hevuk cnm rabbim yardım etsin
seni çok iyi anlıyorum
hevuk çok üzüldüm canım rabbim yardımcınız olsun.
Hayırlı kapılar açsın size.
Allah o işyerini de bildiği gibi yapsın. Ne kadar vicdansızlar.
kızlar alakasız olacak ama bişey sorcam. Eskiden impulse press up diye bir deodorant vardı. Vücuda sıkılıyordu. Mavi şisesi vardı plastik.
şimdi kalktı sanırım buna benzer bir ürün var mı acaba?
Eskiden çok kullanıyordum.
Ya ben terleyince sabah yıkansam bile ter kokuyorum.
Yürüdüğüm için terliyorum.
çok sinir bir durum. Koltukaltına roll on veya stick kullanıyorum.
çoğu ürünü denedim
kışın nivea dry stick
yazın fa beyaz rolon iyi geliyor.
Ama gögüs arası çok terliyor.
Yaz geliyor ne yapıcam?
hevuk ; şu mübarek günde Rabbim sana dayanma gücü versin. Eşine de hızla iyileşme inşallah..akşam bol bol dua edicem ikinize de
Amin inşallah canım ben dayanırım Allah'ın izniyle güç olarak eşim iyleşsin yeterki.
Allah razı olsun canım
dr. Tabiki gün verir, sezeryan dediği için gün verir ve alır. Güneş çok güzel anlatmış. Tecrübeli bir anne olarak.
Dr. Sen söyle ben günümü beklemek istiyorum dersin.
Belki çatın açılır. Her doğum bir mucize değil mi?
Zaten sezeryan olacak bunu biliyorsun. Sana tahlikeli bir durum var dememiş. Normal süre tamamlana kadar zaten sık sık kontrole gideceksin.
Riskli bir durum yoksa bebek anne karnında kendi süresini tamamlasın.
Ben beklerken hiç sıkılmadım, sadece bayramda doğmasın diye dua ettim. Bayramda dr. Yoktu ve hastane normal doğumu kabul etmiyordu.
meloşş evimin 3 bina ilersinde olimpos hastanesi var annemle ora gittik şimdi girdik içeri annemi resmen sıkıştırdım gidelim die hem fiyatı uygundu 30 TL verdim mauyene ücreti annem dr. la konştu kafası karışyo böyle böyle demiş arkdaşları bi bakalım uygunmu çatı değilmi son dakika beklenirmi die dedi evde tartıştım gidelim die eşimde yok hazır...
doktor orta yaşlı belli deneyimli eliyle baktı iki üçkere elini soktu çıkardı bunda alet yoktu çok dar mümkün değil dedi asla doğuramazsın hiç açılma yok dedi doktor doktor gezme doktoruna güven dedi...annem kızdı orda dinlemiyorda şuda buda sezeryan istemiyo herkesle doğumu konuşyo dedi ....beni şikayet edio allahım yaaa
doktor mümkün değil bebek sağlıklı normal herşeyi ama çatı dar açılmamış hiç kemik yapsı dar malesef normal yapamaz dedi ben dedim son dakikayı beklesem olurmu peki sezeryan için dedim gün vermedimidedi verdi dedim senin çatın dar kızım sen hiç bekleme suyun patlarsa riske girer dedi
ve şunu asla unutma dr. numarısı olsun sakın geciktirme bir hafta önce alcaksa alsın değiştirme ileri atma geride çekme sakin sakin otur dinlen çokta gezme gelmesin dedi ...
eee dedim arkdaşlarım 3 saat zman geçmiş suyu patlayınca oyalanmış bişi olmamış sezeryana almışlar herkesin yapısı farklı üstelik 3 saatte suyu patlsaa çocuk nefesszilikten boğulur biraz abartmıyonmu dedi şokkk oldumadam direk bozdu beni annem de güldü ....
sen dedi artık takma spinalide anlattı ayrıntı ayrıntı gezme dinlen sakın doğum zamanınıda bekleme edi kemikler çok dar dedii
ohh içim rahat demkki doktor doğru söylüyor beklmez 1 gün bile önemli benim için demişti demek bundan demiş
tatlım mınumumm 3 saat bekledımmm ...
