Kokoşş Hatunlar Kulübü

hayır ada benim eşimde yemez cnmm..

hatta bende yemem:)

yemekten sonra insan tok oluyor yenmiyorki...

biz abur cubur hiç yemeyiz

anlamadınmuu garular agırdan satiiiler allat ızleyerek haha sen bendeee kocekkk :)): böhöhöh nasıl br benztme ydı bu yahuu
hadı ben kacoreeee

hiç sorma canım,tozları almış,çamaşırları katlamış vs...
kız kardeşim geldiiiiiiiiiiiiiii

sus ada sus gecen olay oldun bırde kızkardesın olay olmasnnn ..

ahh ahh bendee keske anama yakın olaydım ofyaaaa

Temizliği yapıp duş aldım dışarı çıktık kızımla ve bi arkadaşımızla yedik içtik geldik kızcem uyuyor
ben de yemek yapicam ek nessem görşürüz

eee bacım ne yapayım müsaitse durumlar değerlendirmek gerek
bunun sonrası da var çünkü....o zaman mecburen pist kullanım dışı olacak

benım abımlerde yeemzler
ıskelet gıbı gezıyolar
karılarıda şişko
anlamadınmuu garular agırdan satiiiler allat ızleyerek haha sen bendeee kocekkk :)): böhöhöh nasıl br benztme ydı bu yahuu
hadı ben kacoreeee

manyak mısn benı katma barı

ya bacım ben anlamıyorum net.te diyor bir zararı yok,çoğu dr.da öyle söylüyor....neden yasak oluyor ki...tabi hareketlerinde kısıtlama olması çok normal...
eskisi gibi ekşınlı olamaz ama yasak olması da saçma geliyor bana...bir sıkıntı yoksa bebekte ve anne de normal doğum için faydalı bile olduğunu söylüyor dr.lar...
benim dr. biraz evhamlı her hastasına böyle söylüyor o sebepten çok dikkate almadım...
ama bir ağrı,sancı,lekelenme vs.olsaydı zatiiii adını bile anmazdık

Günaydınlarrr güzeller

herkese hayırlı kandiller diliyorum...

hayırlara vesile olur umarım

günaydın arkadaşlar kaç gündür gelemiyorum işyerimizde internet kafayı yedi gerçi tüm türkiye genelinde öyle diyenlerde var :18:
biz eve de int alalım diyoruz kayınpederim yeni aldığı dizüstü pc bize verecekmiş bizde vınn yada kablosuz alalım dedik. ama böyle kullanan var mı ?

ve tabi herkese hayırlı kandiller...

adaer ; bebişin cicileri çok güzeller az kalsın gelsin artık dünyaya görelim paşayı..

Son düzenleme:

hahahahahah..

hiç sanmuyrummm bu gazla sizi kimse tuttamzz..

bak bak nete girip paris araştırmışşş

yasakmı değilmi die

günaydın kızlarrr
hayırlı kandillerRabbım tüm dualarımızı kabul etsın ınş

adacım güle güle kullansınn meleğın cok güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…