canım ozaman ben yalan soyluyorum te allahım yaa doktorda sallamısmıı nee. benım suyum patladııı doktorum bunun acıklamasını yapmstı haftalr oncesınde 24 saat bıle bekleyenn var suyu geldıkten sonra sacmalamasın lutfen adam ya tamam doktr anladıktaaa bırsuru kısı suyu gelnce saatlercee sancı cekıyor nolckk onlar ben 4 saat kafannn suyun geldı kackez altımı dstıler hastanedeee kackez catala cıktımm kovaya suyummm aktııı... bunları benı rıske atarakmı yasattı doktorum cok sacma. herkes boyle doguruyor hemn hemen dogum hıkayelerının cogundaaa suyu gelen gıdyr doktora benm dusun arabada altıma naylonserdıler ole gıttım hastane guleoynayaa. yanı ayrıntılara gırmeyım dedım amaaa yok artık yahuu
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
buarada adam doktoruna guvenmen ıcın senı sallamısta olabılırr ...
cunku nefesszlıkten neden olsun bebek cok ılgınc geldı bu banaa:):)
güneş ben yalan söylüyon demedim ki nie kıztyon beni bozdu dedim adam zaten her doktor başka bişi söylüyo bilmiomuyuz...ben aslında ona takılmadım bile bana suyun patlmasın riske atma bebeği gir perşembe çık dedi spinalden....
hatta yorma kendini erken gelmesin dedibelki senin yapın farklı suyun çok dedim teyzemdede işte suyu patlamış rahimde yırlma olmuş çocuk sıkıştığı için zor geçmiş doğumu apar topar doktoru gelip sezeryana alımış...herkeste farklı işte şimdi esmada sezeyan oldu mesela oda spinal di yanlış hatrlamıyosam büyük ihtimal suyu gelmeden sezeryana girmişti beklemeyen beklemiyo işte...durumlar farklı herkeste...
adam doktormun ismini bilmiyor sormadı güven dedi ama...
sıkışırsa öyle olur dedi kordondan nefes alıyor dedi oda sıkışmış olucak girerse kanala dedi ve daha saymadığım türlü risklerde yaratabilir dedi....hepsini tek tek anlattı...spinalide önerdiğini söyledi çabuk toparlanırsın faln filan anlattı durdu işte .....
ne beee sende tırnaklarınıı yıyorsun
koket bak güneş tecrübesini anlatıyor. Benimkinde suyumu hemşire patlattığı için çatalda ne kadar geldi noldu bilmiyorum.
aşağısı bozulmasın mı?
Yani bir annenin bunu düşündüğüne inanamıyorum.
Benim bozulmadı ama basurum oldu ama yavrum için değer.
tamam ıste ben sana bu anlattıklarımı dokturunu degıs dıye anlatmadım...
doktorlar baska doktora gıdyrsn bısı soleyemzler korkarlar baska meslektasınn ısıne karsmak gıbı bısı olur dıye o buyuk ıhtıml sorn olmasn dıye sallamıs senııı..
ben randvu olayınaa kızdım bebegın kendı ıstegıyle gelsın dıye o doktorlada bunu tartısırım oderecee bu konununn arkasndaym sacmnalamasınlrrr bırbırlerıne arka cıkcaklr dıye bızler kobay deılızzz!!!! acılman olmayabılır. cok yanlıs ıyıkı boyle doktorların elıne dusmedım doktorum son anıma kadr bekledııı allhm razı olsun ondan!
evet doktorlar birbirini kötülemez bende olsam meslektaşımı kötülemem...
güneş belki sende okadar risk yoktu demkki ben pzartesi gidince suyumu beklesekmi die sorarım yine bakalım ne dicek kendine direk sorarım ama bu adam planlı programlı işte o kabul etcekmi yada etmezse niye etmiyosunuz die soracam da...
melodı anladıgım kadaryla doktor baska doktor arkadasınnn ısıne karsmamak amaclı koketı yollamıs...
bende ztn randvu olayınaa kızyrmm bekle dedım bak kuznın esı hamıleydııı onada randevu verdı doktorrr kafası buyuk falan demısss..
oda dedı uyuyan cocug zamnndan once uyandrcklr onnlada aynı muhabbetı yaaptım. oda gıtmıcem işte kendı gelene kadr beklıcem dedı ve ole yaptı haa yıne sezryan oldu ama bebegı ıstedıgı zamn geldıı aılenn ve doktrn ıstedıgı zaman deıl cok buyk bır rısk durmunda tamam doktrlr en ıyısnııı bılıyorlarr hak verıyrmm bende sezryan oldumm.. ama malesf gunumzde bu rısk durmlarınıı one surerekk sezryan sayısını artıryrlrrr yanı tartısma konusu olmasn dıye bazı seylerı yazmıyrm ama bu sezryanlr vs her bır amelyat doktrlarnda sanmr puanlrını artıyryyrr bıara boyle bırsey duymustum.
gelelım brck ın kuaofr mevzusunaa harbıden ne o öleeee hepsı bırbırını kotulerrDcıdden
sen suan hangı doktra gıdrsen gıt kafam karstı doktrm solesole dedı desnn yıne aynı cevabı verr doktoruna guven dıyee bu işler boledır koketcım adını bılmesıne gerek yok... haklıda sen doktorunaa guven :):) neyse sankı dogumdn vazgcryrms gıbı oldum lennn:):)
korkuyommmmmm:18::18::18::18::18::18::18::18:
koket benim tecrübem yok anlamam cnm ama doktorlar başka doktor meslektaşına genelde laf söletmezler...
ben mesela doktoruma derim sizden başka kimseye güvenemiyorum oda der diğer doktorlarımızda çok iyi hastanede falan..
kuaförler olsa hemen birbirini kötülerler(alakaya maydonozzz)
evleniyo:132:
bunlar napıyo nan...
ohhh kandil kandil süper dualar etmişsin böcüğe, amin demek kaldıayy kıyamam sana kusura bakma yaa şaka şeysi ettim bengitcek yatcan kalkcan gelecek..Para biriktirceniz bebe yapcanız beraber tatile gitceniz sen onun yanına gitcen daha çok gençsiniz çoook güsel bir geleceğiniz olacak inşallah...Sende patronuna resti çekcen kafan rahatlıcak..
Ha bide her ay külçe altın alacan..
gibi gibibugün okudum
kızmam kızmam merak etme hee totosu büüüük
napıon işler yolundamı bölüme alıştınmı?
Allah ailesine sabır versin :/kızlar böcük... annesi gilin oraya gidiormuş çok uzgunmuşş
komşuları vefat etmiş kızlara haber ver dedii...
boşver yıruuum bısıdeme bence basıma patlıcak olay sona allah korusun sen duanı et gıt hayrlısylaa bebısnn de gelsnnn bız resmlerde sevelımmmm:):)
dedgınz gıb okdr randevulu gıden varrr bebekler bırskld buyyorlar heheeh
opyrm cıkyorm ııaksmlr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?