laaann demin sevişiyorduk şimdi aha bu garumu olduk
sende para isticem sandın küstünmü laaaaa
ya deme tatil diyince içim gidiyor esma.... tatil istiyom bende ...erken yaptım ben bu bebeyi 30 yaşında 4 senelik evli bir çıtırım daha...
laaann demin sevişiyorduk şimdi aha bu garumu olduk
sende para isticem sandın küstünmü laaaaa
öle deme lan zoruna gider minnak kızımın sözünü geri allllllllllllllll
sen demedın mı para neyım ısteme dıyeeeee
inanmazsın yazar yazmaz pişman oldum tööbee sağlıkla gelsinde ben tatil yapmasamda olur..hem akıllı olur benim bebem eylülde gitcez biz üçümüz tatile inşallah..
kızlrdan üçünün var başkada yokkk
ha bide en son böcük ekledii
kızdın sanırsam kızcak bişiy yok brckkk
tammm anladm zaten..
Kızçenle giderrsinizzz ayy seneye düşünsene onada birrr can simiti alırısnız tenteli suda su kuşugibi oynar ..
Gecen sene metin ereni tenteli simidinde soktuk denize ayy nasıl mtulu olmuştu kurban olurum kuşumaaa
tammm anladm zaten..
kızçenle giderrsinizzz ayy seneye düşünsene onada birrr can simiti alırısnız tenteli suda su kuşugibi oynar ..
gecen sene metin ereni tenteli simidinde soktuk denize ayy nasıl mtulu olmuştu kurban olurum kuşumaaa
ayyy iviitttKumdan kale yapacakmış babası onla öyle diyi bende sahilde kola kitap güneşlenirim..ben benim adama çok güveniyorum çoçuk bakımı konusunda sanki çook ilgilenecekmiş gibin geliyor inşallah yanılmam..
Dimi ya suyu seven çoçuk nasıl çırpınıyo mutlulukla...
selam kızlar!
Izinlerimi hesaplattım dilekçemi yazıp vereceğim.
1,5 ay yokum
hadi gözünüz aydın benden kurtuluyorsunuz
ben bulgur pılavı sevmemmm yaomaaaaa
bende elmalı kurabiş yaptım dünnnn
hiç yimem yaptığım bişiyi ama dün yedim tane akşam
yarı yarı tereyağ koyarım ben
nasıl sevmen bacım ımmmmm tel şehriyeli-tereyağlı enfes olur...
domatesli-biberli-patlıcanlı bir başka güzel olur...
sevilmez mi be bulgurrrrrr
aslında buzlukta hazır elmalı karışımım ve hamurum var...direk onu mu yapsam çıkarıp...
okuldan öğrt. arkadaş eve çağırdı,buradan toplanıp gidilecek...ben önce eve uğrayıp geçerim...
az öncede görümcek aradı kayınvalidenin senesini yapacakmış pazar günü...neyse hafta sonumuz belli oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?