Kokoşş Hatunlar Kulübü

sor ne olcak sorcaksın tabii farklı bölüm sonuçta öğrenir sollarsın onlarıı ...

oradaki personel nasıl peki alıştınmı

smoke gelmişssin ne oldu randevuda evdemisin buarada?

kek yapıyorum cevizli havuçlu gel çay içelim bana

umarım bu yazdığım mesajı yollayabilirim lap topum kapanıyo sabahtan beri bi daa giderse 9. kattan aşağı atacağım haberi yok...
Herkese selam dok. geldim...
Güneşin uykusunu açmışsın kız koket ii olmuş bak mesai si bitmiş nerdeyse...Ama güneş bu topiğin bilmişi benim...
Koket kafan karışmış hakkında hayırlısı olsun diyorum yorum yapmak istiyom ama yapmıyımiyice karışmasın kafan..
Böcük başınız saolsun..,
Nek harbi evleniyomuş ha onlar diyom sapıkmı bunlar ne ediyo..saol beeniim cannımm..
muayanede çok ağladım benim bebişim iyi her şey yolunda ama haberler aldım etkilendim...

sor ne olcak sorcaksın tabii farklı bölüm sonuçta öğrenir sollarsın onlarıı ...

oradaki personel nasıl peki alıştınmı
aynı ariklerim canım, onlar içerideydi ben başka odadaydım aynı yerde olduk şimdi

kızlar kaçıyorum ben de, annişime gitcem
poğaça yapcaz birlikte iyi akşamlar, iyi kandiller, herkesin duaları kabul olsun inş byby

smoke gelmişssin ne oldu randevuda evdemisin buarada?

kek yapıyorum cevizli havuçlu gel çay içelim bana

Evdeyim canım pek keyfim yok eşim sevdiğim yemekleri hazırlıyo saolsun bana moral vermek için...Bebeğim 3 kilo 65 gr olmuş bacağı gene önde gidiyomuş bana 2 hafta sonra yapacak çatı muayenesini öyle dedi 38. haftada.... haftaya salı günü son mesai çar. sabah rapor verecek..

noldu laa yoksa sanadamı sezeryan dedi söle laa abuk meraklandım ...

güneş uykulumuydu bugün uyumaz gari artıkım

eee burda kötü olan ne anlamadım neye moralin bozuldu?

selam kızlarrrr kimse kalmamışşş okudum sizi ziyaretçi olarak okumuşum bugün giriş yapmadım işim çıktı
kızlarr sezaryanı 38 haftadan sonra doğumdan 1 hafta önce veriyolar dr bilmiyor musunuz ben hep öle duydum
planlı sezeryan böle yani
koket içinde sorun yok yane dr doğru yapmış planlı sezeryan bu sonuçta

koket laaaa kafanı karıştırma doktr ne dediyse ooo bol bol dinlen ve bekleeee

smoker noldu sana tatlımmmm hayırdır

nann smokkkkkkkkkkkkkkk yaznadan gittin halbuki aşağıdaydın noldu sana deeeeeeeeeeeeeeeee

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 13 ziyaretçi)
bu ne lan 13ziyaretçi aboovv..
laptopum sürekli donuyor bu 5. yazışım deli oldum alya çok yakın bir arkadaşım bebklerini kaybetti

doktorumuz aynıydı ikiğzleri vardı çok etkilendim,kusura bakmayın uzun uzun yazıp anlatamadım lanet laptop koketde merak etmiş..

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 13 ziyaretçi)
bu ne lan 13ziyaretçi aboovv..
laptopum sürekli donuyor bu 5. yazışım deli oldum alya çok yakın bir arkadaşım bebklerini kaybetti
ne meraklı bi toplumumuz bak hele 13 ziyaretçiii
doktorumuz aynıydı ikiğzleri vardı çok etkilendim,kusura bakmayın uzun uzun yazıp anlatamadım lanet laptop koketde merak etmiş..

ayhhhh çok üzüldüm.rabbim sabır versin anamm çok zor yaaa şu mübarek günde sabır versin anneciğine babacığına(((((((

niyeki acep nolmuşş:26::26::26::26:

gene dondu gene açtım atacam camdan bu pcyi...alyacım hakkını helal et meraklandırdım senide koketide 2012haz. analarında görünce anladım koştum topiğe geldim....Teşekkür ederim hepinize dua edeceğim sende et bana bu gecede..

ederim tatlım yaaaa helal olsun ne demek
bende niyetliydim allah kabul ederse mamamı yidim kocam yok takılıyommm bakem dedim noldu sana off .çok üzüldüm hala yemeğe devam ediyodum iştahım gettii

Rabbim sana ve tüm hamişlere hayırlısı ile kucagınıza almayı nasip etsin sağlıcakla

bilerek geldim haziran analarına gör diye benüüü

Son düzenleme:
ay Allahım son aylarda mı hemde yaaa
ay çok kötü oldum, Allah sabır versin ona da eşine de (

inşallah kopmadan yazarım eşim ve benim arkadaşım çok yakın arkadaşlarıydı...beraber korunmayı bıraktık dünür olacaktık ama onun ikizditek yumurta hangisine alıyım diyordu her şeyi hazırdı...Benden saklamışlar tüm arkadaşlar bugün doktoromuz söyledi..
Kızlar kusura bakmayın çok ağladım muayanede paylaşmadan duramadım 27 haftalık galiba bebekler..
Güneş senide g

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…