evleniyo
ohhh kandil kandil süper dualar etmişsin böcüğe, amin demek kaldı
gibi gibiinş zamanla daha iyi olur herşey, kolaylaşır benim için.
sürekli bişiler soruyorum şaun
Allah ailesine sabır versin :/
aynı ariklerim canım, onlar içerideydi ben başka odadaydım aynı yerde olduk şimdisor ne olcak sorcaksın tabii farklı bölüm sonuçta öğrenir sollarsın onlarıı ...
oradaki personel nasıl peki alıştınmı
smoke gelmişssin ne oldu randevuda evdemisin buarada?
kek yapıyorum cevizli havuçlu gel çay içelim bana
umarım bu yazdığım mesajı yollayabilirim lap topum kapanıyo sabahtan beri bi daa giderse 9. kattan aşağı atacağım haberi yok...
Herkese selam dok. geldim...
Güneşin uykusunu açmışsın kız koket ii olmuş bak mesai si bitmiş nerdeyse...Ama güneş bu topiğin bilmişi benim...
Koket kafan karışmış hakkında hayırlısı olsun diyorum yorum yapmak istiyom ama yapmıyımiyice karışmasın kafan..
Böcük başınız saolsun..,
Nek harbi evleniyomuş ha onlar diyom sapıkmı bunlar ne ediyo..saol beeniim cannımm..
muayanede çok ağladım benim bebişim iyi her şey yolunda ama haberler aldım etkilendim...
aynı ariklerim canım, onlar içerideydi ben başka odadaydım aynı yerde olduk şimdi
kızlar kaçıyorum ben de, annişime gitcem
poğaça yapcaz birlikteiyi akşamlar, iyi kandiller, herkesin duaları kabul olsun inş Eki Görüntüle 427210 byby
Evdeyim canım pek keyfim yok eşim sevdiğim yemekleri hazırlıyo saolsun bana moral vermek için...Bebeğim 3 kilo 65 gr olmuşbacağı gene önde gidiyomuş bana 2 hafta sonra yapacak çatı muayenesini öyle dedi 38. haftada.... haftaya salı günü son mesai çar. sabah rapor verecek..
ne meraklı bi toplumumuz bak hele 13 ziyaretçiiiToplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 13 ziyaretçi)
bu ne lan 13ziyaretçi aboovv..
laptopum sürekli donuyor bu 5. yazışım deli oldum alya çok yakın bir arkadaşım bebklerini kaybetti
doktorumuz aynıydı ikiğzleri vardı çok etkilendim,kusura bakmayın uzun uzun yazıp anlatamadım lanet laptop koketde merak etmiş..
nasıl kaybetti yaadoktorumuz aynıydı ikiğzleri vardı çok etkilendim,kusura bakmayın uzun uzun yazıp anlatamadım lanet laptop koketde merak etmiş..
gene dondu gene açtım atacam camdan bu pcyi...alyacım hakkını helal et meraklandırdım senide koketide 2012haz. analarında görünce anladım koştum topiğe geldim....Teşekkür ederim hepinize dua edeceğim sende et bana bu gecede..
ay Allahım son aylarda mı hemde yaaa
ay çok kötü oldum, Allah sabır versin ona da eşine de(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?