daha fazlada olabılırr dur bakk sole solımm 12 de halı baktık sabah erkndn evde arkdslr vardı .
sonra 1 ı gectı ama nekdr bılmem saat 2 de olablr oara suyum geldı gıttım en son 7 ye gelıyordu olmynca doktr sezryana alallım dedı aksam 7:20 gece bebegım dogdu..
aslında doktor daha beklıcektı ama kalp atısları dusuncee mecbur kaldııı acıl aldı sezryanaa..
suyun geldıkten sonraa bekleme suresı var tam hatrlamıyorum ama doktrum bu bılgılerı 7 aymdn sonra anlatmıstı bıze ne durmda ne yapmammz gerektıgnı 24 saat bekleyenler bıle var sneın teyzenın olayı bır ıstısnaa yanı eger ona bakrsaa sezryandada aksılık olanlar var neysee aklınıza kotu seyler gelmesınnn korkmayn hersey nasıp kısmett. ama en dogalını beklemek bızım hakkımz bensana doktoruna guvenme demıyorum doktora guvenn cok onemli ona guvenmelısın tabıkı ama en azındn randevu ıle dogurma bırak suyun gelsın dıyorum ama tabıkı sarrtta dııl:):) sen bılırsınn birde olacak oluyorrr bız dua edelım hayrla gelsınn bebıkleırmz hayrla buyusunler bırnde olumsuz bısey oldu dıye bızdede olacak deıll dıyorum...
haa doktorun adıda ali kızılateş tanımam bilmem ama iyi bir doktora benziyo...
Yani artık kafamı karıştırmıcam olmuyor demkki ben normal yapamıyorum sezeryan olucam doktorada güvencem zamanı neyse beklicem evham yapmıcam artık :26::26::26:
Millet sezeyan için bana gelio normal olsada çatısı uygun olsada aşağısı bozulmasın die sezeryan istiyo dedi beni rahatlatmaya çalışyo işte.
güneş gittim gösterdim çatı dar dio bişi değişmio adam doktoruna güven dedi... evimin 3 bina ilersinde olimpos hastanesi var güzel bi hastane...
kızdı bana biz doktorlar yanlış bişi demeyiz falan filan...dedim normal die herşey ben sezeyanı kabullenemiyorum dedim ....olmaz dio açılmamış 1 cm bile yok..kemik yapın müsait değil dio ...bu eliyle elledi bide....
suyu bekleme dio doktor ayaralmıştır kendini o güne dio bana riske girme kanal dardır çocuğu riske atma kafanıda karıştırma artık dedi...gelir gelmez yazdım işte sana :44::44::44:
koket keşke annen arkadaşları kafasını karıştırmış filan demeseydi. Sen sadece muayne olmak istiyorum deseydin.
Tamam çatın dar sezeryan olman gerekiyor.
Ben hala niye erkenden bebeği aldıklarını anlayamadım.
Doktor tabi daha iyi bilir.
Tabi şuda var diyelim bebeğin 6 haziranda suyunu patlattı sen dr. Gittin ve ogün doktorunun bütün randevusu dolu,
seni sezeryana alması için belki en sona kalacaksın ve kaç saat geçecek.
Buda risk oluşturur. Işin bu yönüde var.
Senin için rahat ettiyse hiç kafanı karıştırma.
Biz sana son anı bekle dedik ama suyun geldiğinde doktorun seni hemen sezeryana alabilecek mi o var?
koket keşke annen arkadaşları kafasını karıştırmış filan demeseydi. Sen sadece muayne olmak istiyorum deseydin.
Tamam çatın dar sezeryan olman gerekiyor.
Ben hala niye erkenden bebeği aldıklarını anlayamadım.
Doktor tabi daha iyi bilir.
Tabi şuda var diyelim bebeğin 6 haziranda suyunu patlattı sen dr. Gittin ve ogün doktorunun bütün randevusu dolu,
seni sezeryana alması için belki en sona kalacaksın ve kaç saat geçecek.
Buda risk oluşturur. Işin bu yönüde var.
Senin için rahat ettiyse hiç kafanı karıştırma.
Biz sana son anı bekle dedik ama suyun geldiğinde doktorun seni hemen sezeryana alabilecek mi o var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?