Kokoşş Hatunlar Kulübü

burası ıstanbul anammburda ne ucuzki
bende 3 tl den hesapladımm adam bı söyledıkı bu halılar daha pahalı dıye özel şampuan neyım ama cok memnun kaldım
mıs gıbı oldu
değer yanı nolcekk senede bı

6 metre bı tane halım var
4 merte 2 tane
hol halım var
yatak odam var
o kadan

aynennnn benımde canım çıktı bazı fermuarlar gıtttıı beımde bu ışın püf noktası mınderı katlayarak içine sokmakmış sonra o kendı açılıyoryormus

aynennnn benımde canım çıktı bazı fermuarlar gıtttıı beımde bu ışın püf noktası mınderı katlayarak içine sokmakmış sonra o kendı açılıyoryormus

bnm koltukların yastıklaı kılıflı yıkıorum kolay geçior..

ama oturlan yeri sabit siliorum once süprge ile tozunu alıorum sonra loc ile siliorum missssssssss

annem yaa hayatta bükülmezkı o
yorgan deılkı
aboww
ımkansız benımkıler cok sert
hem oturma odam var hem köşe takımım ama ıyıkı yıkanıo sılmek daha yorucu
bnm koltukların yastıklaı kılıflı yıkıorum kolay geçior..

ama oturlan yeri sabit siliorum once süprge ile tozunu alıorum sonra loc ile siliorum missssssssss

benımkı krem renk sılmek benı daha cok yorar ve yıkanma olayı var daha kolayıma gelıoo

akşam 2 kabak aldım büyük almışım yakoca tencere yemek ettı
bıde mantı ettım
kocemın yemek derdı yok

he bıde dün tavıkları cok beğendımm
knorr sarımsaklı baharatlı olan sosundan katmış eşim güzeldı tadı
sonra susamlı dağ kekıklı vardı onu denıycemm

Son düzenleme:

yanı çıkıorsa.. yıkamak daha mantıklı..

benmki çıkmıor cnm... hem ben leke olmasına izin vermm neden silemk çok yoruyor sen.. süpürge ile tozunu aldıktan sonra bez ile silice locla beyaz bezim bile kirlenmıor..

tozu alınmış oluyorr...

bel fıtığım var cnmm başlangıc ama sonrakı gün kalkamam ayağa
ve hıc halı malı sılmem koltuk hele hıc
ablamlar falan sılıo hatta ıhlasın mak.ıle yıkıo ama ne bılem yaa yıkamak daha kolay gelıo

o soslar harika yaaa ikisi de çok güzel
en güzeli sarımsaklı baharatlı biraz acı gibi ama güzel
her gelen misafire yapıyordum bi ara..

annenin o mantısı da güzel he bak canım istedi şincik

o soslar harika yaaa ikisi de çok güzel
en güzeli sarımsaklı baharatlı biraz acı gibi ama güzel
her gelen misafire yapıyordum bi ara..

annenin o mantısı da güzel he bak canım istedi şincik

ben ılk defa denedım cnm
kendım yapıyordum genelde soslarını ama baktım markette cok ucuz kampanya var borcamda hedıye kucuk benım yoktu
aldım 6 tane 5 tanemıydı cesıdın hepsıvar
cok beğendım bende
bızımkıısıde azcık acı olmş ama beğendımm

gel cnm akşama yıyelım
son şansın cunku bende bıttı eşim gtmeden yesın dedımartık annemyazın keser yapar yollar bende ablamlarımdan yengelerımden otlanırım

biraz acı ama tadi çok güzel lezzetli ve pratik..

hemen geliyim akşama yiyiim bitmeden kocan yemese de olur

ben susamlısını beğeniceğimi sanmıyorum o sosun ama fesleğenlisi nasıldır acebaa

ben susamlısını beğeniceğimi sanmıyorum o sosun ama fesleğenlisi nasıldır acebaa

bende susamlıda bıraz tereddut yasıom cunku galetelerde falnda sevmıom susamı bakalım denemek lazım
fesleğınıde hoş olur

dağ kekığı demışken annem babam dağdan toplayıp yolluyo bana azcıkkk kaldı yazın gıdemde bende az ambara atam kendımıcın

recımdeymm
yok yok onun yanında bende yıyom ama o gun toktummyoksa bende ona uyup yatana kadar yıyommgtsınde artık düzenı mı kurcam göbek oldu bende gec saatlere kadar yemktn

aynen bizim de öyle ama artık yemiyorum. o istiyor ise kalkıyor alacağını yiyor nadir birlikte bişeyler yiyoruz oda haftasonu film falan izlerken

recımdeymm
yok yok onun yanında bende yıyom ama o gun toktummyoksa bende ona uyup yatana kadar yıyommgtsınde artık düzenı mı kurcam göbek oldu bende gec saatlere kadar yemktn

kız töbe töbe iki lafından biri gitsin de...Temizlik yapcam diyet yapcam bilmem ne adam duysa üzülür kız...

aynen bizim de öyle ama artık yemiyorum. o istiyor ise kalkıyor alacağını yiyor nadir birlikte bişeyler yiyoruz oda haftasonu film falan izlerken

şimdık gencız hareket edıozda ılerde kılo olmasın bunlar
zaten evlenelı 2 kılo aldım göbek yaptı helede son 2 aydır fena
hatta bı ara hamış mısn dıyen olduşimdık dıkkat etcem
50 kılo bıle yokum oysakı47 ıdım 49 olmuşum
akşamları bakım bakım hala 49 ya dıom burda bı hata var yemesemde 49

kız töbe töbe iki lafından biri gitsin de...Temizlik yapcam diyet yapcam bilmem ne adam duysa üzülür kız...

ama işin o tarafıda var
şimdık tek olsam eve gıder meyve yerım kıtap okur nete bakarımm
ama o varsa yatana kadar yıyomm banada yazık
ama sımdık kendımı onun gtmesne takmıyorum yoksa çeşmeler durmaz anladın
gıdınce nolcekk düşünmek bıle ıstemıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…