ama işin o tarafıda var
şimdık tek olsam eve gıder meyve yerım kıtap okur nete bakarımm
ama o varsa yatana kadar yıyomm banada yazık
ama sımdık kendımı onun gtmesne takmıyorum yoksa çeşmeler durmazanladın
gıdınce nolcekk düşünmek bıle ıstemıom
şimdık gencız hareket edıozda ılerde kılo olmasın bunlar
zaten evlenelı 2 kılo aldım göbek yaptı helede son 2 aydır fena
hatta bı ara hamış mısn dıyen olduşimdık dıkkat etcem
50 kılo bıle yokum oysakı47 ıdım 49 olmuşum
akşamları bakım bakım hala 49 ya dıom burda bı hata var yemesemde 49
ayy kıyamam sana kusura bakma yaa şaka şeysi ettim bengitcek yatcan kalkcan gelecek..Para biriktirceniz bebe yapcanız beraber tatile gitceniz sen onun yanına gitcen daha çok gençsiniz çoook güsel bir geleceğiniz olacak inşallah...Sende patronuna resti çekcen kafan rahatlıcak..
Ha bide her ay külçe altın alacan..
boy ile kilo oranına bak ona göre dikkat et dengele sabit tutmaya çalış..
benimde 52 53 arası oynuyor devamlı. standardım 50.
Koket gelmiiiişşşş.....
recımdeymm
yok yok onun yanında bende yıyom ama o gun toktummyoksa bende ona uyup yatana kadar yıyomm gtsınde artık düzenı mı kurcam göbek oldu bende gec saatlere kadar yemktn
böcük kocanla düzenin yokmu yaaa
deli ne biçim konuşuyosun düzenimi kurucam diosun
yazar burda, senin toto büyük demek istemiş
kokişimmmmmm, kuzummmmtakılıyom sana, kızma bak sakın
nıye uzluyorsunkı demekkı sucluymus okdr ınsanı zehrlerken dusnceklerrrr bencee sadece kullanıcı olsa bıle bence suuukotu ornek cunkuuu demekkı cıktı akıllanmadı belkıde hos bılemyrz ne vr ne yok ama
o emıyor mrk etme sen cukcuk bır yapısıyr haha bırdaha bırakmıyorrr okdr ınsandaa cıkıversn garıı bnm ılk emzrme faslında erkeklerı cıkrmstı hemsıre annemzz emzıreck cıkablrsn dıyeeD:
nekk saol cnmmm
smoke ben pazatesi gittiğimde dicem ya salı ya çarşamba alsın beni nie perşemebeye attı bu adam bende stresten hiç demedim neden 31 die bari 29 mayıs olsun yaaa
şimdi gıttım ogle arasında doktorumu gordum anlattım ona amleyattan vazgcmıstı ama sımdı tekrar amelyat olmak ıstyrm vss. oda tamam gel cuma gunu sonuclarını al dedı bakcak tekrar amelyat gununee karar vercezz..
hazıranın ılk haftasınaaa uygunm dedı...
ama nasıl olck bılmıyorum bızım egıtımde o haftasonu...
hanı mudurum belkı olmaz egıtıme katılmak zorundasında dıyebılırr.. bılemedım sımdı...yanı sorun olurmu egıtımı ıstemyrdum ustune bırde amelyat cıknca oooo ısler karstı hayrlısı hakkımda mudurm gelınce konusacagım onunla tekrar bakalım neolacak... annemde 1 hafta yanıma gelecek mecburen amelyat olursammm... ama korkumm bana derlerse amelytnn 3 gun sonra hadı egıtıme derlermı acabaaa ofyaa ne zor işler bunlar...
şimdi gıttım ogle arasında doktorumu gordum anlattım ona amleyattan vazgcmıstı ama sımdı tekrar amelyat olmak ıstyrm vss. oda tamam gel cuma gunu sonuclarını al dedı bakcak tekrar amelyat gununee karar vercezz..
hazıranın ılk haftasınaaa uygunm dedı...
ama nasıl olck bılmıyorum bızım egıtımde o haftasonu...
hanı mudurum belkı olmaz egıtıme katılmak zorundasında dıyebılırr.. bılemedım sımdı...yanı sorun olurmu egıtımı ıstemyrdum ustune bırde amelyat cıknca oooo ısler karstı hayrlısı hakkımda mudurm gelınce konusacagım onunla tekrar bakalım neolacak... annemde 1 hafta yanıma gelecek mecburen amelyat olursammm... ama korkumm bana derlerse amelytnn 3 gun sonra hadı egıtıme derlermı acabaaa ofyaa ne zor işler bunlar...
Niye acele ediyon kız?
zor oluyo ama insan ağırlaştıkça nefes almak hareket etmek felan anlıyorum seni ..Bir konuş bakalım olmazsa alır o gün de canı istemezse ikna eder o seni merak etme cingöz erhan..
10 dak. sonra bende çıkıyom randevum var 2.30 da ..
gupgupumu görücem..annesinin suratsızı..
koket hoşgeldin canımm
olsun kaynanan uğraşmış kız en azından...
zaten normal istemiyomuydun cnm neden endişe ediyosun geçe atıyo sezeryanı die??Normal isteseydinde beklemicekmiydin sonuçta?
son günlerin bence tadını çıkarmaya bakk
gör gör yerime öp ultrason ekranınıteyzesi istedi dersin erhan böle yaparsa
cingöz arkime demiş 4 haziran oda demiş 6.6. 2012 olsun bare demiş olmaz demiş 1 gün bile önemli benim içinileri atmamış ben geri çeksin istesem yaparmı bilmem pazarteside çok geç yaa sölemek için adam herşeyini perşembeye ayarlıcak napsam salı istiyom die arasammı adamı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?