koket acele etme bebegın kendı gelsın bence doktorun randevunuda ıptal et ben sezryan bıle olsam bebegımn kendı gelmesını ıstyrm dee. bekleyebıldgn maksımum sureyıde bekle derım ben. suyun gelsın nısanın gelsın...
buarada hamıslaer karnınızı olcuyormusunz hehehe dogum yaknmı deılmı dıye:):):
koket benım basıt bır burun amelyatım var ıns yrn gun belırlıcez.. ben hazırann ılk haftasına dıye dusndum doktrda ozmn musaıt ama bızm su egıtıme denk gelıyor egıtımden kacr gıbı gozukuyormmm yanls anlasılblrmm butun stresım bundn yoksa amelyatım basıt bır amelyat... hayırlısı olsn hakkmda
eğer öyleyse ara bir konuş sanırım planlı sezeryanlarını perşembe cuma yapıyor senin cingöz toprağın...
Açıyo ultrasonu ben diyom ki eşime olmamış bu aşkım yapamamışız çirkin diyom aaa annesi öyle deme nazar değer diye mi öyle diyon çook güzel bu diyo..
gönlümü feth ediyoo..
koket tam yerleşemedik daha bebek doğana kadar anca heraldehaha
anladım esmam başı saolsun böcüğünde
kızlar böcük... annesi gilin oraya gidiormuş çok uzgunmuşş
komşuları vefat etmiş kızlara haber ver dedii...
koket acele etme bebegın kendı gelsın bence doktorun randevunuda ıptal et ben sezryan bıle olsam bebegımn kendı gelmesını ıstyrm dee. bekleyebıldgn maksımum sureyıde bekle derım ben. suyun gelsın nısanın gelsın...
buarada hamıslaer karnınızı olcuyormusunz hehehe dogum yaknmı deılmı dıye:):):
koket benım basıt bır burun amelyatım var ıns yrn gun belırlıcez.. ben hazırann ılk haftasına dıye dusndum doktrda ozmn musaıt ama bızm su egıtıme denk gelıyor egıtımden kacr gıbı gozukuyormmm yanls anlasılblrmm butun stresım bundn yoksa amelyatım basıt bır amelyat... hayırlısı olsn hakkmda
la kokett laaa sen ağlamıyomuydun normal doğuramıyom die:)))deli garuuu
merak etme bebeğin kafası bile aşadan görünse sezeryana gene alabiliyolarmış :)
acele etmiim tamam da benim kemikler dar bide doğum yoluna girerse tehlikeli olmazmınişan gelmesi su gelmesinde bebk kanala girmiomu girerse risk oluşturur benim herşeyim darr laaaa:26::26::26: nasıl çıkarcak sonra sezeryana alıp..
güneş benim göbüş aşaıda elimle üstüne koyduğumda 4 parmak dümdüz hiç tümsek kalmadıbugün foto çekip koyam size son hamiş fotolarım die söz.
sen burun ameliyatı olcan demek estetik olsun diemi yoksa solunum problemi mi var?
şimdık gencız hareket edıozda ılerde kılo olmasın bunlar
zaten evlenelı 2 kılo aldım göbek yaptı helede son 2 aydır fena
hatta bı ara hamış mısn dıyen olduşimdık dıkkat etcem
50 kılo bıle yokum oysakı47 ıdım 49 olmuşum
akşamları bakım bakım hala 49 ya dıom burda bı hata var yemesemde 49
annem yaa hayatta bükülmezkı o
yorgan deılkı
aboww
ımkansız benımkıler cok sert
hem oturma odam var hem köşe takımım ama ıyıkı yıkanıo sılmek daha yorucu
benımkı krem renk sılmek benı daha cok yorar ve yıkanma olayı var daha kolayıma gelıoo
hee ağlıodum ama napimm beklemek insanı daha bir geriyor cnm:26::26: keşke yarın gel alalım dese bebeği hem onu görünce belki korkularım bitecek die umuyorum
kafası görünse sezeryanı nie yapsınki anlamadım çıkmış olmuyomu ozman kanaldan bende kafası görünmesi çok mucize olur patlıcan kadar yol var ki oğlanın kafa yapsıda büüük
sen merak etme doktorun gercktn guvenılrse hallder onu ole randevuyla doguma gıdneı anlmıyrm belkıde vardr bır sebebı ama bende sezryan oldm kendı geldıı. sole dusun dra falan dıyorsun ztn gıremz darsa mrk etme senın suyun gelnce hemn bebekkk pat dıye asagı ınmıyorr keske ole olaydıı ama malsf suyun gelınce bellı bır suren varrr sancında gelıyor belkı ama doktrnda acele gelsn gırsn sezryanaaa ayyy keske dusncelerımı tam olark kelımelerle anlatblsydm pekde keyfım yok kızlarrr kusura bakmyn
bası saolsn bocunn
kız teyzemle annem ole yapıyorlarrrr mışşşşş
ben geldim slm kızlar
dün kaynana yemek yapmış bizi yemeğe çağırdı haşhaşlı bir börek yapmış annemin şerefine (yine börek ama değişiklik yanına kahvaltı hazırlamış)
ben çok yedim bide karpuz almıştık bi yedim biyedim karnım şişti bide tatlı yedim üzerine eve geldim koca bardak süt içtim bebek baskı yaptı durdu aşağı doğurcam sandım
annemde korktu popoma oturamadım resmen çok şişirdi karpuz bebek 12 de içimde nasıl oynuyor dedim gelmese bari kociş geldi oda dedi dr'a gidelimm dedim çok yedimm ondan oldu yattım ama içim nasıl acıyodu resmen bişi tırmalıyodu içimi...
bu doktor nie haftaya gün verdi pazartesi alaydı çok attı ileri
ben sana ayrıca yazdım ama sen benı dınlemedın banada doktorun bırı catın dar demstı zamanınnda doktrum hamılelıgmde catı muayenesınde hersey norml dedııı bırde bole bişi var keskeee 2.doktora daha gıtsydnn emn olmk ıcın..
yanı soncta darda olabılr doktr yanls demstır demıyorum tedbırı elden bırkma dıyorum. ogren sen yıne gıt sezryanını ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?