kumru güneşin adı mı lakap gibi bir şey mi?
yok lan tüm gelinler melek olmuyor
cadısını çok gördüm..
ama hamişin cadısını görmedim.. hamileyken insana gerçekten birrr nurr düşüyor sankiii
inşş gunun bırınde öle olurum bacummm hahahaha
maşallah brck gozel avratsın len dekolten yeterr burda comert olmamıssın ama olsun
ben kıloyla altın alıyorum bebeeemmm
ben sadece gelınlıklı hallerını dımek ıstedımmm
sevıom yaa
keşke her yıl evlensek değişık gelınlıkler gysek ama aynı koceyle
bızı tanımazsın o zaman
kız bende gelinlikli hallerini didim..
kuafördeyizz ben saçımı fonletiom bir gelininde gelin başı yapılıor..
allahım bir kapris bir kapris... yemınlee gelinlik bir isana hiçmi yakışmaz aynn öyle oldu
kız elime oje srüor kızı bir azarladı gelin benm bnmle igllenin bilmm ne
içininn çirkinliği gelinliği kararttı.. uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
çok tatlu olmuşsun
tümhamışler melek tüm gelınler melek oluyoo bana göreharıkasnn
cokta kılo almamışsın
KUMRUM HOŞGELMİŞŞŞŞŞ
ÖMÜRTOŞA GEÇMİŞ OLSUNNNN
KIZ KOCAN DATLU GETİRMİŞ GARU HALA TRİPLERDE
BRCK YÜZÜN TOMBİŞ OLMUŞ AMA BENCE ÇOK CİCİ OLMUSSUN MAŞALHAAAAAAAA
5.ayım biticek cnm daha 3 kilo aldık bakalım
çirkefmış kız o
ama ne bılem ben dıştan bakan ınsan olarak dıdım o zaman
lafımı gerı mı alam yoksa
bende gecen kuafördeyım sıra beklıom kız dedı 10 dk işimvar
acelemde var
mısafır gelıo ctesı günü
neyse tam 30 dk bırını kaşını aldı kuzenıymışkzıın
sabredıomm
yok şu olmadı kaşımın yok burası
sinirlerım zıpladı
cok beklıycem mı dedımmm
maşallah brck gozel avratsın len dekolten yeterr burda comert olmamıssın ama olsun
ayyy yok ayıp haha:)Bu arada brckk ben dekolte pozlarını görmedim tekrar koy naaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn
kız böyle sorunlu müsterilere uyuz oluyorum...
aşağlarcasına yapanlara hele..
gebertesim gelior......
insanca söle demi.. kolenmi o insanlar senin orda çalışıon diyeee
ayy ben tşk ede ede bı hal olurum
bıde mağazalarda çalışanların halınden anlarım
katlar gerı koyarım
çalıştım ya bılıom hallerını
kendılerıne baksın onlarpısluklerr
adı annem adııııı kumru çetinn.........5
SENİN AD SOYAD ALAYIMMMM
ben sadece gelınlıklı hallerını dımek ıstedımmm
sevıom yaa
keşke her yıl evlensek değişık gelınlıkler gysek ama aynı koceyle
bızı tanımazsın o zaman
yaa brckk ben kucamda cocuk elımde cantaalrlaa otubuse bınıyorumda yıne yer veren olmuyorr onun bunu kucagına dusyorum tovbe yarabbmmm ne kavgalr cıkyr cocuklu kadına yer vermıyrsnzz dıyeeee yınede o kavgann ıcnde ses etmıyorlarr ahh ahh...yıne yer veren yaslı amcalr teyzeler yada hamısler oluyor cok uzluyorum... hatrlıyorm bende hamıskenn bakıyordum yaslılara cocukluya yer veren yok ben verıyordummm zamana gercekten kotudün metroya bindim gencecik çocuklar yer vermedi ben ayakta gittim..
nereye gidiyo bu toplum anlamıyorum yaa..
amcanın biri kızıodu 2 saattir gözünün içine bakıyorum sana yer versin die ama anlamamazlıktan geliyo dio:)
Hımm türkiyede bu ad ve soyada sahip 25/30 yaş arası yaşayan 5 kadın var doğum yeri Ankara mı güneşin..
Benim adım düriye karpuz...Burcuda yokki cavep versin onun adı Düriye diye..ben diyim bari...
yaa brckk ben kucamda cocuk elımde cantaalrlaa otubuse bınıyorumda yıne yer veren olmuyorr onun bunu kucagına dusyorum tovbe yarabbmmm ne kavgalr cıkyr cocuklu kadına yer vermıyrsnzz dıyeeee yınede o kavgann ıcnde ses etmıyorlarr ahh ahh...yıne yer veren yaslı amcalr teyzeler yada hamısler oluyor cok uzluyorum... hatrlıyorm bende hamıskenn bakıyordum yaslılara cocukluya yer veren yok ben verıyordummm zamana gercekten kotu
he ya alyamm onun adı düriye benım düriyem odaaaa sende aşgumsunnnalyam
dün metroya bindim gencecik çocuklar yer vermedi ben ayakta gittim..
nereye gidiyo bu toplum anlamıyorum yaa..
amcanın biri kızıodu 2 saattir gözünün içine bakıyorum sana yer versin die ama anlamamazlıktan geliyo dio:)
bende bendehehh kız valla ben eşime diorumki
ben eve temizlikçi alırsam ben durmam başında ben emir veremem kimsye ..
bişe yap diyemem üzülürüm.. ben yokken yapsın gitsin
çok duygusalm ben bu konularda....
Hımm türkiyede bu ad ve soyada sahip 25/30 yaş arası yaşayan 5 kadın var doğum yeri Ankara mı güneşin..
Benim adım düriye karpuz...Burcuda yokki cavep versin onun adı Düriye diye..ben diyim bari...
ya tanrm tanımasına hayal mayal ama buralaraa ugrayack vaktım olmaz maulm para cok ben alısverısssslerde falan oliciiimm:):)
yaa brckk ben kucamda cocuk elımde cantaalrlaa otubuse bınıyorumda yıne yer veren olmuyorr onun bunu kucagına dusyorum tovbe yarabbmmm ne kavgalr cıkyr cocuklu kadına yer vermıyrsnzz dıyeeee yınede o kavgann ıcnde ses etmıyorlarr ahh ahh...yıne yer veren yaslı amcalr teyzeler yada hamısler oluyor cok uzluyorum... hatrlıyorm bende hamıskenn bakıyordum yaslılara cocukluya yer veren yok ben verıyordummm zamana gercekten kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?