Kokoşş Hatunlar Kulübü

hamileyken bana kimse yer vermezdi. birde otobüs ağzına kadar dolar ben ayakta sıkışmamak için zor dururdum. kimseden de yer istemez ön kapının yanında dururdum. inen kadar midem bulanırdı her sabah soda alır işe öyle giderdim.
şimdi otobüse tek binmeye korkuyorum oğlumla.
otobüsleri hiç sevmiyorum mecbur olmadıkça binmem ve yürürüm.

ben dayanamıyorum hemen yer veririm bende yaşlı insanlara ama kulaklarına kulaklık alıyolar uyuyo numarası yapıyolar bide...ama inecekleri yeri hiç kaçırmıyolar
allah içlerine vicdan versin

hee neden kacrsnlr len tek goz kısık bakıyor onlrr

ben neyim beeeeeee

senı sölememeeee bile gerek yokkkkkkkk boyuna posuan gurban olduuummmm

bocuk la tanımazsın tabee cok havalı olcemmmm gozllescm falannn tarzım falan degsrr zuhahahaah

kız beni tanımıcanmı güneşş

napam laaaaaaaaa evde iş gibi olmuyo bak burdayım mutfagı balkonu süpürdüm geldimmm

Ayyy yok ayıp haha:)
amannn sanki görenler garu ben erkeğim sen bilirsin hıhhhh
hımm türkiyede bu ad ve soyada sahip 25/30 yaş arası yaşayan 5 kadın var doğum yeri ankara mı güneşin..
Benim adım düriye karpuz...burcuda yokki cavep versin onun adı düriye diye.. Ben diyim bari...
garu araştırma yapmış

Ben neyim beeeeeee
sennn esma kuşşşşşşşş
alya çoktan balkondan bi şeyler silkelemiye gitti ki...kız temizlik yapıyo sonuçta Molalarda burda..

ahahhaha heeeee molalrda burdayım iş yaparken molayıda sevmem
burda yazana kadar bi oda daha süpürmüştümmm anam tutmayın beni yaaaaaaaaa

sağ olun kızlar...sizlerin bu yüreklendirmesiyle zati normal doğum kafamda yer ettiydi...
oğluş ta bir sıkıntı yaratmazsa şükür olur inşallah...
o sancılar da alıştırmak için demek ki...neyse alışacağız bakalım...

zil çalar,Ada kız çıkar byeeeeee

kızlar deniz seki tekrar ceza evine giryomuş mahkeme karar vermiş 6 sene ceza almış:26:

evde olunca paparaziler hergün izleniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…