Kokoşş Hatunlar Kulübü

hevuk çok üzüldüm canım rabbim yardımcınız olsun.
Hayırlı kapılar açsın size.
Allah o işyerini de bildiği gibi yapsın. Ne kadar vicdansızlar.

hevuk çok üzüldüm canım rabbim yardımcınız olsun.
Hayırlı kapılar açsın size.
Allah o işyerini de bildiği gibi yapsın. Ne kadar vicdansızlar.

Canım eşimi kandırmışlar bayi olarak göstermişler ve sigorta zorunlulukları kalmış çalışan olarak görünmüyo halbuki çalışan.
Birde gazete vergileri fazla gazeteler göndermişler eşim içeri borçlu çıkmış verdikleri binlira aldıkları
Kaç misli
İnşallah yapan adam yanınaına kar kalmaz bunlar sigortamızda yok ben tehdit ettim size dava açıcamdedim
Meğer farklı durummuş bide eşime demişki kagıtlarını ver sigorta başlatalım çalışırkenama yapamıyomuşlar meger işyeri var bağkura geçmiş
Asla sigortalı olamıycak kandırmış ah benim saf eşim ahh..

deotak harika canım..
ama dediğin gibi ürün avon da falan vardır belki

hevuk ; şu mübarek günde Rabbim sana dayanma gücü versin. Eşine de hızla iyileşme inşallah.. akşam bol bol dua edicem ikinize de

Amin inşallah canım ben dayanırım Allah'ın izniyle güç olarak eşim iyleşsin yeterki.
Allah razı olsun canım

inşallah hemen göz açıp açana kadar düzelir. ama ona bakmakta kolay değili sen iyi olacaksın ki oda daha çabuk iyi olsun kendini de ihmal etme

meloşş evimin 3 bina ilersinde olimpos hastanesi var annemle ora gittik şimdi girdik içeri annemi resmen sıkıştırdım gidelim die hem fiyatı uygundu 30 TL verdim mauyene ücreti annem dr. la konştu kafası karışyo böyle böyle demiş arkdaşları bi bakalım uygunmu çatı değilmi son dakika beklenirmi die dedi evde tartıştım gidelim die eşimde yok hazır...

doktor orta yaşlı belli deneyimli eliyle baktı iki üçkere elini soktu çıkardı bunda alet yoktu çok dar mümkün değil dedi asla doğuramazsın hiç açılma yok dedi doktor doktor gezme doktoruna güven dedi...annem kızdı orda dinlemiyorda şuda buda sezeryan istemiyo herkesle doğumu konuşyo dedi ....beni şikayet edio allahım yaaa

doktor mümkün değil bebek sağlıklı normal herşeyi ama çatı dar açılmamış hiç kemik yapsı dar malesef normal yapamaz dedi ben dedim son dakikayı beklesem olurmu peki sezeryan için dedim gün vermedimi dedi verdi dedim senin çatın dar kızım sen hiç bekleme suyun patlarsa riske girer dedi

ve şunu asla unutma dr. numarısı olsun sakın geciktirme bir hafta önce alcaksa alsın değiştirme ileri atma geride çekme sakin sakin otur dinlen çokta gezme gelmesin dedi ...

eee dedim arkdaşlarım 3 saat zman geçmiş suyu patlayınca oyalanmış bişi olmamış sezeryana almışlar herkesin yapısı farklı üstelik 3 saatte suyu patlsaa çocuk nefesszilikten boğulur biraz abartmıyonmu dedi şokkk oldum adam direk bozdu beni annem de güldü ....

sen dedi artık takma spinalide anlattı ayrıntı ayrıntı gezme dinlen sakın doğum zamanınıda bekleme edi kemikler çok dar dedii

ohh içim rahat demkki doktor doğru söylüyor beklmez 1 gün bile önemli benim için demişti demek bundan demiş

haa doktorun adıda ALİ KIZILATEŞ tanımam bilmem ama iyi bir doktora benziyo...

yani artık kafamı karıştırmıcam olmuyor demkki ben normal yapamıyorum sezeryan olucam doktorada güvencem zamanı neyse beklicem evham yapmıcam artık :26::26::26:

millet sezeyan için bana gelio normal olsada çatısı uygun olsada aşağısı bozulmasın die sezeryan istiyo dedi beni rahatlatmaya çalışyo işte.

koket keşke annen arkadaşları kafasını karıştırmış filan demeseydi. Sen sadece muayne olmak istiyorum deseydin.
Tamam çatın dar sezeryan olman gerekiyor.
Ben hala niye erkenden bebeği aldıklarını anlayamadım.
Doktor tabi daha iyi bilir.
Tabi şuda var diyelim bebeğin 6 haziranda suyunu patlattı sen dr. Gittin ve ogün doktorunun bütün randevusu dolu,
seni sezeryana alması için belki en sona kalacaksın ve kaç saat geçecek.
Buda risk oluşturur. Işin bu yönüde var.
Senin için rahat ettiyse hiç kafanı karıştırma.
Biz sana son anı bekle dedik ama suyun geldiğinde doktorun seni hemen sezeryana alabilecek mi o var?

