ne ettinizzz
ada muayeneni oldunmu çatıyı?
Alya garusu gelmiş ve gitmiş
Aaaa nek sendemesen ben hiç öyle düşünmemiştim haaçok stresli koket sezaryanan girecem diye sezaryanın uyuşukluğu olur diye demiştiiir...
kızlar deniz seki tekrar ceza evine giryomuşmahkeme karar vermiş 6 sene ceza almış:26:
evde olunca paparaziler hergün izleniyo
naber hacı
ADA olmuş muayenesini canım uygun doğuma demiş doktor..
Alya da arada uğruyo sonra temizliğe dönüyor...
Ben üzüldüm Deniz sekiye hatta biraz duygulandım kocam saçmalıyosun artık deyince toparlandımm...Yazııık ama nan...
benide savunurmuş
bana sezeyan deme laa bu kelimeden nefret eder oldum dr. bile itici gelio artık
ebru yarın sezeryan oluyor smoke....pelinle eminede pazartesi sezeryan olucak....sonra zümrütte sezeryan 15 inde galiba..çoğu işinin belli oldu şuan nerdeyse 15 kişiyiz sezeryan olucak normal doğuran çok az 4-5 kişi felan şimdiye kadar
bakalım sana ne diyecek senin kız tombik olursa sezeryan diyebilir ama çatın geniştir normal doğur laa
Oturuyomuşum akşama kadar sohbet muabbet bol bol foto çeker albüme atarım..memişler fora felan emzirirken ...
eski davasıyla mı ilgili?
hoşgeldin bu arada.
hoşgeldin bu arada.
ayy ben tşk ede ede bı hal olurum
bıde mağazalarda çalışanların halınden anlarım
katlar gerı koyarım
çalıştım ya bılıom hallerını
kendılerıne baksın onlarpısluklerr
hoşgeldin bu arada.
ayy ben tşk ede ede bı hal olurum
bıde mağazalarda çalışanların halınden anlarım
katlar gerı koyarım
çalıştım ya bılıom hallerını
kendılerıne baksın onlarpısluklerr
Hoş gelmişsin...dönmene gerek yok çünkü koket geldi özet geçiyo şinci...slm kıslarrrrrr
alyam gemiş kaçırmısım gecmıse donemıcem napıyonuz bakem
hoşgeldin bu arada.
ayy ebn nasıl emzircem okdar insan içinde
Hoş gelmişsin...dönmene gerek yok çünkü koket geldi özet geçiyo şinci...
sANIYORUM iki kez güneş
Bir kez Alya
Bir kez de ben yad ettik seni...
evet kokain satıcılığı davasından...sanki ben girecekmişim gibi tırsıyom..Zurnacının karısı nasıl beddua ettiyse kadın yamuldu..
Bende çatıma çook güveniyorum..Büyük hissediyorum..yan çıkaracam inşallah tosbik kızımı..Ay benimde içimden sez. dese diye geçiyor ben pek sürpiz sevmiyom öyle planlı programlı oluyo ya onu seviyom..
Adiler yaa..doğumlara günler kala beni çıkardılar hiç bişeyden haberim olmuyo pelin nin çatı mı darmış diğerleri sez. normal biliyodum onları da ..Pelin niye gün aldı ki..
sezeryan belki iyidir ilk gün bişi hissetmicem sonrası var elim kesilse kaç gün acır biyere değmesin die 5m uzağından giderim herşeyin ben tırsağım laa heyecandan doğuramıcam die korkyom :26::26:
seni nie çıkardılar ben hiç anlamadım 100 kişiyi gemişti drup 86 ya inmiş çıkarıolarmı herkesi anlaamadım valla....hatta biri sormuş grup gitgide azlyor noluyor die...
ebrunun bebek kanala girmemiş dönmezse sezeryanla yarın alıcakmış akşama kadar...pelin panik atak varmış emine zaten sezeryandı galiba belliydi...
bana çok geç verdi tarihi yaa bir hafta önce sezeryan yapması garip deilmi pazartesi randevuya nie çağırdı hiç anlamadım zaten belli çatı dar daha neye bakcak ..millet anestezi muayenesine gitmeye başladı bu hafta kontrol ediyolar test yapıolar bizimki öyle bişi demedi ben spinal olucaksam belim müsaitmi bakması lazım değilmi?:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?