Kokoşş Hatunlar Kulübü

acele etmiim tamam da benim kemikler dar bide doğum yoluna girerse tehlikeli olmazmı nişan gelmesi su gelmesinde bebk kanala girmiomu girerse risk oluşturur benim herşeyim darr laaaa:26::26::26: nasıl çıkarcak sonra sezeryana alıp..

güneş benim göbüş aşaıda elimle üstüne koyduğumda 4 parmak dümdüz hiç tümsek kalmadı bugün foto çekip koyam size son hamiş fotolarım die söz.

sen burun ameliyatı olcan demek estetik olsun diemi yoksa solunum problemi mi var?

koket tam yerleşemedik daha bebek doğana kadar anca heralde haha

anladım esmam başı saolsun böcüğünde

Son düzenleme:

senin kız güzeldir bilyom ben benim oğlum sahap çıkar ona...

bak bak uyanığa arasam bide terslemesin bunun içinmi aradın die :26::26::26: gerçi diyeemz parçalarım ozman adamı zaten stresteyim salı sabah köründe gitsem yapsa desin 7 de bile orda olurum aslında

la kokett laaa sen ağlamıyomuydun normal doğuramıyom die:)))deli garuuu

merak etme bebeğin kafası bile aşadan görünse sezeryana gene alabiliyolarmış :)

koket tam yerleşemedik daha bebek doğana kadar anca heralde haha

anladım esmam başı saolsun böcüğünde

yatak odanı yerlştir bide mutfak gerisi yerleşmesede olur zamnla yap boşver acelesi yok

böcüğün başı sağolsun eminim çok iyidir orada komşuluk benim burda üzülceğim bir komşum bile yok herkes çalışyor

nereye kayboldun sennnnnnn

la kokett laaa sen ağlamıyomuydun normal doğuramıyom die:)))deli garuuu

merak etme bebeğin kafası bile aşadan görünse sezeryana gene alabiliyolarmış :)

hee ağlıodum ama napimm beklemek insanı daha bir geriyor cnm:26::26: keşke yarın gel alalım dese bebeği hem onu görünce belki korkularım bitecek die umuyorum

kafası görünse sezeryanı nie yapsınki anlamadım çıkmış olmuyomu ozman kanaldan bende kafası görünmesi çok mucize olur patlıcan kadar yol var ki oğlanın kafa yapsıda büüük

sen merak etme doktorun gercktn guvenılrse hallder onu ole randevuyla doguma gıdneı anlmıyrm belkıde vardr bır sebebı ama bende sezryan oldm kendı geldıı. sole dusun dra falan dıyorsun ztn gıremz darsa mrk etme senın suyun gelnce hemn bebekkk pat dıye asagı ınmıyorr keske ole olaydıı ama malsf suyun gelınce bellı bır suren varrr sancında gelıyor belkı ama doktrnda acele gelsn gırsn sezryanaaa ayyy keske dusncelerımı tam olark kelımelerle anlatblsydm pekde keyfım yok kızlarrr kusura bakmyn
bası saolsn bocunn

bencede bı hatta var senın memıkler sadece 10 kılo gelirrrrr

ben gidip cevizli havuçlu kek yapıcam cnm istediii

kocişede götürürm belki hava kapalı yağmur yağcak sanki deniz havasında çay içerik aşkımlaa çok çalışıyor benim romeoo ona iyi bakmam lazım

smokeeee gel laa cafeye işin yoksa randevudan sonra çay içelim kek yapıcam çatlasın bu garular resim de ederikkk gankaaaaaaaaa

ben sana ayrıca yazdım ama sen benı dınlemedın banada doktorun bırı catın dar demstı zamanınnda doktrum hamılelıgmde catı muayenesınde hersey norml dedııı bırde bole bişi var keskeee 2.doktora daha gıtsydnn emn olmk ıcın..

yanı soncta darda olabılr doktr yanls demstır demıyorum tedbırı elden bırkma dıyorum. ogren sen yıne gıt sezryanını ol

hee randevu nie verdi bu deyyus öle yapmıyor ozman suyum gelene beklese nie beklemiyor soram ben ona pazartesi bu konuyu

ama acı çektin dimi sancı geldi öyle girdin herkes acele etmesi gerekecek anestezi hemen yapılması cart curt aman riskli deilmi güneş bee daha korkarım sinirlenirim hastanede uzak evime ora gidene kadar arabadada fena olurum oda varr

canım doktorlar sezeryana hep 38+ larda alıyolar beni 38+ 3 de aldı meselaa 38 haftayı tamamlamadan almıyolar biliyorum son haftalar geçmiyo hele son gece saatler ilerlemek bilmiyor ben heycandan uyuyamamıştım hatta kocemde uyu uyu deliksiz son uykun olacak demişti haklıymış

koket ağırlaştım diosun kek yapıp cafeye gitmeyi düşünüyosun

hala kocanı düşünüyosun kız biraz kendini düşün yaa

dinledim kızz biliyorum yazdını ama ben az çok bilyom ki güneş dar oldunu hatrlarsan ilşkide bile acıyo demiştim hatrladınmı çok dar kemiklerim ....

minicik popoyla çatım geniş olması mucize olmazmıydı sence hele hiç açıklık olmamasıda garip deilmi?
anneme dedim dedi teyzem (bahar) sen gibi sezeryan dedi doktoru 3 doktor gezdi 3 de aynı şee söledi darsın dedi o ilk doktora inanmadı dedi vee geç kaldı suyu patladı evde dedi gidene kadar çocuk rahimi yırttı dedi sezeryana almışlar ama çok kötü oldu rahmi inanmadığı için son dakkaya bekledi dedi ölcek die korktuk çok kanaması oldu dedi bunu anlatınca vazgeçtim başka doktordan...

kızlar burda felaket bir yağmıur vardı.
Doluda yağdı her yer sel oldu, kapının önüne çıktık izledik.
çizmeleri mi almadım yanıma umarım akşam iş çıkışında yağmaz.

Böcüğün başı sağolsun

koket güneş doğru söylüyor sezeryanda olsa zamanını bekle. Normal doğuma girseydin ve bir aksilik olsaydı zaten sezeryana alacaklardı. Bebek öyle şıp diye doğmuyor. Sen sıkıldım ağırlaştım diyorsun kocanın yanına gidiyorsun. Bence bekle ve bu günlerin tadını çıkar.
Emin ol bugünleri çok ararsın. Uyku ve dinlenmek anlamında.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…