Kokoşş Hatunlar Kulübü

ayy kıyamam sana kusura bakma yaa şaka şeysi ettim ben gitcek yatcan kalkcan gelecek..Para biriktirceniz bebe yapcanız beraber tatile gitceniz sen onun yanına gitcen daha çok gençsiniz çoook güsel bir geleceğiniz olacak inşallah...Sende patronuna resti çekcen kafan rahatlıcak..
Ha bide her ay külçe altın alacan..

boy ile kilo oranına bak ona göre dikkat et dengele sabit tutmaya çalış..
benimde 52 53 arası oynuyor devamlı. standardım 50.

ben geldim slm kızlar

dün kaynana yemek yapmış bizi yemeğe çağırdı haşhaşlı bir börek yapmış annemin şerefine (yine börek ama değişiklik yanına kahvaltı hazırlamış)

ben çok yedim bide karpuz almıştık bi yedim biyedim karnım şişti bide tatlı yedim üzerine eve geldim koca bardak süt içtim bebek baskı yaptı durdu aşağı doğurcam sandım

annemde korktu popoma oturamadım resmen çok şişirdi karpuz bebek 12 de içimde nasıl oynuyor dedim gelmese bari kociş geldi oda dedi dr'a gidelimm dedim çok yedimm ondan oldu yattım ama içim nasıl acıyodu resmen bişi tırmalıyodu içimi...

bu doktor nie haftaya gün verdi pazartesi alaydı çok attı ileri

bılıyom cnmüzülme sen
düşünmemeye çalışıyom şakaya vuruyomm falan ama kolay olmuycakk

hehe encok külçe altın hoşuma gıttı
ortaka mıktır len dıycemm
emır vercemm
kendıne eleman bul dıycemmm
boy ile kilo oranına bak ona göre dikkat et dengele sabit tutmaya çalış..
benimde 52 53 arası oynuyor devamlı. standardım 50.

47 ıken ıyıdı bölede cok yakışıyo dıyen ağırlıkta ama ben 47olsam daha munasıp dıom kendım ıcın

hee çıkarsın benim koca memişleriiii görmesinlerrrr emzirmeye yaramıosa ne poka yararki başka zaten bu memikler kafam kadar oldular bari popom büyüseydi bu kdar

smoke ben pazatesi gittiğimde dicem ya salı ya çarşamba alsın beni nie perşemebeye attı bu adam bende stresten hiç demedim neden 31 die bari 29 mayıs olsun yaaa

Niye acele ediyon kız?
zor oluyo ama insan ağırlaştıkça nefes almak hareket etmek felan anlıyorum seni ..Bir konuş bakalım olmazsa alır o gün de canı istemezse ikna eder o seni merak etme cingöz erhan..
10 dak. sonra bende çıkıyom randevum var 2.30 da ..
gupgupumu görücem..annesinin suratsızı..

koket hoşgeldin canımm

olsun kaynanan uğraşmış kız en azından...

zaten normal istemiyomuydun cnm neden endişe ediyosun geçe atıyo sezeryanı die??Normal isteseydinde beklemicekmiydin sonuçta?
son günlerin bence tadını çıkarmaya bakk

ne ameliyatı benim nie haberim yok

ne ameliyatı benim nie haberim yok

gör gör yerime öp ultrason ekranını teyzesi istedi dersin erhan böle yaparsa

cingöz arkime demiş 4 haziran oda demiş 6.6. 2012 olsun bare demiş olmaz demiş 1 gün bile önemli benim için ileri atmamış ben geri çeksin istesem yaparmı bilmem pazarteside çok geç yaa sölemek için adam herşeyini perşembeye ayarlıcak napsam salı istiyom die arasammı adamı?

kızlar böcüğün msn tacizleri bitti

şimdideeeee tel tacizleri başladı

eski gunlerde olduğu gibi çağrı atıor..

1 kere çaldırdı acap ne demek

koket acele etme bebegın kendı gelsın bence doktorun randevunuda ıptal et ben sezryan bıle olsam bebegımn kendı gelmesını ıstyrm dee. bekleyebıldgn maksımum sureyıde bekle derım ben. suyun gelsın nısanın gelsın...

buarada hamıslaer karnınızı olcuyormusunz hehehe dogum yaknmı deılmı dıye:):):

koket benım basıt bır burun amelyatım var ıns yrn gun belırlıcez.. ben hazırann ılk haftasına dıye dusndum doktrda ozmn musaıt ama bızm su egıtıme denk gelıyor egıtımden kacr gıbı gozukuyormmm yanls anlasılblrmm butun stresım bundn yoksa amelyatım basıt bır amelyat... hayırlısı olsn hakkmda

BRCK artık tadı kalmadı yaaa beni anlıycan son aya geldiğinde doğarayım artık dicennn

ben 31 mayıs tarihinide pek sevmedim nedense 29 mayıs daha hoşşşş hem anlamlı istanbulun fethi ulubatlu hasanım olsa o gün negüzel olur.
hee kaynana uğraşmış iyi davranyom zati maşallah herşey yolunda beni sevmiosada sevio gibi davranıo bilmiom artık bebeğin şerefine işte...Ben bana bi adım gelene ben iki adım giderim eskiden çok üzüldüğüm olaylar olsada sevdiğim adamın anası napam idare etcem hemm oğluma bakcak lennn iyi olmam lazım garuyla....

sen naptın tam yerleştinmi?

eğer öyleyse ara bir konuş sanırım planlı sezeryanlarını perşembe cuma yapıyor senin cingöz toprağın...
Açıyo ultrasonu ben diyom ki eşime olmamış bu aşkım yapamamışız çirkin diyom aaa annesi öyle deme nazar değer diye mi öyle diyon çook güzel bu diyo..
gönlümü feth ediyoo..

kızlar böcük... annesi gilin oraya gidiormuş çok uzgunmuşş

komşuları vefat etmiş kızlara haber ver dedii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…