güneşim yorumunu okudum hayatım sağol tatlım
koyu olan saçım bundan yıllaaaar önceki halim ahhh ahhhhhh
kız allah senı ne etmesınnn yıllr oncekı derkn sankııı yaslanmssn gıbı aynı duryrsn ıste daha nee hehehe
ya sana her renk gıderr ben olsan dırek sarı yaprdım sarı sevıyrm benn ondn sanırmm ama kızıla bakabılrm dersen oda sana farklı bır hava katar ıoda olur ama koyu yapma su donem benceeee... onu ılerde yaprsn lennn okdr baby face dedık bosamı dedıkkkk aaa
anacım orda bekardım şimdi çoluklu çocuklu evliyim 3 yıl bitecek
ay ben bugun cok sıkıldım
akşam olsada gtsek
kabak mı alsam yarına acep yanınada mantı olur muanamın mantısı az kaldı dıye az edıomson zamanlarda baya oldu 1 ay
yapem yapemm
kabakın yanınaa ne mantısı yahuu agır olur corba yap gıtsnnn kabak nasıl sademı pirnclı faalnmı pirnc yoksa pilav yap (bulgrda oalblr )
sade
pırınç koymuycamm
len ne pılavı cok yemeyek onu
mantı olmaz mı
olur
Zeytınyağlı kabak zaten hafıf yanına doyurucu olur
heezeytınyaglı kabak olur cnm olur
ben mantı yaptıgım zaman yanınaa yemek yapmıyorum geneldee belkı salataaa helede yaz aylarıysaa sıcklrdn bısı ıstemyr cnmz ztn
bacım benımkı doymazkı öle
ılla 3 4 cesıt olcekk
yarım saat gecmeden acıktım der yoksa
ada muayeneni oldunmu çatıyı?
ada muayeneni oldunmu çatıyı?
:d BENMKIDE öleydııı bennn onun hakkındn geldımm eskı ezıyetı yok ztn gobekkk obıcım oldu az yıyversnler cnm ayy ıkımz kaldıkk bocukkkk basbasaa cok romantık deılmııı
he yavru oldum çatıyı,saniyeler içinde dr. anladı müsait olduğunu...çatır çatır doğurabilirmişim
sizler ne ettiniz garular...
okuldan çıkıp eve geldim...kocem de uyumamış beni beklemiş,temizlik yapmış makine falan takmış eve...hemen bir melemen yaptım neyse yedik...
sonra paris en hızlısından...derken kocem uyudu ben de annemle pazara gitmek için sözleşmiştim,çıktım evden...
bir şeyler falan aldık,kız kardeşim geldi bizi aldı pazardan beni eve bıraktılar...
az önce de diğer kız kardeşim ve eşi bize uğrayacaklarmış,tlf. açtılar,dedim gelin...bizden de annemlere geçeceğiz..
koketı gectın heee
erkeklerin midesi delik kazan gibi. Ye ye doymuyorlar.
Benimki asker dönüşünü anlatıyor yediği şeylerle 10 kişilik aile doyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?