canım ozaman ben yalan soyluyorum te allahım yaa doktorda sallamısmıı nee. benım suyum patladııı doktorum bunun acıklamasını yapmstı haftalr oncesınde 24 saat bıle bekleyenn var suyu geldıkten sonra sacmalamasın lutfen adam ya tamam doktr anladıktaaa bırsuru kısı suyu gelnce saatlercee sancı cekıyor nolckk onlar ben 4 saat kafannn suyun geldı kackez altımı dstıler hastanedeee kackez catala cıktımm kovaya suyummm aktııı... bunları benı rıske atarakmı yasattı doktorum cok sacma. herkes boyle doguruyor hemn hemen dogum hıkayelerının cogundaaa suyu gelen gıdyr doktora benm dusun arabada altıma naylonserdıler ole gıttım hastane guleoynayaa. yanı ayrıntılara gırmeyım dedım amaaa yok artık yahuu

güneş gittim gösterdim çatı dar dio bişi değişmio adam doktoruna güven dedi... evimin 3 bina ilersinde olimpos hastanesi var güzel bi hastane...

kızdı bana biz doktorlar yanlış bişi demeyiz falan filan...dedim normal die herşey ben sezeyanı kabullenemiyorum dedim ....olmaz dio açılmamış 1 cm bile yok..kemik yapın müsait değil dio ...bu eliyle elledi bide....

suyu bekleme dio doktor ayaralmıştır kendini o güne dio bana riske girme kanal dardır çocuğu riske atma kafanıda karıştırma artık dedi...gelir gelmez yazdım işte sana :44::44::44:

buarada adam doktoruna guvenmen ıcın senı sallamısta olabılırr ...

cunku nefesszlıkten neden olsun bebek cok ılgınc geldı bu banaa:):)

aşağısı bozulmasın mı?
Yani bir annenin bunu düşündüğüne inanamıyorum.
Benim bozulmadı ama basurum oldu ama yavrum için değer.

tamam ıste ben sana bu anlattıklarımı dokturunu degıs dıye anlatmadım...

doktorlar baska doktora gıdyrsn bısı soleyemzler korkarlar baska meslektasınn ısıne karsmak gıbı bısı olur dıye o buyuk ıhtıml sorn olmasn dıye sallamıs senııı..

ben randvu olayınaa kızdım bebegın kendı ıstegıyle gelsın dıye o doktorlada bunu tartısırım oderecee bu konununn arkasndaym sacmnalamasınlrrr bırbırlerıne arka cıkcaklr dıye bızler kobay deılızzz!!!! acılman olmayabılır. cok yanlıs ıyıkı boyle doktorların elıne dusmedım doktorum son anıma kadr bekledııı allhm razı olsun ondan!

sizle alakası yok cnm bir arkdaşa telefon açtım yanında konuştum oda sanıyo interenete girdim sonra szilerden birini aradım halbuki izmirden başka arkdaşım aradı ona dedim durum bu bu o yeni doğum yatı biyere daha gittinmi sana da sezeryan demişti die konuştum yanında ona diyo bide bu konu 3 gündür benim yüzümden tartışılyoo ben sezeryanı kabullenemediğimi biliyor ardaşlarımla konuşup böyle oldunu sanıyor bide haklı çıktı yaa beynimi yer şimdi:26::26::26::26:

doktor numara verdi bana evde olsam bile gece olsa bile gelirim dedi randevusa banada vardı bikere biz bekledik sezeryana almıştı bi hastayı hiç kusura bakmasın bide riske atmasın beni biz bekliyosak milletde bekler herhalde umarım suyum patlamaz bana kanala girmesin dedi bebek bu doktor ...

melodı anladıgım kadaryla doktor baska doktor arkadasınnn ısıne karsmamak amaclı koketı yollamıs...

bende ztn randvu olayınaa kızyrmm bekle dedım bak kuznın esı hamıleydııı onada randevu verdı doktorrr kafası buyuk falan demısss..

oda dedı uyuyan cocug zamnndan once uyandrcklr onnlada aynı muhabbetı yaaptım. oda gıtmıcem işte kendı gelene kadr beklıcem dedı ve ole yaptı haa yıne sezryan oldu ama bebegı ıstedıgı zamn geldıı aılenn ve doktrn ıstedıgı zaman deıl cok buyk bır rısk durmunda tamam doktrlr en ıyısnııı bılıyorlarr hak verıyrmm bende sezryan oldumm.. ama malesf gunumzde bu rısk durmlarınıı one surerekk sezryan sayısını artıryrlrrr yanı tartısma konusu olmasn dıye bazı seylerı yazmıyrm ama bu sezryanlr vs her bır amelyat doktrlarnda sanmr puanlrını artıyryyrr bıara boyle bırsey duymustum.

neyse herkeısn hakkında hayrlısı ben fıkrımı soledım hatta karsmym yazmcm dıyorum dayanamayıp yazıyrm heheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…