Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızlar burda loc kullandığınızı okumuştum. benim koltuklarımın kenarı krem deri. ama düz değil arap sabunuyla siliyorum ve istediğim gibi temzilenmiyor.
loc işe yarar mı? :26:

kızlar burda loc kullandığınızı okumuştum. benim koltuklarımın kenarı krem deri. ama düz değil arap sabunuyla siliyorum ve istediğim gibi temzilenmiyor.

yarayabilir güzel temizliyorda benim başıma gelen bir olayda forumda sormuştum kızlara aspirin diye bir ürün tavsiye ettiler kullandım süperdi ondan sonra her yerde kullanır oldum mutfak halım beyaz geri yemeğin salçalı suyu dökülde ondada denedim izi bile kalmadı düşün

çeyız almaz o sanmam
uyanıkk

böcük özel okul açabilir kangan haberin olsun patrona kızıpda :))))

ayy bende aspırın alcemm cok duydummmm

ahh ahh benıde yanına alır mı

ayy bende aspırın alcemm cok duydummmm

ahh ahh benıde yanına alır mı

kangasını almayacakta kimi alacak :))

aspirin bende var evi siliyorum onunla. koltuktada deneyim bakalım.

dene bakalım melodi memnun kalmazsan loc denersin ben locuda beğenmiştim her yerde kullandım ama aspirini daha çok sevdim daha ucuz olmasına rağmen benim daha çokişime yaradı kırmızı değilmi sendekide

yarar canım da
mandişin dediği aspirin daha ucuz ve çokta iyi önce onu dene bence...
loc pahalı ya...

yanikoskocaman kangasıyıkkk

kocenın işine mı yarıyo daha cok

loc pahalıymış baktım.
asprin beyazdı benim şişesi.
şimdi baktım raid asprin orjinaliymiş. bendekinin kokusu çok güzel.
peki nasıl bir bezle sileyim. eski havlu olur mu?
ben şu renkli temzilik bezleri ile siliyorum.
bimden alırım hep.

birde çantamın fermuarının olduğu ksım beyaz. ve tükenmez kalem çiziği olmuş çıkmıyor. kolonya ile sildim iz kaldı.
fikri olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…