kızlar ya kknın forum takıp kısmınınn yenı halını begenmedım ben yahuuuuuuuuuuuuuuuu:26:
Uykum geldi yaa yemeği yeyincene..Burdaki kızlar her gün biri benim sevdiğim bir şeyi yapıp getiriyo son haftam yaa...sonra kilo aldın sen çok diyolar hey allam yarebbim yaa..
yarın da arkadaşda toplanıp dedikodu yapcaz.....
sonra bizim dairenin falcısı dedi ki sen 1 hafta 10 güne doğurun dedi..Bende dedim modern tıp 1 ay diyo yemişim modern tıbbı mı diyon dedim..
hem o hemde anasayfada forum takıp varrrrr o kısm hos dıılll
burcum senin için bol bol foto çekilcem. Pikinili filan :)
ay banada deyin banada öğretin ben bilmiyom ben de istiyom..Nasıl yapcazz..
Uykum geldi yaa yemeği yeyincene..Burdaki kızlar her gün biri benim sevdiğim bir şeyi yapıp getiriyo son haftam yaa...sonra kilo aldın sen çok diyolar hey allam yarebbim yaa..
sonra bizim dairenin falcısı dedi ki sen 1 hafta 10 güne doğurun dedi..Bende dedim modern tıp 1 ay diyo yemişim modern tıbbı mı diyon dedim..
ne yedın la smokeeeee
hayret bılmedıgın bişi hım ilginççççççççççççç
MANDALİNA HOŞ GELDİN. HAYIRLI OLSUN FINDIĞIN.
hoşbuldum melodi
anammmm düşünüyordum ne diyim diye süper oldu finduk artık adı teşekkürler isim annesi
GEL BİRDE CİNSİYETİNE BAKALIM İSTERSEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?