Kokoşş Hatunlar Kulübü

güneş ben yalan söylüyon demedim ki nie kıztyon beni bozdu dedim adam zaten her doktor başka bişi söylüyo bilmiomuyuz...ben aslında ona takılmadım bile bana suyun patlmasın riske atma bebeği gir perşembe çık dedi spinalden....

hatta yorma kendini erken gelmesin dedi belki senin yapın farklı suyun çok dedim teyzemdede işte suyu patlamış rahimde yırlma olmuş çocuk sıkıştığı için zor geçmiş doğumu apar topar doktoru gelip sezeryana alımış...herkeste farklı işte şimdi esmada sezeyan oldu mesela oda spinal di yanlış hatrlamıyosam büyük ihtimal suyu gelmeden sezeryana girmişti beklemeyen beklemiyo işte...durumlar farklı herkeste...

koket bak güneş tecrübesini anlatıyor. Benimkinde suyumu hemşire patlattığı için çatalda ne kadar geldi noldu bilmiyorum.

buarada adam doktoruna guvenmen ıcın senı sallamısta olabılırr ...

cunku nefesszlıkten neden olsun bebek cok ılgınc geldı bu banaa:):)

adam doktormun ismini bilmiyor sormadı güven dedi ama...

sıkışırsa öyle olur dedi kordondan nefes alıyor dedi oda sıkışmış olucak girerse kanala dedi ve daha saymadığım türlü risklerde yaratabilir dedi....hepsini tek tek anlattı...spinalide önerdiğini söyledi çabuk toparlanırsın faln filan anlattı durdu işte .....

KIZMADIM BEN ADAMA kızdım hanı abartmıyormusun falan dems burda kımı okrsan oku su kkda cogu suyu gelıp saatlerce sancı ceken hatunlrrrr nasıl abartmaa demısss onu anlayamdm koketcm sen ztn doktoruna guven ben bunu bastada soledımmm... bnm garıbımee gıden baska konuydu ama sen bosverrr

sen suan hangı doktra gıdrsen gıt kafam karstı doktrm solesole dedı desnn yıne aynı cevabı verr doktoruna guven dıyee bu işler boledır koketcım adını bılmesıne gerek yok... haklıda sen doktorunaa guven :):) neyse sankı dogumdn vazgcryrms gıbı oldum lennn:):)

ne beee sende tırnaklarınıı yıyorsun

koket bak güneş tecrübesini anlatıyor. Benimkinde suyumu hemşire patlattığı için çatalda ne kadar geldi noldu bilmiyorum.

korkuyommmmmm:18::18::18::18::18::18::18::18:

koket benim tecrübem yok anlamam cnm ama doktorlar başka doktor meslektaşına genelde laf söletmezler...

ben mesela doktoruma derim sizden başka kimseye güvenemiyorum oda der diğer doktorlarımızda çok iyi hastanede falan..

kuaförler olsa hemen birbirini kötülerler(alakaya maydonozzz)

aşağısı bozulmasın mı?
Yani bir annenin bunu düşündüğüne inanamıyorum.
Benim bozulmadı ama basurum oldu ama yavrum için değer.

annem düşünmüyo doktor söylüyo bana geliyolar sezeryan istiyolar normal olsalarda dedi haftada yapılan sezeyan sayısını görseniz şaşarsınız dedi...

senin bozulmamış olabilir ama bozulan rahimde yırtılması çok olan insanlar var... yaws bu düşüneceğim en son şey zaten bozulma bozulmama...benim için yavrum önemli ben normali nie istedim kesik olmasın die o acıyı çekmek istemedim en az bir haftam o kesik acısı ile geçicek eğilemicem çocuğumla çok ilgilenemicem en önemlisi o içerde kalan bütün pislik kan bilemm ne dışarı gitcek hemen belki sezeryandada gidio ama kalanda var şimdi göbeği bilyosun mesela göbeği olmayanda var kalmamış adetlerle atlatmış işte yapı meselesi buda..

evet doktorlar birbirini kötülemez bende olsam meslektaşımı kötülemem...
güneş belki sende okadar risk yoktu demkki ben pzartesi gidince suyumu beklesekmi die sorarım yine bakalım ne dicek kendine direk sorarım ama bu adam planlı programlı işte o kabul etcekmi yada etmezse niye etmiyosunuz die soracam da...

neyse kızlar herseyın hayrlısıı aslnda fazla yorum yapmammk lazmm ben tutamadm cenemı hihihhihihi cok bılmıslık bayragınıSMOKER DDN BENdevralıyorum:):)

gelelım brck ın kuaofr mevzusunaa harbıden ne o öleeee hepsı bırbırını kotulerrD cıdden

boşver yıruuum bısıdeme bence basıma patlıcak olay sona allah korusun sen duanı et gıt hayrlısylaa bebısnn de gelsnnn bız resmlerde sevelımmmm:):)
dedgınz gıb okdr randevulu gıden varrr bebekler bırskld buyyorlar heheeh
opyrm cıkyorm ııaksmlr

güneş diğer arkdaşıma da gün verdi 4 hzirana bitek bana deil ....ben gününü beklesem adam müsait olmazsa napcam:26::26::26: hadi sen erken doğurmuşun gece gelirse bideee

Anladım güneşim, evet dr. Meslektaşını kötülemez ve işine karışmaz.

Ama dar olan doğum kanalına girmez zaten.
Neyse çıkıyorum yarın konuşuruz.
Muck.

gelelım brck ın kuaofr mevzusunaa harbıden ne o öleeee hepsı bırbırını kotulerrD cıdden

dimi yaaa uyuz oluyorum hemen saçlara bakarlar

-yok bi kaç renk varr nasıl boyamışlar...

-yok nasıl kesim bu

-yok çok yıpranmış bakım kremlerimizden alırmıısnız?

-yok nasıl almışlar kaşınızı yamuk yumuk

melodi kızzz eşinde böledir demi

olabilir bu ihtimalde varr son ayda beni strese sokmak istemez

ben en iyisi doğurmayım böyle devam edelim

heee benim doktorda eski doktormu kötülediğimde hoşlanmamıştı bi bildiği vardır öyle yapmasının diyip geçirmişti konuyu..ben düşük yaparke alttan muayene yapmasına kızmıştım eski doktorumu neden değiştimi sorduğumda bunu anlatmıştım oda kötülemedi hemen geçiştirdi işte bibirlerini kötülemezler evt.

:132:
bunlar napıyo nan...
evleniyo

ohhh kandil kandil süper dualar etmişsin böcüğe, amin demek kaldı

bugün okudum

kızmam kızmam merak etme hee totosu büüüük

napıon işler yolundamı bölüme alıştınmı?
gibi gibi inş zamanla daha iyi olur herşey, kolaylaşır benim için.
sürekli bişiler soruyorum şaun

kızlar böcük... annesi gilin oraya gidiormuş çok uzgunmuşş

komşuları vefat etmiş kızlara haber ver dedii...
Allah ailesine sabır versin :/

laa hem bekle dion hem sorma dion sormazsam perşembe alıcak bebeği bide bişi diimmi ben zaten tırsağımmm bide suyum gelirse düşer baıyılır hasteneye bile gidemem korkudan bebeği doğuramam tansiyonum fırlar beni tanıdı bence doktor ondan demiştir radevuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…