcık oldum.Keşke ben yazsaymışım s,,ktr et herşeyi konu bu bitti..
de gidinin smoke' ııı dee..çivi topuklarımı giyip şıkır şıkır giyinip öğle yemeğine sahile giden sigarasını kahve eşliğinde tüttüren smoke...Haftada 3 gün stepe giden smoke...Şimdi şiş ayakların kocaman terliklrin içinde böyle öğle araları nette kendi kendine yazışırsın...
haa hhhaaniye la aç ve fakirler diye mi?
Şimci böcük gelir o sıralar şu şu bubu diye ,ben reklam arası üvertür gibin cevap verdim..Filmini de izledim kitabınıda okudum hiç gerilmedim aslına bakarsan ejderha dövmeli kıza ..onuda geç sen grange in siyah kanını al olmadı gerilim o baya..
seviştıryoo muu
bende sktır et i aldımm cok kullanıo bu laf okumadım hıc otobuste hele hıc olmaz
annnnaaa melisaa pi vardı bı ara onu okumustum 2 gundeyatmadan once yüz fırca darbesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?