Kokoşş Hatunlar Kulübü

vınn her yerde çekmıoo cnm özellıkle alçak katlarda bılgın olsun benım evde bıle cekmedı
en ıyısı kesıntısız net için kablolu
komşunda falan yok mu çeksen bız komşudan gırıyoz şifresyle

smokır, bizim dizi sezon finali mi yapıcak şindi yaa
2 bölüm mü kaldı? evlat acısı gibi koyucak şimdi bana bu bilmem kaç aylık ara

TTnete sormuş sabah kablosuz modem hediyeli 6 GB 42 TL demiş
bizim evde ev teli yok biliyorsun onun için tel olmayanlardan alıcaz istemiyorum eve tel
vın fiyatını bilmiyorum. turkcel çekti bizim evde ama öyle kısa süreliğine denedik. sormadan onu da almayız.
çekmez ise geri iade.
kablosuz yada komşuda da dersek komşularımın yüzünü görsem tanımam pek alakam yoktur 1 tanesi ile samimiyim ona da sorucaz kullanmak isterse ortak alırız

6GB gecmezsenız ıyı o zman ama genede bence komşunla bı konuş ınş vardır öle daha karlı oluyor
vınn bızdede cekıyor gıbı ama varya sonradan ölsende tepınsende cekmıoo
ya ben msn açamadım ya google gıremedım hıc ve ıade almadılar
1800 tl ıstedıler sonra kanun cıktı bı kaç ay sonrada ödedım 1 fatura bedelı 50 tl ıdı kurtuldum bıdaha evıme asla tahaahutlu bişi almam
kocem saf alıoo
hep aynı sorun yaşadık tellerdede evlenelı 3 hattını kapatrdım hala 1 hattı var
sankı patron knt neyıne yetmıo son 2 ayı kaldı onuda kapatcam yoksa cok para ıstedıler gene

smokır, bizim dizi sezon finali mi yapıcak şindi yaa
2 bölüm mü kaldı? evlat acısı gibi koyucak şimdi bana bu bilmem kaç aylık ara

Hiç deme yaaa aynen bende buna dertleniyom kaç gündür ...2. sezon 9. bölümün bir promosu var...Ensest piç diyor ya..they are too manny...sabırsızlıkla onu bekliyorum...Sonra arya da başgan olsun kral olsun istiyorum..Ejderaların anasına feci kıl oluyom artıkın..cüce, arya, ve artık geçen senin de belirtiğin gibi jaqen h'gar hastasıyım..
oyunu çıksa bari oynasak yaa..

Son düzenleme:

ne dıon len sen gene

nek günaydın cnmm

yeni gelenler hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

brck...bak aklımdaydı unuttum.....iyi oldu yazdın...
hayırlı kandiller şekerim...
hepimize hayırlar nasip etsin...bu gün duamızı eksik etmeyelim...

speeddddd az kaldı tatlım evet gelsin valla görelim...ben de meraklardayım
bir de kablosuz ben bilmiiimmm yavru hele vınnn memnun olmayan çok duydum,siz en iyisi komşuyla birleşin....

esmaaaaa derse çıkıyom şimdi :))
her 40 dk.da zil çalıyor ya unuttun mu nan...ondan sana çabuk çıkıyoruz gibi geldi...

nekkkkk

böcükkkk hacı altın ne oldu???

düşüyoo cnm
Baak baaak nek günaydın cannıııııımm... neke günaydın
bana ne diyon lan sen gene.... çifte standart...

sen dedın mıdırek gevurca bısıler yazıonn
görmedım mı ben
senınkı ney çifte standartın alası

kız yok sakasına yazdım gecn olay oldun ya sen ada i,şleri yapıyor hams hams dedıler sonra bı kısmımzz erkn cıkyr dedık hahaha esprı yaptım vallaaaa hanııı sımdııı bnm aılem yakınmda dıılyaa ozendım sanaa ondnnnn yanlıs anlasılmasın bebemmm beceruklu hatunummm benummm mujukk

gunaydınnn kızlar nasılsınızz?

kandılınız mubarek olsunnn bu guzel gunde dualarımızzz kabul olur ınsalahhhh .. dualarda buluşalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…