he ya alyamm onun adı düriye benım düriyem odaaaa sende aşgumsunnnalyam
ben dayanamıyorum hemen yer veririm bende yaşlı insanlara ama kulaklarına kulaklık alıyolar uyuyo numarası yapıyolar bide...ama inecekleri yeri hiç kaçırmıyolar
allah içlerine vicdan versin
ben neyim beeeeeee
hee neden kacrsnlr len tek goz kısık bakıyor onlrr
senı sölememeeee bile gerek yokkkkkkkk boyuna posuan gurban olduuummmm
bocuk la tanımazsın tabee cok havalı olcemmmm gozllescm falannn tarzım falan degsrr zuhahahaah
hee neden kacrsnlr len tek goz kısık bakıyor onlrr
bocuk la tanımazsın tabee cok havalı olcemmmm gozllescm falannn tarzım falan degsrr zuhahahaah
napam laaaaaaaaa evde iş gibi olmuyo bak burdayım mutfagı balkonu süpürdüm geldimmmasgumm hosbulduk ama ozluyorum ben senı burcuda yok bugn yıne te alam bırnz gelsenz dıgerınz olmuyoırsnnzzz ne buyaaaa
buarada alyaa uykudaydım kız kendımde dııldımkı oda surat yaptm sanıp solendı hala uykulym kendıme gelemdm sınrlendım bendeeee kaktım yerıme yattm cocumuda aldmmm ugrsmm valla
amannn sanki görenler garu ben erkeğim sen bilirsin hıhhhh
Ayyy yok ayıp haha:)
garu araştırma yapmışhımm türkiyede bu ad ve soyada sahip 25/30 yaş arası yaşayan 5 kadın var doğum yeri ankara mı güneşin..
Benim adım düriye karpuz...burcuda yokki cavep versin onun adı düriye diye..Ben diyim bari...
sennn esma kuşşşşşşşş
Ben neyim beeeeeee
alya çoktan balkondan bi şeyler silkelemiye gitti ki...kız temizlik yapıyo sonuçta Molalarda burda..
kız beni tanımıcanmı güneşş
tabe bende boy pos yok yaaaaaaaaaa vurhee neden kacrsnlr len tek goz kısık bakıyor onlrr
Bocuk la tanımazsın tabee cok havalı olcemmmm gozllescm falannn tarzım falan degsrr zuhahahaah
tarzına hosurimmm
tabe bende boy pos yok yaaaaaaaaaa vur
kaşına gozune gurbaan oldummm
yeter len cok zorlanıyorum cevapo vermekdeee
HEPİNİZ BENİMM BEBEKLERİMSİNİZZ
naber hacı
hey allaaam gelme deseydin bari kokiiiiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?