Kokoşş Hatunlar Kulübü

sarı saçlılar alınmaz umarım ama şimdi herkes sarı anacım lise ye giden kızlar bile sarı yapıyor saç rengini benim bu aralar değişikliğe ihtiyacım var değişiklik yapacağım tek yerim saçlarım eşim diyoki saçımı boyayacağım diyorum oda kuaförde boyatcam sandı ben boyarım hemide mora dedi ne moru dedim patlıcan moruna dedii akşam olsun dedii

hiiihhhhhhhhhhhhh amaaan servisim kaçacak saat gelmiş çatmış lafa daldım yine
çıkıyorum sanmayın cepten takipteyim miafir benim haaa topiğeee ona göreeee
iyi akşamlar akşama paris varr saç boyanacak alışverişe gidilecekk ben kaçar işim çokkkk
bol parisli geceler anacııımmmmmmmmmmm

anacım orda bekardım şimdi çoluklu çocuklu evliyim 3 yıl bitecek

HEE AMA COK FARK YOK AYNISIN ISTE ULEN DIRETMEEE:)):)

ben sarı sevıyorum herkes sarı ama yakısan var yakısmayan varrr.. ben yapsam sımdı sakın yanls anlasılmayınn esmer cıngene guzller? sarı yapıyorya onlara benzerımmm...

ay ben bugun cok sıkıldım
akşam olsada gtsek
kabak mı alsam yarına acep yanınada mantı olur muanamın mantısı az kaldı dıye az edıomson zamanlarda baya oldu 1 ay
yapem yapemm

ay ben bugun cok sıkıldım
akşam olsada gtsek
kabak mı alsam yarına acep yanınada mantı olur muanamın mantısı az kaldı dıye az edıomson zamanlarda baya oldu 1 ay
yapem yapemm

kabakın yanınaa ne mantısı yahuu agır olur corba yap gıtsnnn kabak nasıl sademı pirnclı faalnmı pirnc yoksa pilav yap (bulgrda oalblr )

kabakın yanınaa ne mantısı yahuu agır olur corba yap gıtsnnn kabak nasıl sademı pirnclı faalnmı pirnc yoksa pilav yap (bulgrda oalblr )

sade
pırınç koymuycamm
len ne pılavı cok yemeyek onu
mantı olmaz mı
olur
zeytınyağlı kabak zaten hafıf yanına doyurucu olur

sade
pırınç koymuycamm
len ne pılavı cok yemeyek onu
mantı olmaz mı
olur
Zeytınyağlı kabak zaten hafıf yanına doyurucu olur

heezeytınyaglı kabak olur cnm olur
ben mantı yaptıgım zaman yanınaa yemek yapmıyorum geneldee belkı salataaa helede yaz aylarıysaa sıcklrdn bısı ıstemyr cnmz ztn

heezeytınyaglı kabak olur cnm olur
ben mantı yaptıgım zaman yanınaa yemek yapmıyorum geneldee belkı salataaa helede yaz aylarıysaa sıcklrdn bısı ıstemyr cnmz ztn

bacım benımkı doymazkı öle
ılla 3 4 cesıt olcekk
yarım saat gecmeden acıktım der yoksa

bacım benımkı doymazkı öle
ılla 3 4 cesıt olcekk
yarım saat gecmeden acıktım der yoksa

:d BENMKIDE öleydııı bennn onun hakkındn geldımm eskı ezıyetı yok ztn gobekkk obıcım oldu az yıyversnler cnm ayy ıkımz kaldıkk bocukkkk basbasaa cok romantık deılmııı

ada muayeneni oldunmu çatıyı?

he yavru oldum çatıyı,saniyeler içinde dr. anladı müsait olduğunu...çatır çatır doğurabilirmişim

sizler ne ettiniz garular...
okuldan çıkıp eve geldim...kocem de uyumamış beni beklemiş,temizlik yapmış makine falan takmış eve...hemen bir melemen yaptım neyse yedik...
sonra paris en hızlısından...derken kocem uyudu ben de annemle pazara gitmek için sözleşmiştim,çıktım evden...
bir şeyler falan aldık,kız kardeşim geldi bizi aldı pazardan beni eve bıraktılar...
az önce de diğer kız kardeşim ve eşi bize uğrayacaklarmış,tlf. açtılar,dedim gelin...bizden de annemlere geçeceğiz..

ada muayeneni oldunmu çatıyı?

he yavru oldum çatıyı,saniyeler içinde dr. anladı müsait olduğunu...çatır çatır doğurabilirmişim

sizler ne ettiniz garular...
okuldan çıkıp eve geldim...kocem de uyumamış beni beklemiş,temizlik yapmış makine falan takmış eve...hemen bir melemen yaptım neyse yedik...
sonra paris en hızlısından...derken kocem uyudu ben de annemle pazara gitmek için sözleşmiştim,çıktım evden...
bir şeyler falan aldık,kız kardeşim geldi bizi aldı pazardan beni eve bıraktılar...
az önce de diğer kız kardeşim ve eşi bize uğrayacaklarmış,tlf. açtılar,dedim gelin...bizden de annemlere geçeceğiz..

:d BENMKIDE öleydııı bennn onun hakkındn geldımm eskı ezıyetı yok ztn gobekkk obıcım oldu az yıyversnler cnm ayy ıkımz kaldıkk bocukkkk basbasaa cok romantık deılmııı

benımkı camış gıbım olduhayatta doymaz
onun yüzünden 2 kılo aldım 49 oldumm
göbek oldu bendede
gtsın kendıme dıkkat etcem gec yemeyıp mevye yıycem 1 haftada verırm 2 kılo ınş

he cok romantık
garular yazmıo altta hepsı

koketı gectın heee

erkeklerin midesi delik kazan gibi. Ye ye doymuyorlar.
Benimki asker dönüşünü anlatıyor yediği şeylerle 10 kişilik aile doyar

erkeklerin midesi delik kazan gibi. Ye ye doymuyorlar.
Benimki asker dönüşünü anlatıyor yediği şeylerle 10 kişilik aile doyar

ya benim koce farklı galiba...benim gördüğüm erkek modeli gibi değil yani...
yemek yeriz çay demlerim mesela yanına kek vs koyarım der bana koyma...zorla ye diye diretirim...
halbuki babam,ya da kız kardeşimin eşi falan siler süpürürler...normali de bu herhal benimki anormal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…